Боби Борисов: На живо сме от най-известната зала в света - Madison Square Garden, където 20,000 човека ще станат свидетели на историята! Няма Българската Кеч Академия, няма WWE, няма AEW. Тук са истинските мъже! Аз съм Боби Борисов, а до мен е великият Ивайло Мексикото, и ние тази вечер ще коментираме тази историческа вечер! Как е при теб настроението, Иво?
Ивайло Мексикото: Страхотно, погледни колко е голяма тази зала само...Изглежда прекрасно, феновете изглеждат мотивирани за това, което е на път да се случи, аз предлагам да не им губим повече времето, а да минем към откриването, което ще бъде направено от шефът на BWS - Господин Николай Кадиев! Музиката му вече гръмва, нека се прехвърлим на рингът, където Michael Buffer ще го представи!
Michael Buffer: Дами и господа, моля посрещнете, придружаван от Никълъс Кейдж. Той е председателят на BWS - Господин Николай Кадиев.

Боби Борисов: OW MAY GOD! ШЕФЪТ НИ ИЗБУХНА, ТОЙ ИЗЛИЗА СЪС ИЗВЕСТНИЯТ АКТЬОР ОТ КИНОТО, САМИЯТ, ЕДИНСТВЕНИЯТ - НИКЪЛЪС ШИБАНИЯТ КЕЙДЖ! Явно го е наел за бодигард, колега...Трябва си, трябва си. Вижте само размерите на Кейдж, той изглежда като човек, който ходи да тренира по 7 дни в седмицата...В перфектна форма е, костюмът направо ще се скъса, толкова мускули има този човек...Звездите на BWS ще си помислят пак, преди да прибегнат до физическа саморазправа със "The Boss Of BWS"!
Ивайло Мексикото: Аз със сигурност не бих го направил, грижа ме е за живота ми...Това мога да кажа, кой би бил толкова глупав, за да го направи? Ето това трябва да се питаме.
Боби Борисов: Има достатъчно хора, които биха могли да създадат работа на господин Кейдж, за да може да си заслужи заплатата. Не го мисли това. Сега важното е да чуем какво има да каже главата на семейството, човекът, който е организаторът на всичко това - Николай Кадиев! Взел е микрофон и се кани да каже нещо, нека чуем!
Николай Кадиев: Медисън Скуеър Гардън, МОТИВИРАНИ ЛИ СТЕ? "20,000 човека започват да крещят с цяло гърло да"! Аз също съм мотивиран. Тази вечер ще разбием конкуренцията! Това мога да ви го гарантирам и обещая! Преди обаче да преминем към битките и всичко, което сме ви подготвили тази вечер. Искам да обявя нещо тази вечер, понеже виждам колко много мотивирани мъже имаме, всякакви мъже. Дори и актьори като човекът до мен - Никълъс Кейдж, който също ще вземе участие в идеята ми! Това, което искам да обявя е Tournament за коронясване на първият в историята BWS World Heavyweight Champion! "Сега господин Кадиев маха кърпата, с която е покрита титла, разкривайки я пред феновете"!

Погледнете каква е красота само...Направо учите ми се пълнят със сълзи от радост, че съм толкова умен и успях да измисля всичко това! Но искам да ви каза, че това е само началото, защото следващата седмица тази титла ще намери своят първи притежател! Кой ще бъде това? Какви ще са мачовете? Много скоро ще разберете! Това беше от мен, пожелавам ви приятна вечер и да се наслаждавате на шоуто! WE ARE BWS!
Боби Борисов: Каква реч от нашият шеф! Знаехме, че ще е голяма тази вечер, но чак толкова...Аз направо съм шокиран, Иво...
Ивайло Мексикото: Аз също, явно следващата седмица ще разберем кой ще е носителят на тази красива титла...Много са кандидатите, включително и Никълъс Кейдж, който си осигури мястото, след като стана бодигард на шефът! Връзките правят голяма разлика...Погледнете как Кейдж се мазни на председателят, навежда му въжетата, за да мине...Вижте обаче и размерите на Никълъс като някакъв гардероб е този човек...Направо не знам кой би могъл да го победи...Ще се разбере още следващата седмица! Вие обаче останете с нас, защото следва голямото интервю, колежката ни Jackie Redmond ще вземе няколко думи от Светия Дух! Най-интересният кечист в BWS, кой е той? Какви са целите му? Защо е тук? Всичко това ще разберем след малко!
