Жоро Игнатов: За мен е огромна чест да ви посрещна пред Jeddah Superdome, който ще бъде домакинът на новото издание на BWS Stampede! 40,000 човека ще се насладят на магията, която е BWS! Много неща ни очакват, но преди да се случи това, традицията е да се изкоментира това, което предстои да се види! За мен е огромна чест да ви представя първият гост на "Pre-Showto"! Той е човекът, митът, легендата! Лидерът на партия АТАКА! Президентът на телевизия АЛФА! Той е мъжът, който притежава 5 процента от печалбата на BWS! Това е Волен Сидеров! Първият ми въпрос е как сте?

Волен Сидеров: Чувствам се много добре! Не е ли хубаво? За първи път от няколко месеца, телевизията на истината се завръща като новото средство за предаване на BWS Stampede! Исторически трети епизод ще е! И това място, на което сме, Jeddah Superdome! 40,000 зрители ще ни гледат! Това е два пъти повече от предишното издание, и знаеш ли кой е виновникът за този успех? Ще ти кажа! Отговорът стои пред теб. Това съв аз Волен Сидеров, лидерът на партията, истина - АТАКА! И мога да ти кажа, Жоро, че едва сега започвам!
Жоро Игнатов: Всичко това е страхотно, което чувам от вас, но мисля, че е време да изкоментираме и програмата, която предстои да видим! Шоуто ще започне с поява на главните лица - председателят на BWC - Николай Кадиев, вие Волен Сидеров и настоящият BWS World Heavyweight Champion - Светият Дух! Също така ще видим и няколко много добри мача! Ще видим развръзката на враждата между Вълчан Лисичков и Иван Боримечката, които ще премерят сили в Kiss My Ass Match! Което означава, че загубилият трябва да целуне задните части на противникът си, ако загуби, и то пред 40,000 човек...Ще видим и дебютът на Крейвън "Ловецът", който ще премери сили със Ел Пекеньо Мунчо! Ще видим битка между Ащън и Sebastian Garcia, в мач без дисквалификации! Ще видим и поява от ВаскоМетъла, който твърди, че ще ни каже няколко думи! И ще видим двубой между Лаувеярсон и The Sinister, които ще се срещнат за първи път! Как ще коментирате тази програма, сър?
Волен Сидеров: Всичко е страхотно на хартия! Мачът, в който загубилият ще трябва да целуне задникът на победителят...Страхотно замислено...Само на един велик ум би му хрумнало такова изкуство. Но има и още едно нещо! В началото на шоуто ще се разберат много истини, и аз призовавам всеки зрител да гледа, защото ще кажем много важни неща, които касаят бъдещето на BWS! И искам да кажа и едно последно нещо! В едната ми ръка държа една много важна книга! Тази книга се казва ПЛАНЪТ СИДЕРОВ! Тази книга е много важна, защото съм описал всички мои стратегии, с които можете да развиете бизнес, дали ще е за кеч компания, дали ще е да отворите някоя фирма! За каквото се сетите! Това е книгата, и тя може да бъде ваша само срещу скромната сума от 2 лева! Тя ще се използва, за да подпомогне финансирането на телевизията и шоуто! Но ако всички сме заедно, то 2 лева са си много пари! Така, че от този момент, книгата е пусната вече в интернет и можете да си я поръчате! Идва в рамките на 1 ден, с ЕКОНТ! Благодаря ви за вниманието и ви пожелавам приятно гледане на шоуто, по телевизия АЛФА! Ще се видим след малко!

Жоро Игнатов: Благодарим на господин Сидеров за отделеното време! Сега ще ви покажем връзка на живо със вторият ми гост! Той е българската гордост, кечистът на WWE! Той е Русев! Същият въпрос имам и към теб, как си? Следиш ли BWS? Какво ти е мнението за продуктът ни и има ли шанс да те видим като наш кечист?
Русев: Това, което правите е нечовешко! Това ви е едва третото издание, а ще имате 40,000 зрители! Това е рекорд, най-бързо развиващата се федерация сте. И аз съм горд, че сте ме поканили, за да коментирам тази история, която правите! Следя ви, идвата епизода съм изгледал и съм впечатлен! Такова неща не съм виждал никъде, а съм работил за WWE, AEW. Къде ли не! Това, което прави BWS е нечовешко! И аз нямам търпение да се включа някой ден, ако ми предложите достатъчно пари! Ще ми е доста интересно да се изправя срещу Светия дух, или пък срещу Киро Бичето. А пък защо не срещу Никълъс Кейдж! Със сигурност ще станат мачове на вечерта! Аз лично искам да пожелая успех на всички, а BWS Stampede и партия АТАКА, да вървят напред и нагоре!
Жоро Игнатов: Аз също благодаря и на двамата ми гости! Време е за третото издание на BWS Stampede! Пожелавам ви приятно гледане и много емоции! Нещо историчестко предстои, от мен сте го чули!