Леле, това шоу едно време как го чаках ... златните години на TNA бяха нещо невероятно - радвам се, че съвпадна точно с времето, когато аз се запалвах по кеча, вече смаркски. Имаше страхотни кечисти тогава - Кърт Енгъл в прайма си, Стинг, Джо , Ей Джей, Крисчън, Джеф Джарет, Боби Рууд ...
Слемивърсъри беше второто най-голямо ППВ, не знам дали още е така, еквивалент на Съмърслем на WWE. Редовно топ мачът беше King of the Mountain ... нелепа версия на мача със стълби, където трябваше да се тушират, пък после да се качват за пояса ... Честно казано, доста сложно го бяха измислили, но пък ставаха топ сблъсъци и участваха редовно най-големите им звезди. После вече почнаха да правят разни нормални МЕ, което за мен тотално му развали чара и осра традицията.
Тая година Джо Хендри срещу Трик Уилямс е интересно, имайки предвид цялата ситуация около TNA титлата. Редно е Хендри да си я върне, малко или много е тъпо да продължава поясът да стои в WWE. Ще е гавра, ако не го направят, но вече нищо не ме изненадва.
Странно е, че от WWE не им отпускат по някоя звезда за това шоу - поне някоя изненадваща поява или нещо такова. Към ААА бяха доста по-щедри.