Боби Борисов: Връщаме се отново в BWS Stampede, където виждаме Големият Европеец - Der Große Europäer, който нахълтва в офисът на Волен Сидеров, видимо много ядосан! Нека чуем какво има да казва европеецът!
Der Große Europäer: Научих български заради теб, ей...Не мога да повярвам на очите си какво видях...Обявяваш мач със стълби, в който да е заложена титлата на истината - THE BWS ALFATV CHAMPIONSHIP! Можеш да сложиш мизерникът Вълчан Лисичков, но не и Големият Европеец, който също така е и представител на Брюксел...Какво можеш да кажеш в своя защита?
Волен Сидеров: Първо ще те помоля да намалиш тонът, няма нужда от нерви. И второ, решението да вкараме Вълчан Лисичков в мачът не беше мое, а на шефът Николай Кадиев. Няма как да не се уважи волята на лидерът, знаеш. Въпреки това, аз тази вечер съм в добро настроение, а и ми харесва европейският дух, който показваш! Такива хора искам да участват в мачът, който ще определи първият в историята на BWS, AlfaTV Champion! Искаш шанс? Готово! Вътре си! Искам да дадеш всичко от себе си и да не ме караш да съжалявам, че съм ти дал шанс!
Der Große Europäer: Затова няма да се притесняваш! Аз ще съм първият шампион и ще ви го докажа. Взе правилно решение, Волене. "След като изрича тези думи, големият европеец излиза от офисът на Сидеров, видимо много доволен! Като човек, който е получил това, което искаше"!
Ивайло Мексикото: Какво можем да кажем? Всички искат новата титла на BWS, но само един ще има честта да я вдигне на главата си, след като историческият мач със стълби приключи! Дотогава обаче има много време. Сега обаче трябва да обърнем внимание на това, което предстои, а то е няколко думи от ветеранът ВаскоМетъла! Врачанската пантера е на рингът, държи микрофон и започва да говори! Нека чуем какво има да ни каже!

ВаскоМетъла: Виждал съм много неща през кариерата си! Ако искате ми вярвайте, но правя това от 10 години...Видял съм и доброто, и лошото на този бизнес...Бил съм предаван, забивали са ми нож в гърба. Дори съм бил прецакван от хора, които съм смятал за мои приятели...Може би това всичко ми е било за урок, но има едно нещо, което ме различава от всеки един тук. Това е волята ми! Аз никога не се предавам, дори когато няма изход, аз намирам светлина в тунела и продължавам напред! Сигурен съм, че се чудите защо ви казвам всичко това...Отговорът е много прост, защото искам да ви припомня кой съм аз. Но може би и на друг въпрос искате да намерите отговор, този въпрос е защо VaskoMetala прецака Киро Бичето? Какъв му е проблемът на този човек? Това е много добър въпрос, на който за да намерите отговорът, трябва да върнете лентата назад! Искам да кажа само едно на господин Бичето. И това е, че аз забавям, но никога не забравям! Който ме познава, той знае всичко това, но явно ти не ме познаваш добре, Киро! Ако ме познаваше, то щеше да знаеш, че прецакаш ли ме, веднага ще ти го върна, щом ми се отвори възможност! Сега не си BWS World Champion, понеже аз те преебах! "След като изрича тези думи, Васко започва да се смее като луд"! Хей, Киро, лошото за теб едва сега започва, защото не съм приключил с теб! Имам само един въпрос към теб, Биче, готов ли си да влезеш в ада?
Боби Борисов: ВаскоМетъла тъкмо приключваше с речта си, когато позната музика го прекъсва! Време е да стане интересно, уважаеми дами и господа!
Ивайло Мексикото: Това е музиката на Киро Бичето! Дали е тук обаче? Метъла се оглежда, той е готов за селяндурът, но следа от него няма! Погледнете към големият екран, приятели на кеча!
