Боби Борисов: На живо сме от Bell Centre, намиращ се в Montreal, Quebec, Canada, място, което е създало много кечисти! Като цяло Канада си е страна на кеча! И днес те посрещат BWS топло! Погледнете ги само как крещят "BWS, BWS, BWS"! Велика работа...
Ивайло Мексикото: Абсолютно съм съгласен с теб, тази вечер канадците ще станат свидетели на нова история! Ще се поздравим с първият BWS World Heavyweight Champion! Всеки има шанс, BWS е място, в което всеки получава възможност! Кой ще бъде? Ето това е големият въпрос, който трябва да се питаме.
Боби Борисов: Много скоро ще разберем отговорът на този въпрос, но преди да се случи това, получих информация, че шефът ни - господин Николай Кадиев, има да ни казва нещо важно! Нека се прехвърлим към Michael Buffer!
Michael Buffer: Дами и господа, моля посрещнете, придружаван от личният си бодигард - Никълъс Кейдж. Той е председателят на BWS - господин Николай Кадиев.
Ивайло Мексикото: Феновете в The Bell Centre показват уважението си към шефът! Те знаят, че благодарение на този човек се случва всичко това! В едната си ръка, той държи договор...Явно нещо наистина голямо ще се случи тази вечер...Направо нямам търпение вече, колега, да започва вече...
Боби Борисов:Явно Канада ще стане свидетел и на ново подписване! Някоя звезда ще направи първата си поява тази вечер...Интересът към BWS Stampede е огромен! Може да бъде всеки!
Ивайло Мексикото: Напълно е така, аз предлагам да млъкнем и да дадем думата на главата, на семейството - Николай Кадиев, който е взел микрофонът и иска да каже нещо! Да го чуем!

Николай Кадиев: Montreal, Quebec, Canada, как сте? "Публиката полудява"! Аз също се чувствам добре. Удряме рекорди! Тази вечер сте повече от предишното ни шоу! 21,105 души! Това е нечувано...И аз съм много горд с този факт. Всичко това показва, че си струва да правим всичко това! Именно поради тази причина, аз и моя бодигард - Никълъс Кейдж, ние коментирахме какво можем да направим повече, за да ви направим вечерта още по специална! Говорехме много, разгледахме и новите кечисти, които са проявили желание да работят за нас и взехме решение! Вижте какво държа в ръката си, това е трудов договор! С осигуровки и фиксирана заплата! Някой ще подпише този договор, аз и Никълъс, ние знаем кой е този човек, но е време и вие да разберете! Моля всички да станете на крака, за да посрещнете новата звезда на BWS Stampede - колумбиецът - Sebastian Garcia!

Боби Борисов: Феновете посрещат добре новата звезда на BWS! Той е от Columbia! Страна, която е известна с многото си курви! Точно така, можем да говорим глупости в BWS, няма цензура! Факт е, че Sebastian Garcia е тук. Той ще има честта да подпише трудовият договор, който шефът ще му даде! Виждаме, че на рингът слагат маса! Като и стол! Всичко ще се случи като по книгата!
Ивайло Мексикото: Вълнувам се Боби, ще станем свидетели на живо подписване на договор, публично! Garcia е вече на бойното поле. Той поздравява шефът Кадиев и неговия бодигард - Никълъс Кейдж! Те организираха всичко това за него! Сега колумбиецът сяда върху столът и се кани да каже първите си думи! Нека го чуем.
Sebastian Garcia: ARIBAAAAAAA, момчета! Шефе, Никълъс. За мен е чест, че именно аз имам честта да подпиша този договор! Отново ще се напише историята. Принципно имам навикът да лежа по цял ден и да гледам голи баби, както и да преследвам обвързани момичета...."Канадската публика започва да сменя виковете си на освирквания"...Приятели, приятели...Недейте така, всеки си има извращенията, дори и вие! Тази вечер обаче ще обявя нещо, и то е, че този договор ще ме промени! Аз ще стана нов човек, обещавам ви го! Ще покажа, че мога да забравя миналото си.
Боби Борисов: След като изрича тези думи, новият кечист на BWS, подписва договорът! Той вече официално е част от BWS! Вижте го само, той отново се поздравява с господин Кадиев и бодигарда му! Сега виждаме нещо изненадващо, шефът отново взема микрофонът и се кани да каже нещо...
