Гледах мача на Голдбърг, доколкото това може да се нарече мач изобщо. Наистина не разбирам какъв е смисълът на всичко това.
Бил едвам се движи човекът - две движения направи и щеше да капне от умора, пот се лее - ще кажеш, че от маратон идва. И това не е от днеска - видимо е извън всякаква нормална физическа форма, което не е странно на тия му години. Ясно, че продължава да се поддържа и изглежда като старец-културист, но само толкова не е достатъчно.
Гънтър направи каквото можа момчето, за да изглежда всичко това на кеч мач и в някаква степен успя да извлече най-доброто от Голдбърг (пък то никога не е било много). Радвам се, че поне запази, а не го накараха да джоби.
И Стинг се би до 65, ама е различно - човекът си го можеше още на ринга, беше в добра форма и дори си позволяваше да прави разни спотове. Последният му мач с Бъксовете и Дарби си беше страхотен. А тук - един възрастен човек куцука насам-натам в опит да селва контузия на крака. Още веднъж - кому е нужно това?
Голдбърг беше атракция преди 30 години. Колко хора изобщо го помнят в активните му години, ама наистина, не да са гледали клипчета за Monday Night War? То ясно - носталгия, носталгия, ама все трябва да има някаква граница някъде. Не може да продължават да бутат в МЕ хора на по 60 години, защото били популярни през 80-те и 90-те. Атитюд ерата беше страхотна, част от детството на всички ни е - стига толкова, мина. Време е да остане в архивите вече.
.....
Другото, което е много неприятно, е контузията на Ролинс - явно много тежко е гръмнал коляното 🙁 . Много пъти съм казвал, че това ми е любимецът от WWE в момента и макар рядко да гледам шоутата на компанията, му стисках палци да се настани трайно в МЕ сега покрай Пол Хеймън и куфарчето. Точно в най-неподходящия момент идва тая контузия и като нищо може да се окаже, че ще му преебе кариерата като цяло.
И то от някакво супер тъпо, елементарно движение.
Сега ще трябва да променят плановете в движение за SS, дано да успеят да скалъпят нещо. Брон може би е крайно време да получи пуш.