От много време не е имало Raw с по-интересни промота и сегменти, отколкото мачове.
- рекапа на миналата седмица за Пънк, Сами, Усо, Хейман, Ролинс и Брейкър беше нещо, което не скипнах, а обикновено ги скипвам
- силно промо от Пънк, после сегментите ми бяха леко оседемдесетарски. Кефи ме как Ролинс като хийл се облича по-семпло, всички са по-официални, даже Брейкър
- мачът с Ню Дей като гост-коментатори беше по-скоро свързан с тях, отколкото със самия мач
- Коул и Макафи не спряха да хайпват Гюнтер. Радва ме, че излезе напред от цялата работа. Коментаторските вражди като цяло са дъно, но тази не беше.
- Русев ще го играе будител на масите и чичкото, който ги разбира нещата. Трябва да призная, доста българско. 😎
- Беки със адски силно промо, сегментът на вечерта за мен. Жалко, че вече си изглежда на годините, доста ми е оскотяла и изморена.
Мачовете бяха средна работа, ME с бочнат финиш. Единствено Пента и Гейбъл бяха на ниво. Образът на Пента е просто Arrive. Cero Miedo. Leave. Крайно ми е безличен, могат да завъртят някаква история около него. Има материал колкото искаш - проклятието, брат му, извадете Вампиро за една вечер даже, нали купихте ААА. Дрехите му също са станали грозни и едноцветни, все едно ги е облякъл наобратно.