Добре дошли за първи път на арената на ACL Wrestling. Намираме се в BWS Арена пред хилядите екзалтирани фенове, очакващи настървено дебютът на седмичното ни шоу - ACL Fire. Чуваме пиротехника, виждаме светлината от 4-5 залпа фойерверки. Излиза Rcade под звуците на American Idiot. Главният мениджър на ACL има лека усмивка на лицето си, крачи приповдигнато към ринга. Сигурен съм, че ще има някакво епохално съобщение. Да чуем малко повече от него.
Rcade: Знам, че сте дошли за кръв и зрелища, затова няма да ви губя времето с празнословия. Събрали сме най-доброто от BWS, а и от целия свят. Нямаме нужда от турнири, нямаме нужда от пъчения и перчения. Ще определим световният шампион на ACL още тази вечер!
Тълпата полудява, ще имат възможността да видят main event калибър мач в рамките на шоуто. Това е меко казано невероятно щедро от Rcade!
Rcade: Rain е бивш NJPW шампион, доказал се е в Европа, Мексико, дори и в Африка! Сега е тук при нас в ACL и е жаден за още успехи. Може би годинките му на ринга са повече и му тежат. Може да има една-две операции повече. Но съм напълно сигурен, че той ще отрече и ще опровергае съмненията ни за пореден път. Ако има някой, достоен да носи колана на ACL, това е той. В нашият main event, Rain ще премери сили с uncleG! Точно така, супер героят на супер героите е сред нас тази вечер, дами и господа! Комиксовият проповедник, гангстерът от Готам, докторът на Доктор Дуум, носителят на 1000 титли ще има възможността да добави най-елитната награда в професионалния кеч към постиженията си. Дори е възможно да…
В този момент тръгва Iron Man на Black Sabbath. Rcade свива рамене и излиза от ринга. Ще чуем uncleG много по рано-отколкото си мислехме! Двамата се разминават и си стискат ръцете. uncleG взима микрофон.
uncleG: Кой друг заслужава да носи титлата на ACL повече от мен? Разказал съм хиляди истории на този ринг. Можете да ме наричате Алън Мур на кеча. Можете дори да ме сравнявате с великия Стен Лий. Просто този ринг тук е платното ми, а кръвта на противниците ми разказва историята на кариерата ми по-добре и от 8-панелна страница. Ще ви кажа, кой друг заслужава да носи титлата, ако въобще има някой. Рейн - това си ти и за мен е гордост да премерим сили тази историческа вечер. Само знай, че се изправяш срещу нещо, което ще промени представите ти за болка. Бъди готов, знам, че аз ще бъда! Говорейки за автори на комикси, ще спомена и най-омразният ми такъв - CM Punk, или както обичам да го наричам Sold Out Punk. Продаде принципите си за лесните милиони в Саудитска Арабия, снимат го с бири, после ще ми се нарича истински творец на ринга и извън него. Пънк, ако ме гледаш, тикво алчна, след като спечеля световната титла на ACL, идвам за теб и нито чичо Тони, нито дядо Винс, нито Хиксовете могат да те спасят. Ще бъдеш изтрит от историята на кеча като лошо издание на вестникарски…
Чуваме Cult of Personality, дали наистина? Дали наистина CM Punk е тук с нас тази вечер? Оооо ок… излиза Lex Penchev и е бесен. Дори не иска да вземе микрофон. Чуваме го как вика в камерата “ей, лешпер, почни да разбираш от истински кеч, преди да говориш за Пънк, ясен ли съм, гнидо?”. Пенчев крачи към ринга, по устата му има пяна. Този човек е като обладан от духове. Хвърля се върху gboy и го поваля. Двамата започват да разменят тупаници и да се търкалят по пода. Охраната нахлува веднага, поне 30 човека са вече на ринга и Пенчев е отведен в бекстейджа. uncleG се смее. Страхотна работа от Rcade, предпази едната половина от мейн евента тази вечер. Да видим какво следва.
