Малко дълъг пост,но си струва да се прочете.Донякъде звучи като сбогуване,но се надявам всичко да мине успешно и да се завърне
Превод от chatgpt
Последната новина от Кевин Оуенс:
„Все още нямаме дата за операция. Все още не съм се подложил на операция, въпреки обратните твърдения. Все още се опитваме да разберем кой е най-добрият начин да подходим към всичко това – точно какво трябва да се направи, така че още го изясняваме. Има доста неизвестности, но се надявам в следващите няколко седмици да се изясни и да направим операцията, а след това ще видим как ще се развият нещата.
Тази сутрин си припомних, че точно преди 10 години, се появих за първи път в Raw, за да отговоря на отвореното предизвикателство на Джон Сина. Онази вечер промени живота ми завинаги, промени кариерата ми. Беше началото на... да кажа, че беше „невероятно пътешествие“, би било подценяване.
А сега, 10 години по-късно, не съм там, където искам да бъда, защото ми се искаше да съм на ринга, да се боря, да допринасям, но за съжаление това не е възможно заради тази травма на врата. Въпреки това трябва да кажа, че последните 10 години бяха невероятни – толкова много невероятни моменти на ринга и извън него, толкова много страхотни хора, които имах възможността да опозная.
Просто съм толкова благодарен за всичко това. Така че благодаря на всички, които бяха част от това – от семейството ми, до момчетата и момичетата в съблекалнята, до екипа, хората зад кулисите, които толкова много уважавам и обичам, и феновете – просто всички. Наистина не мога да ви благодаря достатъчно, че бяхте част от това.“