Тая зала наистина е ужасно странна, еле пък с тия балкони 😆
Иначе шоуто беше яко, но не достави това, което очаквахме. Нямаше някакви по-сериозни развития около главната история, около DR, а и около MJF.
Каубоя наистина е МЕ образ в момента. От MJF насам AEW не са успявали да издигнат толкова добре някой. Супер качествено промо в началото, въпреки, че реално не каза нищо особено. Просто вече има тая харизма около образа, която кара всичко да изглежда специално, дори когато в действителност си е тривиално.
Промото на MJF беше просто ОК, но нищо особено - оаквах да се включи повече в това шоу. Иначе в компина с MVP стоят много добре на екран.
Хареса ми развитието около Копланд и целият сегмент, който направиха. Не съм супер надъхан още, но определено има потенциал във враждата. Крисчън се връща като фейс, ясно е. А после очаквам да издигне и Ник Уейн с някоя мидкард вражда.
От всичко най-много ми хареса промото на Тони Сторм - за първи път искрено се забавлявах на кринджавите и лафове. Никога не съм бил кой знае какъв фен на тоя образ, но специално в това шоу ме спечели 😃 .
Атина от друга страна ... личеше си, че се притеснява. В промото си беше като картечница - гледаше да си каже репликите и да изглежда "страшна", но по-скоро стоеше неуверена. Не съм сигурен колко беше добра идея да я изстрелват директно срещу Тони Сторм за титлата.
Та като цяло, като се замислиш, за жените в AEW почти няма време и реално има един фюд и това е, другото е малко от тука някое промо, малко от там някой сегмент, но нищо специално. В момента единствената друга жена, на която обръщат някакво внимание, е Текла ... като и там доколоко ще тече не е много ясно. Сега пък измислиха някакъв стейбъл с Джулия Харт и Скай Блу, колкото да са наблъскани на екран - и за това не знам колко ще работи.
Истината е, че AEW имат брутален потенциал в тая дивизия с мацки като Джулия Харт, Уилоу, Статлендър, Амината, Роса, Мина и т.н., а нищо не правят с тях. Не знам защо не им измислят едно предаване, където да ги оставят да се развихрят или поне да им дават малко повече ефирно време на Кълижън.
Много сме говорили защо Монро отиде в WWE, ама като се замисля - в AEW или си с титлата, или си Моне, или те няма никакъв.
Сегментите покрай Бъксовете бяха яки.
Мачовете бяха на топ ниво както винаги ... и твърде наблъскани с кечисти, също - както винаги. В това отношение - много ми хареса Флечър срещу Маскара Дората и добра победа за Флечър.
Финалният мач беше силен, като появата на Дарби накрая се получи добре. Напомни (и то умишлено) на образа на Стинг от WCW.
От цялото шоу най-много ми допадна това, че Окада ще фюди със Суърв - там очаквам много.