Боби Борисов: Връщаме се след рекламите, уважаеми зрители, прехвърляме се в Backstage, където Jackie Redmond е заедно с кечистът, който всички знаем като Светият Дух! Цялата публика е насочила вниманието си към тях, нека чуем!

Jackie Redmond: Благодаря ти, Боби! Ударно начало на вечерта от нашият председател! Напрежението обаче ще стане още по-голямо, когато ви представя моят гост, дами и господа, при мен е един човек, който е мистичен. Твърди, че е син на боговете. Носи и религиозни дрехи! При мен е кечист, който знаем като Светият Дух! Здравей, как си? Разкажи ни малко повече за теб? Какво можем да очакваме от теб на рингът? Какви са целите ти? Всичко искаме да знаем за теб!
Светият Дух: Чувствам се повече от добре! Какво да ти кажа за мен? Израстнал съм в набожно семейство, баща ми е бил поп, майка ми е била монахиня. За мен вярата е много важно нещо, всеки ден се моля поне по 3 пъти на ден. Това е като ритуал за мен, Джаки! Вярвам в Гръцките богове като Зевс, Херкулес и всички, за които сте учили в училище! Те съществуват...Сигурен съм. Сега сигурно ще ме питаш как се насочих към кечът, вместо да отида да работя в някоя църква? Няма нужда да ме питаш, защото ще ти отговоря! Аз смятам, че BWS Stampede е едно страхотно място, има страхотни хора. Даже и тази вечер ни гледат 20,000 човека! Това е нечувано за първо шоу, осъзнаваш ли каква история се пише тази вечер? Аз го осъзнавам, а искам да ти кажа, че желанието ми се увеличи още повече, когато разбрах, че ще има турнир за определяне на първият BWS World Champion! Смятам, че шансовете ми са големи, тъй като съм следял хора като Bryan Danielson, Super Dragon и за Zack Sabre Jr.! Тези хора ме накараха да избера кечът пред това да стана някой свещеник... Понеже моето мнение е, че кечът е най-чистият спорт! Избавяме се от всички грехове, когато го гледаме и правим! Това е моята съдба, и това ще е работата, която смятам да правя цял живот! Вижте ме хубаво хора, защото следващата седмица ще ви покажа какво мога и на бойното поле, когато победя първият грешник, който има смелостта да се изправи срещу мен. Ще го направя за всички вас!

Jackie Redmond: Това беше Светият Дух, очакваме го следващата седмица, когато ще има шанс да напредне в надпреварата за The BWS World Heavyweight Championship. Боби, Иво, връщаме се към вас!
Ивайло Мексикото: На този му клопа дъската май...Нещо не е в ред, според мен не е за тук. Ти как мислиш?
Боби Борисов: Аз също мисля, че е странен и трябва да бъде прибран в Карлуково, но ще видим какво ще ни представи на рингът! Тук това е важното!
Ивайло Мексикото: Време е да минем към втората част от шоуто ни, което е екшънът! Първият мач за вечерта ще бъде между Вълчан Лисичков и Иван Боримечката, който ще ни покажат как се прави Уличен Бой! Може да го кажем и Селски Бой, тъй като двамата са си селяндури...Време е отново да се прехвърлим към нашият човек, който представя участниците - Michael Buffer
Michael Buffer: LADYS AND GENTLEMANS, ARE YOU READY? Отварящият мач за вечерта ще се води до туш и ще е от вида уличен бой! Първи на бойната площадка излиза, от село Мечка, с тегло 179 килограма. Той е Дзверо - Вълчан Лисичков.

Боби Борисов: Ето това вече е голям българин, вижте само размерите му...Почти е голям колкото бодигардът на Николай Кадиев, Никълъс Кейдж! Публиката е в шок от това колко масивен е този мъж...Очаква ни жесток битка, уважаеми приятели на BWS, защото и противникът на Вълчан не е по-малко масивен от него...Говорим именно за Иван Боримечката, който също е селяндур! Аз лично нямам търпение вече тези двамата да се изправят един срещу друг...
