uncleG Мисля, че този рефер, който Сина блъсна, е бивш качист от Пуерто Рико и пичът пое доста здраво бъмпа
Чарлс Робинсън е шибана легенда, даже май е с най-много стаж в голяма компания за действащ рефер. Не знам Ник Патрик и Хебнър дали още работят и къде, по-скоро са пенсии вече.
Cody Rhodes vs. Randy Orton - развалиха ми настроението още с началото на турнира. 😄 Много се надявах Ортън да спечели и да стане още по-нагрухан откъм постижения. Иначе беше готин мач, на мене лично ми хареса. Видяхме класическите Ортън спотове, RKO oт нищото, опти за ритник, ддт от второто въже, снап сламове. Арабите даже попваха за хедлока. Ренди направи едно-две хийлски изпълнения, което си беше изненадващо. Коди отново му даде уважение и двамата много се уважават, раиш ли. Това или няма да отиде никъде, или Ортън ще превърти и ще потроши Коди утре. Наистина се надявам на второто, но по-скоро ще е първото, познавайки разочароващия букинг в последно време.
Rhea Ripley vs. Raquel Rodriguez - не ме впечатлиха нещо. Беше си компетентен мач, но нямаше особено много изродски спотове като за стрийт файт. Може би финишът и тръшването през капака на масата. Очаквана победа за Рия, не знам какво ще я правят от тук нататък. Абсолютно ми е спряла като образ. Най-логично би ми било да прави отбор с някоя и да фюдят с двете мексиканки за отборните титли.
Sami Zayn vs. Karrion Kross - адски съм разочарован, че Крос не спечели. Първата му турнирна изява тая година, имаше страшно много органичен хайп зад него и пак го обраха. На Зейн не му трябваше тая победа, нищо нямаше да му стана да загуби и после да го нахранят с някого, като толкова искат да го пушват. Отделно, че ми е адски неправдоподобен. Изграден е основно от косми и паласки, а хвърля Крос, който е легитимно 30 кила по-тежък от него, все едно нищо не представлява. Направиха ок мач с малоумен финиш. Арабите си избухнаха за техния човек, поне.
Jacob Fatu vs. Solo Sikoa - още мангали, не мога вече с тия хора. Вместо Фату да си защити титлата и да го пратят към нещо по-голямо и по-хубаво, фюдът продължава с още анонимници. Нямам търпение... Напомня ми тая цялата работа на DX през 99-та и 2000-ната, когато станаха вече солташаци на Макмеън-Хелмсли режима, после и от там ги махнаха, а Роуд Дог и Експак останаха отбор и още се държаха за DX гимика като удавници за сламка. Блъдлайн историята приключи отдавна, обаче изкарват трупа ѝ пред нас и го разиграват като кукла на конци.
Jade Cargill vs. Asuka - мисля, че е уместно едно сравнение

Антропологичното ми сравнение заключи, че Каргил ще получи някакъв Дизел пуш и ще ѝ крият недостатъците максимално много. Самият мач не беше зле, но няма кой знае какво да кажа за него.
John Cena vs. CM Punk - на мене пък ми хареса чисто технически мачът. Особено за годините си се справиха на ниво. Накрая осраха спота с масата. Пънк просто не можеше да скочи и някакси го сложиха отгоре ѝ. Арабите бяха откачили максимално. Даже не се бяха докоснали и гледаха тъпо, тия скандират вече "this is awesome". Малко започнаха да ми писват тия провалени кеширания. Първо с Наоми, сега и тук. Финишът си беше класа, по-скоро не ме кефят хората, които са замесени. Ролинс даже не ми е противен, просто не искам да го виждам вече на екрана ми. Няма едно интересно нещо в героя му. Може да му закачат всякакви хеймъновци, биячи и охрани, самият той не е интересен. Изглежда ще фюдят с Пънк отново, което за пореден път не ми се гледа. Със смесени чувства съм. От една страна доставиха една камара яки моменти в тоя мач, от друга въобще нямаше нужда да го правят точно сега и да го похарчат само Пънк да фюди с Ролинс отново.