Vasko На първо място The Sharpshooter На второ място Chokeslam На трето място Figure Four Leglock Around The Ring Post На четвърто място Reverse Tombstone Piledriver (Fate To Black) На пето място The Walls Of Jericho Ще ми е интересно да видя и вашите топ 5 хватки кои са!
Rain На прима виста - Psycho Driver, Burning Hammer, Rainmaker, Styles Clash, Cattle Mutilation, Phoenix Splash... Може да добавим и тези сложните захвати на Zack Sabre Jr. и Hechicero, няма да ги изброявам поотделно. 😃
baikiro Rain Сложи снимки или видеа, че от тези само Styles Clash съм чувал и го знам какво представлява. 😃
baikiro Много рискови бе, Рейнка...особено тия пайлдрайвъри където ги хвърлят на вратовете им. На Остин едно време така му счупиха врата и му съкратиха кариерата. Аз лично не съм фен на чак такива изпълнения. Аз съм фен на хватките на Голдбърг примерно. Копието и джакхамъра.
dmtbg baikiro Абе аз съм на мнението,че ако човек не знае какво прави и се пробва да направи Jackhammer на някого,който също не знае какво прави и как да си стегне тялото пак може да си счупи врата или да си докара сътресение.Аз ако вдигна някого за това нещо ще го потроша за цял живот 😅
baikiro dmtbg Така е, но шансът е по-малък от колкото да хвърлиш някого на врата му. Много кринджвам като видя такова нещо. Има разни компилации в ютуб с подобни падания и са мъка за гледане.
dmtbg baikiro О да,какви ли не идиоти съм гледал по рингове в задните дворове на къщи пък и не само там де.