Ивайло Мексикото: Интересна история има Вълчан Лисичков, той е като всички нас, един обикновен човек, докато не е на рингът. Но когато стане време за екшън, той се превръща в звярът, на мен също ще ми е интересно какво ще представи...Нямам идея кой ще победи...
Боби Борисов: Аз също, но много скоро ще разберем! Сега Лисичков влиза в рингът, след което се качва на въжетата и вдига ръцете си! Всичко е готово, за да видим и неговия противник - Иван Боримечката!
Michael Buffer: И неговия противник, от село Алтъново, с тегло 133 килограма - Иван Боримечката.

Ивайло Мексикото: Ето я и конкуренцията на Вълчан Лисичков тази вечер - Иван Боримечката, човекът, който се бори за справедливост! Нещо като великият либератор е този мъж, всяка нередност му е черна пред очите...Има някаква вражда между Вълчан и Иван, иначе няма да ги пусне Никола Кадиев едни срещу други!
Боби Борисов: Със сигурност ще бъде доста интересно да видим как ще се сработят на рингът, и двамата са доста големи на размери. Ще е цяло чудо, ако рингът не се счупи, когато двамата се качът на него...
Ивайло Мексикото: Да не дава господ...Има си още два мача, които трябва да се направят, все пак...Но и да сте ще се бият върху счурен ринг, какво да се прави...Сега Боримечката влиза в бойната площадка и застава в лицето на своя противник - Вълчан Лисичков! Ето това вече ще е големият мач, който всички чакаме! Феновете са на крака и нямат търпение да се случи битката на титаните! Главният съдия е на своето място и бие гонгът, започваме, мамка му!
Боби Борисов: Определено се започва, двете чудовища застават в средата на ринга, започвайки да се гледат! Нека припомним, че в уличният бой няма правила. Буквално могат да се убият тази вечер...Дано не се случи, разбира се, защото ще е голяма загуба за комапнията! Напрежението между двамата се разгорещява и те започват да си разменят удари! Погледнете им ръцете като някакви чукове са...Все пак Иван Боримечката успява да вземе надмощието, като нанася мощно коляно в коремната област на Лисичков, след като това се случва, той се засилва към въжетата, но бива посрещнат от лакът, който го праща в ъгълът! Това е голямата му грешка, защото селянинът от Мечка чакаше точно това. Той се засилва към него и се стоварва с цялата си тежест, правейки му Splash in corner! Целият въздух на Иван беше изкаран от него...Това може да бъде достатъчно - имаме опит за туш - едно, две, ще има ли и три? Не, повдигане на две от борецът за справедливост! Това изнервя Дзверо и той слиза извън бойното поле, след което бърка под него и вади метален стол и една маса! Големият мъж вкарва оръжията вътре, разпъва масата, след което изправя Иван, хваща го и опитва да му направи Suplex върху нея! Това обаче не се получава, понеже Боримечката успява да се измъкне, нансяйки лакти във страничната част на главата, които карат Вълчан да го пусне! След като това се случва, той му нанася Саблен Удар! Изведнъж изражението на Иван Боримечката се променя. Той взема металният стол, след това изчаква Лисичков да се изправи, след като го прави, човекът с огненото сърце хвърля столът в лицето му! Вълчан се приземява върху масата и тук идва следващата идея на Иван Боримечката! Той се качва върху най-горното въже, след което изкрещява "ААААААААААААААААААААААААААААА, ИДААААААААА"! След като всички ставаме свидетели на това, справедливият човек скача и се стоварва върху Вълчан с мощно Цамбурване, което чупи масата! Тук може да приключи всичко! Имаме нов опит за туш - едно, две, ще има ли и три? Не, повдигане на две и половина! Доста близо беше обаче дебютантът Иван....