Пренасяме се бекстейдж, където виждаме Sugarev как става от една лежанка и почва да се набира на някакъв лост. Прави 10 набирания, превърта се и отива към два огромни дъмбела. Наобиколен е от тълпа фенки, повечето от които леко мургави. Едната му носи баница, друга се разхожда с две чавета и твърди, че са негови. Някои просто искат да го докоснат. Сугарев поглежда в камерата и изцепва
Sugarev: Иска ми се всички жени да бяха руси… Но какво да се прави, това са щастливите проблеми на истинският Алфа Мъж, Сугарев. Истински мускули, истинска мощ! Ще се видим по-късно, девственяци! Момичета, моля ви една по една…
Пренасяме се отново на ринга, където baikiro ще се изправи срещу pavkata1997. Какво да кажем повече за Павката. Експертен лучадор е, макар и да не носи маска. Изиграл е всички кеч игри, повтаря движенията едно към едно. Двамата с baikiro заключват, обръщане и арм драг от pavkata1997. Павката се качва на въжетата и опитва whisper in the wind, но Киро просто се премества в страни… оттласкване от въжетата… LARIAT!!! Какъв Lariat само, Павката за малко да напусне собственото си тяло. Изглежда напълно безжизнен! 1…2…3. Тушът беше само формалност. Не съм виждал някой да доминира друго човешко същество по този начин. Киро взима микрофон.
baikiro: Мелцер, аутистичен боклук, дай минус 5 звезди и на този мач! И твоята глава ще завра в задника. Смърт за звездичките ти и за всички рахитни инди серачи, на които ги даваш!
Добре, докато извлекат безжизненото тяло на Павката от ринга, нека напомня, че ACL Fire е спонсориран от… точно никой. Точно така, приятели, правим го за вас и няма да прекъснем за реклами никога. Опитайте се да ни прекъснете, предизвиквам ви! Отново сме на ринга с Vasko, който държи микрофон в ръка.
Vasko: И така, моите топ 5 кечисти. На първо място - Даниел Гарсия. Момчето е новият Брет Харт, има същия интензитет. На второ място - Брет Харт. Човекът все пак е прото-Даниел Гарсия, но нещо сякаш му липсва, не е достатъчно… Гарсиест. На трето място, Крис Беноа, който, признавам има лоша слава, но дайте му шанс..
Glam4o излиза без музика и прекъсва Васко.
Glam4o: Писна ми от твоите топ 5, топ 10, топ от тъпо, по-тъпо. Мога да ти дам моите топ 5 причини да освободиш света от присъствието си. Номер 1 - спам, номер 2 - долен спамер си, номер 3 - мразя спам, абе, схващаш, няма да спамя като тебе. Току що говорих с Rcade и той ми разреши да те предизвикам и да прекратя твоят спам още тук и сега..
Добре, изглежда ще имаме импровизиран мач. Реферът влиза на ринга. Гламчо е надъхан до неузнаваемост. Двамата заключват, Васко попада в хедлок, но се оттласква от въжетата и се освобождава. Красив дропкик от Васко, тушира, 1… 2, Гламчо се повдига и отново заключват. Васко е изтикан в ъгъла, реферът започва да брои, дали ще видим чисто разделяне? Не, тупаник от страна на Гламчо! И още един, и още един. Васко се свлича в ъгъла. Гламчо се засилва и прави cannonball. Отново тушира… повдигане на 2 и половина. Васко е възможно да е отхапал прекалено голям залък с приемането на това предизвикателство. Момчето просто обича да си прави класации, но едва ли ще влезе в топ 5 на Гламчо. Гламчо отново е в нападение, snapmare, ритник в тила, отново опит за туш, пак повдигане. Гламчо изправя Васко и го наглася за пауърбомб. О, това беше направо красиво! Рингът се разтресе пред очите ми! Гламчо се качва на въжетата и извиква “Кажи ЧАО!”, скок, Frogsplash право в целта. Дали ще успее да се възползва? Все още се държи за стомаха… Чакай, чакай, чакай… Кой е това в публиката, няколко човека прескочиха барикадата. Реферът се опитва да ги спре и е нокаутиран. Познавам го този тип, това е Scroller!!! Scroller преби рефера и нахлуването вече е пълно! Виждаме, да това е масовка от TNW - Scroller, deren, mr_enchev и вижте този заплашителен индивид, това е несъмнено Kingpin. Glam4o е просто обграден и безпомощен, лакет в лицето от Deren, засилва го във въжетата, pop-up powerbomb от Mr. Enchev. Glam4o няма абсолютно никакъв шанс пред тази масовка. Deren и Enchev го държат за ръцете и краката, а Васко дава наставления. Не ми казвай че… не, не, този човек има семейство! Имайте милост! Кингпин е на най-горното въже… TSUNAMI. Vasko иска да го види втори път! Милостиви боже, какво ще остане от Гламчо след това? Второ TSUNAMI. TNW са на ринга и вдигат ръце в знак на победа. Васко настъпва тялото на Гламчо с крак. На какво ли не съм бил свидетел, но това граничеше с военно престъпление… Да се пренесем към нещо по-разведряващо.
dmtbg: Аз съм dmtbg и имам съобщение за вас, българи. Писнало ви е от корупцията в българските кеч школи? Така си и мислех. Чувствах се по същия начин след години тренировки и откраднати пушове от джабронита заради рушвети. Накрая отидох в Дания и ме тренираха както трябва. Сега мога да завържа всеки български възпитаник като геврек и да му навра гениталиите в устата? Не ми вярвате? Елата и тренирайте с мен в Датската кеч школа. Патриотизмът е до време, но уменията са завинаги!