Киро Бичето: Ей, глупако, тук съм! АЗ СЪМ НАЙ-ДОБРИЯТ АР ЕН БИ ИЗПЪЛНИТЕЛ! Искам да ти е ясно едно. НЕМА МЪЖЕ, НЕМА ЖЕНИ! ПРИ ВСЯКО ПОЛОЖЕНИЕ, БИЧЕТО ЕБЕ! А като те слушам, много започва да ми се ебе...Ти мен ли ще ме преебаваш? Моя шанс ли ще ми костваш? Кой си ти, по дяволите? Ветеран бил...Ти си изтъркан моето момче...В BWS трябва да властват селяндурите...Искаш да ме вкараш в Ада, така ли? Не, не. Ти няма да ме вкараш там, не можеш да ме вкараш в Ада, защото аз никога не съм излизал оттам! Ясно ми е едно, искаш да те пребия от бой...Щом е така, нека го направим! На предстоящият турнир BWS SummerSlam! ВаскоМетъла срещу Киро Бичето. Но няма да е в обикновен мач, направи го прекалено лично, отрепко! Предлагам битката ни да бъде от вида Inferno Match! Това означава, че един от нас ще бъде запален! Това е единственият начин за победа! Искаш да влезем в ада! Нека влезем в ада, нека има огън на турнирът! Все пак е горещо лято! "След като изрича това, Бичето се изхрачва на земята"... Ще се видим на BWS SummerSlam, кучко! Планирай си още отсега часът за боницата, защото ще ти е нужен! Нямаш си никаква идея какво те чака и каква грешка направи, че се зае с Киро Бичето....

Боби Борисов: Тези двамата не се шегуват...На новият турнир някой ще изгори...Добре е да се викне пожарната, защото ще стане страшно...
Ивайло Мексикото: Определено ще стане страшно и горещо на турнирът, но нека малко сменим темата! Време е да видим един много интересен мач! Нека чуем от Michael Buffer, който ще представи участниците!
Michael Buffer: Следващият мач ще се води до туш! Първи на ринга излиза, от Неизвестен град, с тегло 73 килограма. Той е Лаувеярсон.

Боби Борисов: Ето го човекът, който краде музиката на противникът си! Дали обаче този път няма да си намери майсторът, Иво? Изправя се срещу човек, който все още не е усещал вкусът на загубата...
Ивайло Мексикото: Напълно е така, определено ще му е трудно на Лаувеярсон, но ще е интересен мач! Може да видим изненада, както видяхме в началото на шоуто, когато Мунчо спечели! Аз нямам търпение да започват вече...Може между тези двамата да се определи и третия участник, който да вземе участие в битката за новата BWS AlfaTV Championship! Който и да спечели, ще бъде голяма изненада, а и голяма конкуренция за титлата! Вече имаме две имена, които са ясни! Първото е Дзверо Вълчан Лисичков, а второ е Големият Европеец - Der Große Europäer! Очаква се още участници да бъдат обявени от господин Волен Сидеров! Затова трябва тези двамата да се постараят!
Боби Борисов: Със сигурност! Сега майсторът на мръсните номера влиза в рингът, след което слага ръцете за гърбът си и поглежда към феновете от Jeddah, Saudi Arabia, с отвращение! Явно мрази араби този мъж...Време е да видим и появата на неговия съперник!

Michael Buffer: И неговия съперник, от Ада, с тегло 130 килограма. Той е The Sinister.
Ивайло Мексикото: Унищожителят на грешници излиза, уважаеми дами и господа! Той изглежда бесен! Както знаем, загуби битката за BWS World Championship! Трябваше двама кечиста да работят заедно, за да го извадят от мачът, но в крайна сметка екипната работа даде резултат и така Светия Дух стана първият носител на Светият Граал! Определено на чудовището му се иска отново да е замесено за злато, но за да се случи това, то той трябва да впечатли лидерът на АТАКА - Волен Сидеров, който е виновникът, за да се състой това огромно шоу, на което да присъстват цели 40,000 души! Не е лесно да се впечатли легендата в политиката...
Боби Борисов: Определено, а и много кечисти са гладни за успехи тук! Също така и за зрелище! Много добре дойде титлата, която господин Сидеров обяви по-рано! Тя ще внесе свежест и нещо различно на тази компания! А и аз лично препоръчвам да си поръчате книгата на Волен, която се казва Планът Сидеров! Това е златна книга! Аз си я поръчах и дойде за 1 ден, с ЕКОНТ! 2 лева платих, а вече знам толкова много за бизнесът! Нищо не му плащате, уважаеми приятели на BWS, а получавате толкова много!