Ивайло Мексикото: Определено рингът издържа тези двамата, за сега, но докога ли ще е? Ако скочът още два пъти така, то не ми се мисли какво ще стане....Лисичков изглежда, че е без въздух, но противникът му не е приключил. Той го дебне да се изправи, след като това се случва, той опитва да му направи Rear Naked Choke! Това може да приключи нещата, но не и обаче, ако Вълчан няма какво да каже, той минава зад противникът си, СЛЕД КОЕТО ГО РИТА В ЗАДНИКА...Изключително неуважение от този човек, след като прави това, Лисичков се засилва към въжетата и прави Closeline from He'll! Това можеше да бъде и края, но Иван успява да се измъкне зад въжетата...Селянинът се ядосва, не може да повярва, че това не му донесе сигурна победа. Той го изправя, след като се ядосва няколко минути, и опитва да го върне в бойното поле! Забавянето обаче, което направи, докато се ядосваше, беше достатъчно, за да даде достатъчно време на Иван Боримечката да се съвземе. Той успява да контрира замисленото от Вълчан и да го обеси върху най-горното въже! Големият човек е зашеметен, борецът за справедливост влиза в бойната площадка и му прилага Balkan Bearhug! Как успя да хване този огромен мъж? Голям въпрос, на който само Иван Боримечката има отговорът! Той стиска с всички сили Вълчан Лисичков, и той се бори известно време, но изведнъж силите му свършват и той просто загубва съзнание...Главният рефер забелязва това и започва да му вдига ръката - тя пада първи път, пада втори път, ще падне ли и трети път? Да, тя пада! КАКВА ПОБЕДА ЗА ИВАН БОРИМЕЧКАТА! Той успя да надхитри Вълчан Лисичков...Какъв мач, какво шоу ни представиха тези двамата само...Феновете в MSG са доволни, а това е най-важното!
Боби Борисов: Определено кечистите на BWS доставят тази вечер! А това е най-важното! Сега Иван Боримечката слиза от рингът, след което обира ръцете на феновете! Вижте само любовта им към него...Всички се докосват до този велик Българин, който пише история като кечист! Ще видим какъв ще му е късметът и в надпреврата за Световната титла на BWS!
Ивайло Мексикото:Със сигурност ще е интересно! Но и в едно друго нещо съм сигурен, Вълчан Лисичков няма да остави нещата, сигурен съм...Ще си му го върне за това унижение...
Боби Борисов:Ще се види какво ще стане, нека сега се концентрираме върху следващата битка! А тя е именно мач в безмилостна стоманена клетка...А участниците ще бъдат! Това ще ви го каже Michael Buffer!
Michael Buffer: MSG, надявам се да сте готови, защото вечерта ще става все по-гореща! Следва мач в стоманена клека, който ще се води до туш или до измъкване от клетката! Първи на бойното поле излиза, от Ада, с тегло 130 килограма. Той е унищожителят на грешници - The Sinister.

Ивайло Мексикото: Идва нещо много брутално, уважаеми зрители, излиза човекът, който твърди, че всички треперят, когато го видят! Това е The Sinister! Това, което знаем за този човек е, че не вижда с едното си око...Това предизвиква и неговата омраза...Унищожава грешниците, нещо, което е противникът му тази вечер, който както знаем, има привличане и към двата пола. Абе с една дума бисексуален е...Направо ми е жал за него тази вечер, че ще бъде заключен в стоманена клетка, заедно с този звяр...
Боби Борисов: Никой не го е карал да се захваща с този бизнес, колега. Той си го е решил сам! Ще ми е интересно дали Ащън ще успее да сабори на земята The Sinister? Това ще е равно на времената, когато Хълк Хогън вдига Андре...Нечовешко ще е, аз лично нямам търпение вече! Сега The Sinister влиза в бойната площадка, след това поглежда лошо феновете...Предизвиква ги да го нападнат, но на тях не им стиска, е време е да видим и появата на неговия противник!
Michael Buffer: И неговия протвник, от Сидни, Австралия, с тегло 97 килограма. Той е Свалячът от Австралия - Ащън.

Ивайло Мексикото: Ето го и неговия съперник, дами и господа! Някои го наричат съвременният Долф Зиглър! Човекът иска да бъде в центъра на вниманието! И към двата пола има привличане, хич не подбира този човек. Има нещо обаче, което ми харесва и това е стратегията на това момче, то се маже съм слънцезащитен крем, докато излиза на бойното поле! Това е изключително хитра стратегия от негова страна, не мислиш ли?