Време е за мейн евента ни, дами и господа, многоуважавани фенове на спортната забава. Отново звучи Iron Man, uncleG си проправя път към ринга, към него има протегнати стотици ръце. Той носи наметало и ботуши, пълно олицетворение е на супер герой, дори разписва няколко автографа на малките G-та докато излиза. Очакваме и Рейн, който върви към ринга под звуците на Enemy от Fozzy. Вижте само какво съсредоточение е изписано на лицето на този човек. Двамата застават на ринга и се гледат право в очите. Дали Рейн ще отвърне на уважението от uncleG? Да, виждаме ръкостискане и мачът може да започне. Двамата заключват по средата на ринга, опит за обръщане от Рейн, но uncleG прави обръщане на обръщането. Рейн е повален по гръб, но се измъква с мост, хваща uncleG за ръката и го премята, uncleG се оттласква от въжетата и опитва саблен удар, но Рейн заляга почти на колене и се премята на челна стойка. Двамата застават един срещу друг със стиснати юмруци. Публиката откача! Каква историческа вечер, дами и господа. Ново заключване, irish whip към вижетата, нов опит за саблен удар, ново залягане от Рейн, срещат се и leg lariat от Рейн. Изправят се, belly-to-belly от Рейн, опит за Shining Wizard, но uncleG се изтъркалва от ринга. Рейн му отваря въжета в знак на уважение и го кани на ринга. Тълпата ръкопляска. Не сме виждали такова спортсменско отношение много отдавна. Ново заключване, Рейн обръща, uncleG не издържа и го удря с предмишница. Точно така, не мога да те бия на борба, но ще те бия по някакъв начин, това сигурно се върти в главата му. Нова предмишница, засилване към въжетата… Superman Punch! Superman Punch от uncleG! Съвсем няма да го бави, може би ще коронясаме нов шампион… 2 и половина! Двамата отново са на крака, суплекс от uncleG… Рейн беше тръшнат, но не пусна суплекса! Суплекс от страна на Рейн! Отново и… brainbuster!!! Какво прави Lex Penchev тук пак?!? Той бяга към ринга, Рейн вече го е видял - Tope Suicida! Рейн се изправя веднага и Tiger Driver за lexpenchev на пода! Това ще го извади от играта за вечерта, а медиците вече бързат към Пенчев. Рейн се връща на ринга и отново протяга ръка на uncleG. Двамата се здрависват под аплодисментите на публиката. Всички искаме да видим победител тук тази вечер, включително и тези прекрасни състезатели. Ново засилване към въжетата, опит за lariat от Rain и КОПИЕ, КОПИЕ от uncleG!!! Рейн е сгънат като шездлонг! Това вече трябва да е всичко… 1… 2… как успя Рейн да се повдигне, нереална вечер, уважаеми приятели на кеча! uncleG не може да повярва, но ще гони победата до край. Слага Рейн на раменете си, дали ще видим така прочутият Mint Condition DVD? Рейн се отскубва… Lariat! Какъв Lariat, хваща го веднага и Tiger Driver! Умопомрачителен Tiger Driver… 1… 2… 3! Рейн е новият шампион на ACL. Въпреки намесата на Пенчев, въпреки всичко, Рейн започва своето царуване с титлата. UncleG едвам е на крака, но иска да вдигне ръката на Рейн! Двамата се прегръщат.
Чакаме Rcade да връчи титлата. Чуваме отново American Idiot, но не излиза никой. Всички на ринга гледат в недоумение. Музиката продължава да върви и някой се изтъркулва иззад завесата. Господи! Rcade лежи на пода в безсъзнание! Лицето му е цялото в кръв! Някой да повика медиците! Завесата се отдръпва и… о, не… Това е hacky! hacky държи титлата и се смее ехидно, докато крачи към ринга. Дава още един ритник в главата на Rcade и хвърля титлата позорно пред Рейн като някаква огризка. Hacky сочи публиката, сочи кечистите на ринга и се смее маниакално.
hacky: ТОЙ ИДВА!