Николай Кадиев: Sebastian, чух всичко, което каза и честно да ти кажа, идва ми се да повърна...Ти си най-гнусният човек, който съм виждал през животът си...Дано си искрен в думите си, защото иначе ще ти пусна предизвестие и ще ти изритам задника оттук, ясен ли съм? "Sebastian Garcia крещи, че е честен"! Хубаво, дано да е така, защото ще ти дам възможност да покажеш какво можеш още сега! Има един човек, който няма мач тази вечер. Пускайте музиката му!
Michael Buffer: И неговия противник, от село Мечка, с тегло 179 килограма. Той е Дзверо Вълчан Лисичков.
Ивайло Мексикото: Докато музиката на Вълчан върви, шефът казва още нещо на "The Great Warrior Of Pro-Wrestling"!
Николай Кадиев: Понеже моят бодигард, Никълъс има също мач тази вечер, решихме с него да не си тръгваме, а да останем, за да изгледаме представянето ти! Внимавай в картинката, момче!
Боби Борисов: Това е страхотно! господин Кадиев и Никълъс Кейдж ще седнат на коментаторската маса, за да ни помагат с коментарите! Велико! Определено шефът дава всичко от себе си тази вечер! Може и самия Кейдж да научи нещо от този мач, кой знае! Погледнете размерите на Вълчан Лисичков! Той изглежда бесен, след като беше унижен от Иван Боримечката, в първото ни издание! Тази вечер, той обаче има също тежка задача, защото се изправя срещу един човек, който чухте какво му е ежедневието. Обещал е, че ще се промени, но дали ще се случи? Това е големият въпрос, уважаеми зрители!
Николай Кадиев: Затова и решихме с моя човек да останем, за да видим дали този човек е искрен...Аз съм мъж, който не вярва на думите, а на действията! Затова реших да поставя думите му на тест. Нека видим дали ще го мине!
Ивайло Мексикото: Напълно сте прав, така се прави! Виждаме, че вече Вълчан е на рингът! Време е този изненадващ мач да започне!
Боби Борисов: Гонгът е бит, дами и господа! Дзверо изръмжава през зъби в лицето на Sebastian Garcia, като плюнките му се пръсват из цялото тяло на колумбиецът! Толкова силно беше това ръмжене, приятели на BWS! "The Columbian Destroyer" изтрива част от плюнките на Лисичков и започва да обикаля бойната площадка! След като това става, двамата се вкопчват един в друг!
Ивайло Мексикото: Тук е повече от ясно кой ще вземе надмощието! Вълчан Лисичков хвърля назад "The Columbian Destroyer" На този човек му е писнало да се подиграват с него...Гарсия вече изглежда леко изнервен. Това все пак е 179 килограмов селянин, срещу когото се изправя! Сега двамата отново се изправя един срещу друг, нека видим каква ще е стратегията на дебютантът сега. Вълчан опитва да го хване, но този път Sebastian успява да мине зад него и да му нанесе Elbowbutt! За хората, които не знаят, този ход представлява Лакти в задника! Какво унижение за селянинът от Мечка! Той получава тези лакти в големият си задник...
Николай Кадиев: Не, не. Това не го пишеше в договорът...Не може да прави такива педалски неща срещу кечистите ми...Това е подигравка с този селски мъж...
Боби Борисов: Шефът не е доволен, че Себастиан не е спазил уговорката, която каза преди мачът...Явно миналото го преследва този човек...Нека се върнем на случващото се! Този Elbowbutt принуждава Вълчан Лисичков да залитне назад! Това дава възможност на колумбиецът да се засили към въжтетата и да нанесе Jumping Clothesline, който обаче не може да повали на земята Дзверо! Шокът е изписан върху лицето на дебютантът, но той не се предава и сега отново се засилва към Лисичков, който обаче този път го очакваше и успява да го хвърли над най-горното въже! Тежко падане за The Great Warrior Of Pro-Wrestling...Погледнете Вълчан, той направо е бесен заради лошият късмет, който има напоследък! Той слиза при Sebastian, след което започва да го дебне да се изправи! Той е близо до металните стълби! След като Garcia се изправя, Лисичков се засилва към него, но новата звезда на BWS се навежда и така оромния мъж се размазва в металните стълби!