Ивайло Мексикото: Много хубаво си направил Боби, така се прави! Нека покажем лоялност към човекът, който държи 5 процента от печалбите на шоуто! Сега The Sinister е вече на бойното поле, той гледа противникът си като все едно ще му откъсне всеки момент главата! Направо е страшна гледката....Нещо ми подсказва, че няма да е много дълъг този мач...Всичко вече е готово, уважаеми зрители! Чакаме само началото да бъде дадено!
Боби Борисов: Ето че и на това ставаме свидетели! Гонгът удря и двамата започват да обикалят рингът! The Sinister има надмощие откъм килограми! А това ще направи още по-сложна задачата на Лаувеярсон, който сега търси начин, по който да повали това чудовище! Той го хваща за краката! Опитва да го хвърли на земята...Но това се оказва много глупаво решение, защото Sinister не е мръднал! Той просто му нанася удар в гърбът, който го поваля на земята! Погледнете само как се гърчи мръсникът...Това не му е Ел Пекеньо Мунчо, за да си прави каквото иска с него...Вижте The Sinister! Хваща за гърлото лаувеярсон, след което го хвърля с огромна сила във въжетата! Кечистът, който обича да прави мръсни номера, никога не е срещал такова предизвикателство! Ударът във въжетата беше толкова жесток, че най-големият майстор на измамата пада извън рингът! Това може да му спечели някоя секунда, но не и срещу този звяр! Той хич не си губи времето, а направо слиза при него, за да продължи с атаката си! Вижте обаче какво прави Лаувеярсон! Той се крие зад човекът с камерата! Това няма да му помогне, тъй като The Sinister хваща служителят и го хвърля с голяма сила на земята! Голяма глоба ще заплати този човек с това действие, което направи...
Ивайло Мексикото: Лаувеярсон се възползва от ситуацията и прави бъркане в очите! Това обаче не е всичко, понеже майсторът на мръсните игри го хваща и му забива лицето в металният кол! Sinister пада на едно коляно, а Лаувеярсон се връща на бойната площадка, където главният рефер е стигнал до шест! Имаме седем, осем, девет, ще има ли победа чрез отброяване??? Не, The Sinister успява да се върне в последният момент! Това изнервя неговит противник и той опитва да го изправи на крака и да му направи неговия завършващ ход! Това обаче е доста трудна задача, защото Sinister е доста тежък и е трудно за съперника му да го хвърли във въздухът! Вместо това виждаме мощно коляно, което попада в коремната област! След като прави това, The Sinister във въздухът Лаувеярсон и му прави завършващият си ход - Straight out of hell! Това трябва да бъде краят! Имаме моментален опит за туш - едно, две, ще има ли и три? Да, имаме и три! Победата отива при The Sinister, който продължава да бъде непобедим във Singles мачове!
Боби Борисов: Това представяне няма как да не е направило впечатление на Волен Сидеров! На него му трябват победители, The Sinister е точно такъв! Сега чудовището слиза от бойното поле и вдига високо ръцете си, докато крачи доволно върху рампата! Има ли някой, който изобщо може да спре този?
Ивайло Мексикото: Може би ще разберем отговорът, ако бъде вкаран във мачът със стълби! Ще ми е доста интересно да видя дали ще може да се изкачи по стълбата!
Боби Борисов: Ще видим какво е решил господин Сидеров! Време е да видим и главното събитие на вечерта, дами и господа! Битка, която се случва за първи път, в BWS Stampede! Нека чуем какви са правилата и кои са участниците!
Michael Buffer: LADIES AND GENTLEMENS, ARE YOU READY FOR THE MAIN EVENT OF THE EVENING? ARE YOU READY FOR THE KISS MY ASS MATCH? "АРАБИТЕ ПОЛУДЯВАТ"! THEN LETS GET READY TO RUMBLEEEEEEEEEEEEEE! Първи на бойното поле излиза, от село Алтъново, с тегло 133 килограма. Той е Иван Боримечката.

