Тъй като пуснах нетфликса, изгледах Смака, макар и с огромна доза скип.
Честно казано, главната история не я разбирам много - Сина нещо мрънка, излиза Ортън, излиза Коуди ... отнякъде се взе и LA Knight ... Накрая Рон Килингс направо изскочи да го бие ... Добре де, той сега с кой враждува точно? След един час направи второ промо, на него пък излезе Пънк, да им хайпва мача при арабите. Малко е отвеяна цялата работа, не могат да му намерят фокуса.
А и другото, което е - аз не се кефя на тоя хийл търн на Сина. Нито промотата му са интересни, нито нищо. Първият път - ОК, ама той си говори едно и също нон-стоп от кечмания насам.
.....
Фактът, че продължават да издигат Джейд Каргейл, е необясним за мене.
.....
Повечето мачове ги скипвах, защото просто стилът на WWE не е кефи изобщо. Но евала, че тая година са решили KOTR да е с големи имена, а не колкото да отбият номера. Мога ли да се надявам и Русев да се озове във финалната четворка или няма шанс?
.....
Така или иначе гледах един мач - този на MCMG, защото ми беше много интересно какво се случва с тях. Супер фен съм им откакто станаха отбор в TNA преди сто години.
Ми ... малко е да кажа, че съм разочарован. Мачът беше покъртително зле, един куп безопасни движения - половината бочнати, а някои и много тежко бочнати. Да не говорим, че имаше някакви спотове, които бяха изпълнени като от новобранци от тия момчета от Уаят Сикс. И за черешка на тортата - биха чисто.
Затова ли беше целият шум около MCMG и преминаването им в WWE? Та те са джобъри на джобърите - дори падат чисто, което при WWE си е сериозно дъно. Очаквах някаква намеса на чичо Хауди (WTF?) или нещо такова.
А най-лошото от всичко беше публиката - на погребение поне се чуват хлипания тук-таме, тука беше библиотека. И от MCMG правят някакви знаци - вдигат ръце, а-у, да надъхват нещо ... никой не ги отразява, чак ми стана неудобно 😃
Много жалко, надявах се да се издигнат набързо в отборната дивизия и да имат своите големи моменти.
Като цяло разбирам защо хората се оплакват от шоуто последно време - това, ако трябва да го гледам без превъртане, ще полудея.