Даниел Петканов: Уважаеми зрители, добре сте дошли на BWS Stampede "Pre-Show", остават ни само броени часове до най-голямото събитие, което се е огранизирало под марката BWS! Но има още време, редно е първо да чуем анализите и прогнозите, за това, което предстои! Аз съм Даниел Петканов и ще съм човекът, който ще ви подготви за шоуто. Разбира се, имам и човек, който да ми помага, даже двама! Първият ми гост е легенда на ЦСКА, Локомотив София, Литекс и други! Бивш национал е на България, но тази вечер ще ни покаже, че не разбира само от футбол, а и от нещо повече! Той разбира и от кеч!!! Дами и господа, при мен е Вили или по-познат на всички като Велизар Димитров! Първо искам да те попитам как си, Вили?

Вили: Чувствам се страхотно, за мен е изключетлна чест да съм в най-известната зала в света - Медисън Скуеър Гардън, която много скоро ще се напъли с хора, да сме точни - 20,000 човека! Толкова народ ще дойде, за да стане свидетел на историята! Развълнуван съм, напрегнат съм също така, повече даже и от футболен мач, когато гледам...
Даниел Петканов: Разбирам те напълно, за мен също е ново всичко това, но ще свикнем! Нека сега обаче започнем с теб да коментираме нещата, които ще видим на BWS Stampede, като първото нещо е именно отваряне на шоуто от прецедателят на BWS - господин Николай Кадиев, който е обещал, че ще обяви нещо голямо. Какво очакваш от шефът, Вили?
Вили: Със сигурност ще е голямо, щом главата на цялото това нещо ще отвори това събитие, то може да очакваме голямо съобщение, което със сигурност касае всички звезди на BWS! Вече какво ще е това, което има да ни каже господин Николай Кадиев, ще се разбере много скоро! Аз лично бих гледал, без да се опитвам да отгатна, защото, ако позная, изненадата ще се развали...
Даниел Петканов: Напълно съм съгласен с теб, нека изчакаме до началото на шоуто и видим! Да обърнем внимание и на мачовете, които предстои да видим, а те са именно - The Sinister срещу Ащън, които ще имат мач в Стоманена клетка! Също така ще видим и нашата колежка Jackie Redmond, която ще поеме отговорността да вземе интервю от Светия Дух...Оу, какъв образ е пък това само. Ще видим още и битка между Иван Боримечката и Вълчан Лисичков, които ще си направят един Уличен Бой! И главното събитие за вечерта ще бъде тройна заплаха между Киро Бичето, Васко Метъла и мъжът мистерия - Der Große Europäer! Как ще коментираш тази програма?
Вили: Всичко звучи невероятно добре, Даниеле и даже вече има кечисти, които ми правят впечатление като Иван Боримечката, както и Вълчан Лисичков! Така според мен трябва да изглеждат истинските българи, като тези двамата. Очаквам, че ще има бруталност и много кръв, в този уличен бой, който ще имат. Така и трябва да е, те ще се бият пред 20,000 човека, хората си имат история и ще я разкажат на рингът! И другите битки са ми интересни - имаме Sinister, който се хвали, че няма кой да го повали на земята, ще видим тази работа, когато се изправи срещу Ащън, който е друг много интересен образ. Човекът е с хомосексуални наклонности! Нещо, което съм сигурен, че ще му бъде в плюс срещу човек като Sinister...Очаквам да има неприлични работи на бойното поле, със сигурност...Но като гледам тялото на Ащън, то жените със сигурност ще го желаят...Вече за друго ще видим...Абе странна ми е тази цялата работа, но ще се пише история тази вечер. Нещо, което не е виждано ще се случи! Искам да добавя, че чакам с голямо нетъпение Светият Дух...Само като му чуя името, то ми изниква в главата, че това е някакъв свещеник, може би...Или някой син на боговете...Интересна работа ще е, нямам търпение, просто искам да се минава това време и да започваме! Главното събитие също ще си струва - Имаме ВаскоМетъла, който е човек отдаден на метъл и рок музиката, имаме мистериозният : Der Große Europäer, който те първа ще научаваме повече за него...И имаме Киро Бичето, селяндурът, който съм сигурен, че ще се опита да имами с нещо...Като цяло ми е трудно да направя прогноза, всички кечисти ми харесват. Всеки е различен със своят си стил, нека се насладим на шоуто, защото ще бъде огромно!

Даниел Петканов: Напълно съм съгласен с теб Вили. Сега обаче съм решил да ти дам почивка малко, тъй като споменах в началото на шоуто ни, че имаме и втори гост, а той още един велик българин! Това е легендата на боксът, великият, неповторимият Кубрат Пулев! За голямо съжаление, той не успя да дойде в студиото ни в New York City. Но това няма да ни спре, за да му вземем мнението! Нашият колега, Жоро Игнатов успя да го намери и да го разпита малко, нека се прехвърлим на живо от София!
Жоро Игнатов: Кобра, радвам се, че ни уважи и се съгласи да си дадеш мнението за най-голямото събитие, което се е случвало някога - BWS Stampede! Като цяло бих искал да те попитам следял ли си някога кеч? Какво е мнението ти за него? Какви са очакванията, които имаш за кечистите ни и какво очакваш да видиш като цяло?
Кубрат Пулев: Очаквам да видя зрелище. Следял съм кеч, няма някой, който да не е гледал кеч. Поне аз не познавам такъв! Много се радвам, че тази федерация ще дебютира, особено след успехът, който Българската Кеч Академия успя да постигне! Damyan Tangra е велик човек и аз много го уважавам. Той даде основите на това, което е на път да се случи! Медисън Скуеър Гардън са големи късметлии, че ще имат честа да са домакин на това голямо събитие! Какво мога да кажа за кечистите? Определено нищо, което не е казано все още, имаме всякакви образи. Набожен човек, хомосексуалист, човек, който си мисли, че не може да бъде повален, българи от миналото, фен на метъл музиката, мъже с маски...От всичко има, та даже и селяндур има! И аз съм сигурен, че това е само началото, защото ще идват още и още таланти! Направо очите ми се пълнят със сълзи от гордост! Ще гледам шоуто с голям интерес!

Жоро Игнатов: Силни думи, от велик българин! Нещо нечовешко ни очаква, уважаеми дами и господа! Аз съм настръхнал целият...Дани, връщаме се към теб!
Даниел Петканов: Определно ни очаква страхотно шоу! Виждам, че времето ни е приключило вече! От мен и от Вили Димитров ви пожелаваме приятно гледане на BWS Stampede! Това ще е вечер, която ще разказвате на внуците си!