Николай Кадиев: Няма да допусна този човек да спечели...Може би направих грешка, че го подписах...
Ивайло Мексикото: Какво се случва, дами и господа? Шефът на BWS, господин Николай Кадиев казва на своя бодигард Никълъс Кейдж, да отиде при Sebastian Garcia. А докато това става, Кадиев се качва на ръба на ринга и започва да привлича вниманието на съдията! Никълъс Кейдж е зад дебютираща звезда на BWS! Той я дебне, нанасяйки и мощен Саблен удар в задната част на главата! УДАРЪТ БЕШЕ ТОЛКОВА ЖЕСТОК, ЧЕ ГАРСИЯ ИЗПАДНА В БЕЗСЪЗНАНИЕ! Никой не е очаквал такива действия от главата на семейството...Николай Кадиев...Сега Никълъс Кейдж изправя Вълчан Лисичков, и го връща в бойното поле! Реферът вижда какво се случва и започва да прави отброяване, което е само за Sebastian Garcia! Едно, две, три, четири, пет, шест, седем, осем, девет, ще има ли и десет? Да, Sebastian Garcia загуби дебютният си мач, уважаеми зрители! Това си беше злоупотреба с властта, която видяхме от Николай Кадиев! Публиката в The Bell Centre му показват палци надолу! Това си беше Screwjob, като този, който се случи на Брет Харт! Даже и по-зле! С нещо не го беше заслужил "The Columbian Destroyer", той даже каза, че иска да се промени. Но шефът, явно има други планове за него. Дали няма да видим Кадиев на рингът? Знаем, че преди да дойде в BWS, той е претърпял контузия на врата, която го е принудила да закачи ботушите...Дали не е решил да даде урок на младият Sebastian Garcia?
Боби Борисов: Напълно възможно е, ще разберем много скоро отговорът! Сега изнасят Sebastian Garcia на носилка! Нека отново да повторим, Вълчан Лисичков постигна първата си победа, която е чрез отброяване! Честито за него, ние пък ще ви държим в течение, отностно състоянието на дебютантът ни Sebastian Garcia! Сабленият удар, който отнесе от Никълъс Кейдж, той беше просто брутален...Ръцете на този човек са като чукове...Говорейки за Кейдж обаче, следващият мач е именно неговият!

Ивайло Мексикото: Напълно си прав, дясната ръка на господин Кадиев се качва на рингът, след което сваля сакото си и започва да загрява! Нека отново дадем думата на Michael Buffer!
Michael Buffer: Следващият мач ще е от вида тушовете важът навсякъде, като победителят ще мине напред в надпреварата за The BWS World Heavyweight Championship! На рингът, от Лос Анджелис, Калифорния, с тегло 92 килорама - Бодигардът на господин Николай Кадиев - Никълъс Кейдж.
Боби Борисов: Никълъс е готов за битката срещу Киро Бичето! Той направи доста интересна първа поява, коствайки мачът на Sebastian Garcia, за който все още нямаме информация. Изглеждаше, че е получил някаква контузия...На носилка го изнесоха...Със сигурност няма да остави нещата така, Кадиев и Кейдж ще си платят. В това може да сте сигурни! Нека обаче коментираме сблъсъкът, който е на път да се случи!
Ивайло Мексикото: Киро Бичето трябва да е много ядосан, след като миналата седмица не успя да запише успешен дебют срещу ВаскоМетъла и Големият Европеец Der Große Europäer Ще се види обаче какво ще стане, когато актьорът и Ар Ен Би изпълнителят се изправят един срещу друг! Време е да видим и излизането на самият Киро Бичето!
Michael Buffer: И неговия противник, от село, с тегло 120 килограма. Той е Киро Бичето.
