Това не беше промо, не беше и пайпбомб. Сина устрои чисто погребение на Пънк. Даже не знам дали не успя да направи double turn сам. Ще разберем идната седмица по реакциите. WWE са невероятно педали, между другото. Не се случва нищо със седмици, скука, скука, скука, после хвърлят бомбата за 1-2 седмици, в случая с R-Truth и сега със Сина и те закачат пак да им гледаш скуката. Нещата, които каза са си верни. Не можеше да говори за опръскани с кръв хуища, но си каза общо взето, че Пънк е клавиатурна нинджа и лимузинен комунист. Интересно е кои хора спомена - Клаудио, Ник Немет и Мат Кардона. Първият не могат да го извадят по никакъв начин, другите двама са в TNA и е напълно осезаемо да ги видим, въпреки че не храня големи надежди. Не знам подробности около драмата на Пънк с тях, честно казано. Немет и Кардона по-скоро бяха угробени от Сина, по спомен. Убийствено добър сегмент, но имам два огромни проблема с него. Първият е, че трябваше да го направят още преди седмици и ще видим развръзката в Саудитска Арабия, пред камилари с 50 IQ, които не знаят какво се случва. Вторият е, че точно Сина да ги говори такива работи, при положение че е загробил толкова много таланти през годините ми е даже смешно. Цели пушове и кариери угасваха на момента след среща с него - Умага, Кенеди, Райдър, Уейд Барет и целият Нексус послужаха само и единствено за захранка на Супер Сина. Сигурно има и още, но даже само при тези четиримата имаше зверски потенциал и никога няма да знаем какво можеше да излезе. Доколко е виновен Сина, доколко Винс, можем само да гадаем. Отново, изкефих се, но някакси не мога да зачеркна последните 20 години току-така. Бях там и знам какво видях, не ми хвърляйте прах в очите. 😃
Останалата част от шоуто по-скоро ми хареса. Ортън е огромно назобано и наядено животно. Краката му приличат на конски чак. Кефи ме колко е охранен, най-добрата му версия до момента. Ще викам за него да спечели KOTR, но всички знаем, че отива на финал с Коди и губи. Джейд Каргил вероятно с Асука на финал, за да има кой да ѝ изнесе мача. Джейд си е малко скучновата и не може да дърпа промота. Напомня ми на Боби Лашли в този аспект, който си удари пика в кариерата малко по-късно точно заради това. Кралският гимик ще ѝ отива, нещо по-интересно да завъртят около нея. Тя самата е благословия за маркетинга, затова и получава такъв зверски пуш. От Шарлът и Челси Грийн искам да видя повече, заформяха топ мачле, преди да го прекъснат. LA Knight, Heyman, Jacob Fatu и Solo Sikoa малко ми се изгубиха в навалицата. Рицарят отнесе бая пердах, дано да получи пуш покрай цялата работа.