Боби Борисов: Определено, това ще направи задачата на The Sinister доста трудна, тъй като ще му трябват повече усилия, за да хване човекът, който се бие за пари! Ащън излиза по сини слипове и слънчеви очила! Все едно е на плаж този човек, логично, логично! Летен сезон е, трябва да свикваме с този факт! Очаква ни нещо уникално, приятели на BWS! Първата в историята Стоманена клетка, тези двамата ще влязат в историята! Виждаме голяма усмивка върху лицето на свалячът Ащън. Жените в залата ще се избият, за да се докоснат до него, но охраната не им дваа да го направят. Сега Ащън влиза вътре и затваря вратата след себе си! Погледнете го само, целият е в масло, което предпазва от слънцето...Вече всичко е готово, уважаеми дами и господа, време е тази класика да започне! Съдията е в клетката и бие гонгът!
Ивайло Мексикото: Мачът вече е започнал, Ащън прави грешката и отново тръгва, за да сваля жените, които присъстват в Madison Square Garden! На този човек хич не му пука, че има чудовище срещу него. Това се оказва и голямата му грешка, защото The Sinister му нанася мощен Саблен удар, който попада в задната част на главата! Погледнете само това чудовище, то няма никаква милост към Ащън. Сега хваща свалячът от Австралия, за да се опита да му направи нещо, но ръцете му се хлъзгат от маслото против слънце, с което се намаза хитрецът. И така успява да се измъкне! Това позволява на Австралиецът да се засили и да нанесе мощен Падащ Лист, който просто кара големият мъж да направи няколко крачки назад...Както знаем от визитката му, той никога не селва и никога не пада! Ащън е шокирън от този факт, а The Sinister изглежда извън кожата си от яд! Австарлийският плейбой тръгва да се катери по клетката, но бързо бива спрян от страшилището, което го сваля долу, след което се засилва към него и му нанася мощен Ботуш в главата...Тук вече защитното масло не му помогна...Нещата стават много страшни, а жените в залата си затварят очите, защото не искат да гледат какво ще му се случи...Сега The Sinister тръгва към жертвата си, за да направи нов ход. Тук обаче плажното масло отново играе роля и Ащън успява да се измъкне зад него, след като това се случва, той го запраща в клетката с лицето напред! След като прави това, той скача и комбинира със Zig Zag!Тук вече, който и да си, ще паднеш на земята! Имаме първият опит за туш в битката - едно, две, ще има ли три? Не, много далеч даже...The Sinister успява да се повдигне още на едно. И сега се изправя веднага на крака! Виждаме напрежение в очите на Ащън, той тръгва да се измъква през вратата, иска от съдията да я отвори, но още преди да е стигнал до нея. The Sinister го хвърля на високо и му прави завършващият си ход - Straight out of hell! Ащън пада, като все едно е прострелян! Това може да е краят - имаме опит за туш в средата на рингът - имаме едно, имаме две, ще има ли и три? Да, победата е за The Sinister тук! Нямаше никакъв шанс Ащън срещу този звяр, какво ти е мнението за тази доминация, Боби?
Боби Борисов:Определено е нещо този човек, но има доста здрави мъже в съблекалнята на BWS, ще видим как ще се справи срещу тях! Това тук е едва началото. Ащън е добър кечист, просто нямаше късмет тази вечер. Сега The Sinister излиза от клетката и се дърпа от ръцете на феновете, които искат да се докоснат до него. Този човек не иска приятели, пълно страшилище е. Друго не може да го опише...
Ивайло Мексикото: Побиват ме тръпки от този...Ние обаче трябва да минем напред, защото ни очаква черешката на тортата, главният мач за вечерта! Време е отново да се прехвърлим на рингът, където Michael Buffer за пореден път ще представи участниците!
Michael Buffer: LADYS AND GENTLEMANS, IT IS NOW TIME FOR THE MAIN EVENT OF BWS STAMMMMMMMPEEEEEEDE, ARE YOU READY? I SAY AREEEEEEEEEEEEEEEE YOUUUUUUUUUUUUUUU RRRRRRRRRRREADY??? "ПУБЛИКАТА ПОЛУДЯ"! Мачът, който предстои да видите ще се води до туш и ще е от вида тройна заплаха! Първи на бойната площадка излиза, от гр. Враца, с тегло 80 килограма. Той е врачанската пантера - VaskoMetala.

