С баща ми съм го водил тоя спор многократно. От малък слушам неща като "какво ги гледаш тия фалшивите, само се търкалят като деца?". На което отговорът ми е, че всеки боен спорт е фалшив. Примерно Хабиб спечели срещу Конър в UFC преди няколко години, ама там имаш правила, категории, съдия, публика и т.н. Ако ги пусна сами в пустинята да се бият за литър вода без да гледа никой и всичко да е позволено... не знам, не знам... Не е ясно и дали някой рандом не може да им натроши главите и на двамата при такива условия.
Кечът е същото, просто ограниченията са вече максимални, примерно предопределени финиши и хореография. В крайна сметка, обаче, ще се бият двама човека. Има история покрай тях за допълнителна интрига. Единия го харесвам, другия - не. Не знам кой ще спечели и не знам кой ще загуби.
Приятелката ми гледа с мен понякога, писал съм и преди. Като цяло са ѝ интересни други неща - събитието как е направено, декори, такива работи. Също гледа физики много, примерно ме караше да паузирам на разни негърки като Каргил и Бианка, за да гледа квадрицепси, глутеуси и плочки. Хай спотове също много харесва, другото ѝ е по-скоро скучно. Като цяло се отнася добре и понякога се зарибява на кеч, но не ѝ е свръх интересно като на мене.