RCade друго интересно не видях
Добре, не бях прав и съм щастлив, че не бях прав. 😄 Дадоха адски много време на Брейкър. Началният сегмент си беше абсолютна класа. Промото му, Хейман и Ролинс как седят и се чудят какво се случва, интеракциите му по-нататък бяха много по-изпипани отпреди. @baikiro обича да говори за Cage Mode, но мога да ви кажа, че Щайнер мода беше активиран поне на 6/10 в това предаване. Като почнем от промото, където обясни на Зейн какъв е балък и го прати на фитнес, до мача, в който го нарече "клошар", чичо му е точно под повърхността и ще излезе съвсем скоро. Физиономиите му като откача преди копието също са един път. Нямам търпение за "LISTEN UP, WHITE TRASH" и всякакви подобни, даже свучи като Скоти като се ядоса и се развика. Много се надявам слуховете да са верни, да го отделя от Ролинс и да си остане с Хейман.
Останалата част от шоуто си беше филър фест, но най-накрая виждаме нещо интересно покрай Ролинс и компания. Трябваше да ги букват да доминират така още отначало. Поне са се сетили със закъснение.

Меме потенциал. 😄