Днес явно се пада на мен ролята да пускам интересните теми! Искам да обърнем внимание на още един кечист, който ми е доста на сърце, в момента! Това е Великият Либератор, както обичам да го наричам! Това му беше и реален образ, за хората, които са му обръщали внимание, но да. Искам да коментираме Сами Зейн и Световната титла на WWE! Преди 2 години мисля, че беше, когато Sami Zayn получи мачът срещу Roman Reigns, за Безспорната Световна Титла! Тогава си мислех, че това ще е моментът на този човек, беше си направил перфектно образът, само да му дадат коланът....Но Трите Хикса не му даде шансът, каза, че не го вижда като човекът, който да е главно лице на федерацията, но в същото време сме виждали хора като Kofi Kingston да печелят WWE Championship. Лично на мен ми стана доста тъжно, виждайки човекът, който правеше образът на Роман интересен. Да не му се отблагодарят, правейки го шампионът...Но това са мойте виждания и моето мнение, след това го следях, надявах се, че ще му дадат още един шанс, че ще му се реваншират за целият труд, който е хвърлил. Но това така и не се случва...Много жалко, това е и причината да съм спрял да гледам WWE, защото тези хора не си оценяват талантът. Щом се разчита на пенсия и неграмотник на ринга като Goldberg, то работата е ясна. Но все пак ми е интересно какво вие мислите? Ще видим ли някога Sami Zayn като главния шампион на WWE?