Боби Борисов: Излиза най-добрият Ар Ен Би изпълнител, така се описва Киро! Човекът обича да казва, че няма значение дали ебе момче или момиче, при всяко положение Бичето Ебе. Също така казва, че няма спасение и от неговите юмруци. Дали ще е така обаче, когато се изправи срещу планината от мускули, която е Никълъс Кейдж? Много скоро ще намерим отговор на този въпрос! Защото тези двамата ще се бият навсякъде, може и в някоя тоалетна да приключи мачът им...На паркингът, абе навсякъде! Един обаче от тях ще си спечели шанс, който ще му позволи да го видим по-късно тази вечер, когато победители ще се изправят в главното събитие, което ще определи първият BWS World Champion! Тази вечер ще се разбере кой ще е най-исканият мъж тук...Нека обаче да видим и кой ще бъде първият участник, който ще се включи! От този мач ще се разбере, уважаеми приятели на BWS! Никълъс Кейдж гледа на кръв Киро Бичето! Двамата се срещат за първи път, но съм сигурен, че Киро познава много добре Никълъс. Няма човек, който да не е гледал филмите на Кейдж! Трябва да живееш под камък, за да не си ги гледал!
Ивайло Мексикото: Така си е, сега ще видим кой ще бъде по-хитър от двамата, защото това ще е ключово в този тип мач! Време е да спрем с коментарите, за да проследим този велик мач! Бичето влиза в бойната площадка, след това поглежда към Никълъс Кейдж! Напрежението между двамата е много голямо, залогът е много голям! Само едно нещо ни остава да чуем и това е гонга! В този момент го чуваме!
Боби Борисов: Битката започва, уважаеми дами и господа, погледнете Киро Бичето, той веднага се изплюва в лицето на известният актьор...Това е като шамар в лицета за такава голяма фигура...Реакцията на Кейдж не се забавя и той се нахвърля върху Киро! Двамата се търкалят из целият ринг...Голяма битка ще е...Просто с такъв залог...Сега двамата се намират вече извън бойното поле! Никълъс Кейдж изправя Бичето, след което му забива главата в коментаторската маса! Ар Ен Би изпълнителят залита към металният кол, но това не спира актьорът и той се засилва към него, но не намира нищо друго освен металният кол! Рамото на Никълъс се удари много лошо там! Сега имаме първият опит за туш в мачът, който се случва на пода! Едно, две, ще има ли три? Не, повдигане на две от известният актьор! Това изнервя Киро Бичето и той изправя огромният бодигард на Николай Кадиев, след това му нанася колян в коремът, което го кара да залитне назад! Двамата вече се намират върху рампата, а публиката в The Bell Centre направо ще унищожи всичко от кеф! Те никога не са виждали певец срещу актьор! Още един мач, който пише история тази вечер! Сега Киро изправя Кейдж, след което го хваща за косата и опитва да му удари главата в рампата, Никълъс обаче успява да блокира този ход. И така, той обръща нещата и забива главата на Бичето в рампата! Това може да свърши работа! Опитът за туш е факт - имаме едно, имаме две, ще има ли и три? Не, бодигардът ще трябва да изчака още малко, защото Киро успява да се повдигне! Този факт изнервя актьорът и той изправя селяндурът, след което му забива мощен юмрук в лицето! Двамата вече са зад сцената, уважаеми дами и господа! Вече наистина ще станем свидетели на тушовете важът навсякъде! Двамата с Никълъс стигат до едно от тоалетните, които се намират в The Bell Centre! Сега става интересно, Бичето успява да се измъкне от ударите на Кейдж, като му бърка в очите! След като прави това, той го запраща в една от тоалетните...Вижте изражението на Киро Бичето, той е чисто луд, уважаеми фенове на великият кеч...Сега Киро крещи нещо на Никълъс "Ей, Кейдж, виждаш ли този кенеф? Сега ще го използвам, за да те пратя на същото място, където отидоха и филмите ти, а именно в кенефа"! Тук прекрачи границите. Той тръгва към Никълъс Кейдж, за да направи това зло деяние, но актьорът имаше достатъчно време, за да се подготви! Той взема гуменото бутало, с което хората отпушват тоалетните си. И сега го забива в лицето на Бичето!