Боби Борисов: Ето го и човека, който има най-голям опит от всички, които са в съблекалнята на BWS! Този човек е имал битки с кой ли не...Видял е всичко, което може да се види и е от хората, които трудно можеш да изненадаш с каквото и да е...Един обаче ще има честта да закрие историческото издание на BWS Stampede, първото идание, не кое и да е! Васко и двама други хора ще имат честта да го направят. Кой ли обаче ще е победителят, дали опитът на Метъла ще му помогне в тази среща?
Ивайло Мексикото: Напълно възможно е, но нека да не се забравя, че в кечът е непредвидимо, а и в този мач няма дисквалификации. Винаги в тройните заплахи е било така. Това няма да се промени и в този момент. Отново имаме много различни образи в тази битка - имаме металист, имаме мъж с маска и имаме селянин!
Боби Борисов: Страхотна комбинация, няма какво да се лъжем... Време е обаче да се прехвърлим отново на рингът, където ВаскоМетълът е вътре вече, качил се е върху въжетата и вече прави своя таунт! Той сваля коженото си яке и тениската си, и в един от ъглите изчаква противниците си! Време е да видим и първият от тях!
Michael Buffer: И неговия противник, от село, с тегло 120 килограма - Киро Бичето.

Ивайло Мексикото: Ето това е истински селянин, уважаеми дами и господа! С белият потник, с дънките...Важното обаче е, че когато Бичето ебе, то всички ебем! Това трябва да се знае...Човек на мръсните номера е. Това е сигурно, дали обаче ще може да ги приложи тази вечер. Това е големият въпрос?
Боби Борисов: Много скоро ще разберем отговорът на този въпрос, Иво, аз лично съм мотивиран, защото се получава такова прекрасно шоу тази вечер! Най-известната арена се забавлява от сърце! Всички си прекарват добре, какво по-хубаво от това!
Ивайло Мексикото: Абсолютно, няма по-добро от това, за мен е също истинска чест, че именно ние двамата коментираме всичко това! Определено всички коментатори могат да ни завиждат в този момент!
Боби Борисов: Няма две мнения по този въпрос, нека обаче не се губи повече от времето на зрителите, тъй като са тук, за да гледат зрелище, екшън! Сега Киро Бичето влиза в бойното поле и двамата с VaskoMetala се поглеждат интересно. Бих казал, че двамата доста си приличат и двамата обичат да действат мръсно. Вече въпросът е кой ще го направи повече?
Ивайло Мексикото: Много скоро ще разберем отговорът и на този въпрос. Сега обаче двамата застават в ценътра на ринга и започват да се гледат нервно, докато музиката на третият участник в битката гръмва!
Michael Buffer: И последният участник ви представям! Той идва от гр. Брюксел, с тегло 102 килограма. Той е Der Große Europäer.

Боби Борисов:Кой е Големият Европеец с маската? Кой е зад тази маска? Това е големият въпрос, дами и господа! Може би най-непредвидимият образ в тази компания е този човек, уважаеми зрители, учел се е от хора като Рей Мистерио, който е считан като най-великият лучадор в историята на кеча! Ще го видим обаче какво може на рингът този човек, когато се изправи срещу двама мръсни играчи! Дали това, че може да лети, ще му даде плюс в тази тройна заплаха?
Ивайло Мексикото: Ще видим, много въпроси, като цяло има за тези трима мъже. Още нищо не сме видяли от тях, но много скоро това ще се промени!
Боби Борисов: Със сигурност, аз нямам търпение да започват вече, нищо голямо ни очаква. Може би най-голямото за тази вечер! Сега маскираният мъж влиза в рингът, след което се качва върху най-горното въже и изкрещява Thank you! Вече всичко е готово, за да чуем гонгът! Време е за главното събитие на вечерта! Главният съдия дава сигнал и гонга е бит! Всички са готови!
