Понеже @Rain ме предизвика да отворя тема за това как съм се запалил по кеча, то мисля, че време да обясня, поне това, което си спомням! Знам, че като започнах да гледам кеч, даваха го по BTV, са коя година да е била? 2000, може би 2003 г? Не знам, но някъде там съм започнал, да речем. Може и по-рано да е било, ще излъжа, защото не си спомням точно. После си спомням, че си купувах списания на кечисти, в които имаше едни огромни плакати, които бях налепил из цялата стая...Имах на Гробаря, на Трите Хикса, много бяха...Половината стена ми беше с кечисти 😃 После и по вратата почнах да лепя, абе бях голям маняк на тема кеч...После дойдеха картинките...Помня как си разменяхме картинки с приятелите, велико беше! Имах цели кашони с такива кеч картинки, пък албуми...Бях напълнил къщата...И после съм ви разказвал за кеча, който си правехме пред блока и така. Като цяло така съм се запалил. Сега си гледам кеч по навик, колкото и тъп да ми е на моменти, то няма как да не се сетя, че така ми мина детството...Това е като цяло, което мога да кажа по въпросът, но са ми интересни вашите истории! Как вие се запалихте по кеча, как разбрахте, че ви е интересно? Как започна всичко при вас???