Ивайло Мексикото: Изключителна бруталност от Никълъс Кейдж! Той сега запраща задната част на главата, на Бичето в стъклото! Това изглеждаше брутално...Имаме моментален опит за туш! Съдията започва да брой и имаме едно, две, ще има ли и три? Не, повдигане преди три! Може обаче да видите пораженията върху задната част на Киро! Много кръв има...Става брутален този мач, дами и господа! Така и трябва да бъде. Сега известнят актьор изправя Бичето, отива при тоалетната и му натиква главата във мръсната тоалетна вода, в която последният човек, който е използвал тоалетната, не е пуснал водата! Това е изключителна бруталност...Определено ще го запомни това Ар Ен Би изпълнителят...Този ход обаче не е достатъчен за победата, понеже Киро се изправя на крака и тръгва назад! Великият Никълъс Кейдж започва да му говори "Ти моите филми ли ще обиждаш, а? Какъв си ти бе? Някакво хлапе, което пее глупости! Аз съм пълен с пари, имам за няколко живота, а ти какво имаш, а"? Нещата между тези двамата станаха лични...Докато му говореше всичко това, Кейдж нанася и някой, друг удар в лицето му! Двамата участници са вече извън залата! Никълъс взема една кофа за боклук и я забива в главата на Киро Бичето! Имаме нов опит за туш! Едно, две, ще бъде ли достатъчно? Не, повдигане на две и половина! Какво още трябва да направи бодигардът, за да спечели тази здрава битка? Той изчаква Киро да се изправи, след което опитва ходът, с който прати Sebastian Garcia в болницата, а именно Саблен удар, който да попадне в задната част на главата! Бичето се изправя, а известният актьор тръгва след него! Ще се получи ли ходът? Не, виждаме удар под поясът от мръсният селяндур, който вече мерише и на лайна, след като главата му беше в обществената тоалетна на залата! Вижте го само колко е долен от себе си...Цялата публика освирква този човек, а гланият съдия си е запушил носът, за да не усеща миризмата, която се разнася от Ар Ен Би изпълнителят, който ебе мъже и жени! Сега Киро започва да заплашва Никълъс Кейдж "Ей, ще ти счупя носа бе...Няма да можеш да се покажеш във нито един филм вече, разбираш ли ме"? Нещата вече стават много сериозни! След като изрича тези думи, Киро Пичето се нахвърля върху Кейдж и започва да му нанася удари в главата!

Боби Борисов: Наистина има много злоба в тези удари, уважаеми дами и господа, Никълъс опитва да се предпази с ръце, но този селянин е безмилостен! Изведнъж спира с ударите и започва да го чака да се изправи! След като това се случва, той се засилва към него и му прави - Копие! Изкара му всичкият въздух...Това трябва да е краят - имаме опит за туш, който се случва пред залата! Едно, две, ще видим ли победителят? Да, имаме три! Киро Бичето спечели този мач! Той продължава към надпреварата за определяне на първият BWS World Heavyweight Champion! Каква брутална битка направиха тези двамата само...Истинска класика...Аз предлагам да минаваме бързо към следващият мач, защото не мога да го гледам вече това Биче....
Ивайло Мексикото: Напълно съм съгласен с теб, следващият мач отново ще е за определяне на участник в BWS World Championship надпреварата! Сили ще премерят две от новите ни звезди! Нека отново ви покажем Michael Buffer, който ще направи представянето!
Michael Buffer: Дами и господа, следващият мач ще се води до туш и ще е за определяне на участник в надпреварата за определяне на първият BWS World Heavyweight Champion! Първи на бойната площадка излиза, от село Mazunte, с тегло 70 килограма. Той е Ел Пекеньо Мунчо

Боби Борисов: Мили Боже, настръхнах! Ел Пекеньо Мунчо е в BWS! Най-чаканият кечист в компанията, всички говореха за него...Този човек никога през животът си, не е печелил мач. Дори се говори, че дядо му е използвал завършващият ход, който и той ползва, а именно "La Bala Voladora", което преведено означава "Летящеят куршум"! Ход, който не е донасял успех...Искам да те питам нещо Иво, как човек, който има само загуби е подписал с BWS? Та даже намира и място в програмата ни...
Ивайло Мексикото: Нямам идея, но съм мотивиран...Чакам с голямо нетърпение шоуто, което предстои да видим! Може тази вечер да се обърне късметът на Мунчо! Може да постигне първата си победа, а това ще е като рожден ден за него! Ще е надминал и дядо си! Който няма нито една победа в кариерата си...
