След като измислих как ще се казва първото историческо кеч шоу на BWS, то е редно да кажа и малко за това кой ще бъде в екипът на шоуто, както и къде ще се проведе. Разбира се, с цел да се мотивирате още повече се прави всичко!
Та първата идея, която ми хрумна е да се проведе шоуто в най-известната арена, която има, а именно - Madison Square Garden! Място, където са се водили изключители класики, ще е домакин на това събитие!

Като коментаторски екип се спрях на двама велики българи, които разбират много от спорт, това са великите Боби Борисов и Ивайло Мексикото!

Във връзка с екипът от журналисти, върху които се спрях, то конкуренцията е жестока, но все пак имаше хора, които се отличават с много професионализъм, и това са Жоро Игнатов от Съдебен Спор, Даниел Петканов и Jackie Redmond! Те ще са хората, които ще взимат интервюта от кечистите на BWS!

Също така в главата имам и нещо като Pre Show преди BWS Stampede, като за анализатори мисля да се включат Кубрат Пулев, Вили (Велизар Димитров), Тервел Пулев, Багата и други известни личности, но още я обмислям тази идея, ще видим!
Като цяло така си представям нещата, ще видим какво ще излезе накрая. Все пак следете за още Update във връзка с най-голямото шоу, което ще се проведете под марката BWS!
За хората, които не са видяли предишната тема, която отворих, ето линк https://bwsociety.eu/d/151-kec-dnevnik-bws-federaciya-tema-za-zapisvane Записвайте се смело!