Ивайло Мексикото: Вече започваме, дами и господа, тримата мъже застават в центъра на бойното поле, където започват да се гледат драматично! Кой ще посегне, кой ще направи първата крачка? Това е големият въпрос! Явно Бичето ще го направи, той замахва към ВаскоМетъла, който обаче успява да го блокира и така двамата започват да си разменят удари, докато Der Große Europäer ги гледа! Двамата, определено не се харесват. Даже падат извън рингът, докато си разменят ударите! Това дава възможност на маскираният европеец да направи нещо интересно! Той се засилва към въжетата, след което скача и поваля двамата си противници! Впечатляващо изпълнение от мъжът с маската! Контролът на битката е негов! Сега Der Große бърка под рингът, след това вади бамбукова пръчка, с която започва да налага ВаскоМетъла и Киро Бичето! Гърбовете и на двамата стават червени...Сега европеецът изправя единият, в случаят Vasko и го връща на ринга! Определено този човек успя да направи изненадата в този момент! Той изправя Метъла, след което го хваща през кръста и опитва да му направи German Suplex! Движението бива блокирано от лактите на врачанската пантера, които попадат в лицето на единственият, който е с маска! Това дава свободата, която опитният ветеран иска! Той се измъква, след което се засилва към въжетата и нанася Big Boot! "The GOAT" щеше да опита туш, но преди да го направи. Той бива повален от Киро Бичето, който се нахвърля върху него и започва да му нанася юмруци в главата...Той действа мръсно, уважаеми зрители, като един истински селяндур...Сега Киро отива при обтегачът, след това маха предпазителят! Стомана има в един от ъглите, уважаеми приятели на BWF! Сега Бичето изправя съвременният Брет Харт, след което опитва да го засили към ъгълът, на който направи мръсното деяние...Планът му обаче не се получава, понеже Васко успява да контрира и да го засили него! Киро Бичето си удря гърдите силно в обтегачът! Това може да бъде краят - имаме опит за туш от Метъла - едно, две, ще има ли три? Не, Der Große Europäer прави спасяването, като скача от въжетата и прави удар с глава, като този, който прави Chad Gable! Точно в правилният момент го направи, тъй като битката продължава! Отново единственият, който е на крака е маскираният, той слага VaskoMetala в близост до един от ъглите и отново се качва на въжетата! Това може би е грешка от него, защото можеше и да е спечелил този мач...Той скача и опит Moonsault! Ще видим ли този страхотен ход? Не, ветеранът успява да си вдигне краката и да ги забие в коремната област на противникът си, след като прави това, той се изправя на крака и вдига маскираният си противник за Reverse Tombstone Piledriver! Това е една от запазените му марки, ще я видим ли? Да, главата на Der Große Europäer се забива с голяма сила в средата на ринга! Метъла тъкмо щеше да пробва туш, когато Киро минава зад него и му забива удар под поясът! Какъв мръсен ход, уважаеми фенове на BWS! В друг случай бихме казали, че това е неочакван ход, но от Бичето всичко трябва да се очаква...Вижте го само какво крещи "НЕ ОБИЧАМ ДОБРИТЕ МАЧОВЕ"! Поне е честен с хората...Факт е обаче, че си губи времето..Можеше вече да е спечелил този двубой, това е липсата на опит, дами и господа. Сега Киро изправя ВаскоМетъла, след което се засилва към въжетата и опитва да му направи Копие, което обаче бива избегнато от опитът на врачанската пантера. И сега виждаме от него другия му завършващ ход - Kata Gatame! Това е изключително болезнен ход...Колкото повече се бори Бичето, толкова по-лошо става за него...Der Große Europäer е все още на земята, след като отнесе Reverse Tombstone Piledriver! Не може да помогне в този момент! Погледнете очите на Metala. Той е откачил, не е на себе си! Киро Бичето е вече на колене, а въжетата са много далеч от него...Съдията вижда, че младият мъже не е в съзнание вече, и така започва да му вдига ръката! Тя пада първи път, втори път, ще падне ли и трети път? Отговорът е да! VaskoMetala взема тази победа! Той става човекът, който закрива първото издание на BWS Stampede!!!
Боби Борисов: Каква класика, каква тройна заплаха! Ставам на крака колега, за да покажа уважение! Горд съм с тези момчета! Горд съм, че се организира всичко това! За всичко трябва да сме благодарни на господин Николай Кадиев, който финансира и организира това събитие, това шоу! Ще се помни вечно тази вечер! ВаскоМетъла слиза от бойната площадка, като не е поздравил никой...На този човек не му трабват фенове. Той оставя двамата си съперници да лежът...Дали пък той няма да е първият BWS World Champion? Ще се разбере следващата седмица, когато се излъчи второто издание на BWS Stampede! За мен и моят колега мексикото беше чест, че коментирахме всичко това! Ще се видим в следващото, където историята ще продължи! Казваме ви до скоро от Madison Square Garden!