Боби Борисов: Всичко е важното, в Канада сме! Публиката е нахъсана! Всички поздравяват 1.62 сантиметровият лучадор, който дебютира тази вечер! Той вече влиза в рингът, готов да рита задници или да му ритат неговият задник! Ще видим кое от двете ще бъде...
Ивайло Мексикото: Така е, време е да видим и излизането на неговият противник! Отново обръщаме внимание на Michael Buffer!
Michael Buffer: И неговия противник, от неизвестен град, с тегло 73 килограма. Той е Лаувеярсон.

Боби Борисов: Правилно чувате, уважаеми зрители, това е кечист, който краде песните на противниците си! Вижте Ел Пекеньо Мунчо, той вече е изнервен от фактът, че този човек му открадна музиката! Определено ще е оспорвана битка...Но колко път да е оспорвана? Лаувеярсон е 173 сантиметра висок! Мунчо е буквално джудже пред него....Трябва да се случи някаква изненадата, за да победи...Виж само усмивката на този човек, Иво. Много вярва в себе си, че тази вечер ще има успех...
Ивайло Мексикото: Добре е да не е толкова сигурен, защото всичко може да се случи в BWS! Видяхме как Киро Бичето победи Никълъс Кейдж, защо да не видим и как Мунчо побеждава Лаувеярсон?
Боби Борисов: Определено всичко може да се случи, факт е, че и залога е отново много голям! Един от тези двамата ще се присъедини към Бичето, за да има шанс да спечели The BWS World Championship! Голям мач ще е това, историята ще продължи да се пише! А това е едва началото, уважаеми зрители! Ние едва сега започваме! BWS Stampede е най-доброто шоу! Сега ще видите защо. Виждаме, че измамникът Лаувеярсон влиза при малкият човек Мунчо, който вече е ужасен от гледката...След като това става, двамата изчакват началото на битката!
Ивайло Мексикото: Ето че началото е дадено от главният съдия! Лаувеярсон се смее на Еl pequeño Muncho. Той не го взема хич насериозно, уважаеми дами и господа, това е и логично. Но може да се окаже и голяма грешка за него! Сега малкият лучадор го рита в кокълчето....Пресвета Дево, това трябва да боли...Човекът, който обича да мами изглежда унижен. Той тръгва след малкият негодник, който излиза от рингът и се крие под него! Сега вече ситуациата става сложна за подлият кечист. Той трябва да намери Мунчо, за да може да продължи тази битка! Той проверява във всички страни на рингът...Всичко гледа този човек, но следа от лучадорът няма...Погледнете какво се случва, Мунчо е на рингът, а Лаувеярсон проверява все още дали не е под рингът! Вижте малкият хитрец какво прави. Той се хваща за въжетата и скача, но се проваля, защото Лаувеярсон успява да се отмести от пътят! Мексиканецът се размазва в пода...Той се провали, както дядо му навремето...Всеки ход не му се получава! Вижте изражението на мръсникът Лаувеярсон, той с усмивка на лицето го връща в бойното поле, след като прави това! Отива в един от ъглите и започва да го дебне. Иска да му открадне завършващият ход. Това е гнусно, уважаеми приятели на BWS! Мунчо се изправя на крака, дебютиращият кечист му изкарва всичкият въздух със Копие! Какво неуважение, какъв провал за Ел Пекеньо Мунчо...Той беше ударен със собственият си завършващ ход...Това трябва да е краят, малкият човек беше направо смачкан! Опитът за туш е факт - съдията започва да брой и имаме едно, имаме две, така ли ще приключи всичко??? Да, победа за Лаувеярсон! Той открадна музиката на Мунчо, откадна му и завършващия ход! Най-мръсният кечист в BWS... Феновете го освиркват, но е факт, че се класира за голямата битка, която ще е в краят на вечерта, в която ще е заложена The BWS World Heavyweight Championship! Какви звезди имаме само до моментът...
Боби Борисов: Определено, а ни очакват и още имена, които ще влязат в тази битка! Предстои да видим първият в историят мач, който ще се проведе в църква! Именно той следва в програмата ни, но ще го видим след рекламите...