Ивайло Мексикото: Ето го първият селяндур в мачът, дами и господа! Иван Боримечката! Той е човекът с огненото сърце, който победи Вълчан Лисичков във първото издание на BWS Stampede! Това обаче не му беше достатъчно на Дзверо, той трябваше да се намеси и да коства мача на Иван! Оттам нещата между двамата стана много лични! Именно това доведе и до битката, която имаме тази вечер! Някой ще си свали панталоните тази вечер и противникът му ще трябва да му целуне задникът...Може да си представите какво е чувството, дами и господа...Тези двамата не са се къпали от години сигурно...Ще е цяло чудо, ако загубилият не е повърнал, след като публично бъде унижен....
Боби Борисов: Всичко може да се случи! Нека да не се изключва никакъв вариант...Истината е, че никой не е очаквал, че враждата между тези двамата ще стане толкова лична...Но истината е, че стана и сега честта на някой от двамата ще бъде стъпкана! И двамата са доста горди, не са от хората, който обичат да губят....Интересно ми е какви ли ще са последствията, ако загубилият откаже да целуне задните части на победителят?
Ивайло Мексикото: Това всъщност е много добър въпрос, на мен също ми е интересно! Дано не се случва, защото и двамата са подписали договор, който ги задължава да целунат задник тази вечер! Добре е да не се разваля уговорката, защото Николай Кадиев не е от хората, които прощават...
Боби Борисов: Време е да спрем да караме хората да чакат, като ги занимаваме с празните си приказки! Тази вечер ще гледаме как някой целува задник! Иван Боримечката влиза в бойното поле, след което показва колко му е голям задника на публиката! Всичко това може да бъде за лицето на Вълчан Лисичков...Дано се е къпал този човек, иначе няма да е добре...Време е да видим и появата на неговия противник!
Michael Buffer: И неговия противник, от село Мечка, с тело 179 килорама. Той е селянинът от Мечка - Вълчан Лисичков.

Ивайло Мексикото: Видяхме този човек и в началото на шоуто ни! Той се направи на голям мъж срещу шефовете ни! Даже се заяжда и с настоящото лице на компанията - Светия Дух! Колко обаче ще е концентриран селяндурът? На предстоящият турнир ще има битка не за една, а за цели две титли! Какво толкова е направил този мъж, за да получи такава възможност? Буквално може да си тръгне с две титли от BWS SummerSlam!
Боби Борисов: Може би смелостта, която е показал, е впечатлила нашият шеф Кадиев! Той не би дал две възможности, ако не е видял нещо голямо в човекът! Лисичков обаче трябва да не губи тази вечер, защото цялата му мотивация ще отиде в тоалетната, ако му се наложи да целуне задните части на Иван Боримечката!
Ивайло Мексикото: Добре е майките с децата да изчезват от залата, след като приключи мачът, не искат да виждат какво ще се случва...
Боби Борисов: Имаше и други начини, с които тези двамата можеха да си разрешът спорът, но явно те са избрали този начин! Големи мъже са, щом това е техният начин, то никой не може да ги спре! Вълчан Лисичков изглежда сигурен в себе си! Виждаме арогантна усмивка върху лицето му! Явно си мисли, че това ще бъде като игра в парка, но дали ще е така?
Ивайло Мексикото: Добре ще е да се стяга, защото може тази вечер да бъде сериозно унижен! Може много бързо усмивката му да замръзне, ако съдията му отброй до три! Но да видим какво ще се случи все пак! Няма да гадаем! Сега Вълчан Лисичков влиза в рингът, след което застава лице в лице, с Иван Боримечката! Време е този мач целуни ми задника, да започне! Остава само да чуем началния гонг, който да бъде даден от съдията!
Боби Борисов: Всичко вече е готово! Началото е дадено и двамата вече се нахвърлят! Погледнете само тази размяна на удари, дами и господа! Омразата между двамата е много силна! За тях няма друг изход, освен този! Виждме, че Лисичков си помага с колена, които попадат в стомаха на Боримечката! Сега чудовищният мъж се засилва към въжетата, но отнася Балкански ботуш! Имаме първи опит за туш в битката! Едно, две, ще бъде ли достатъчно? Ще целува ли задници Вълчан? Все още не, имаме повдигане на две!
Ивайло Мексикото: Доста беше близо Иван Боримечката, но Вълчан няма да се даде толкова лесно! Той има прекалено голяма мотивация, която няма да бъде убита толкова лесно! Сега народният герой го изправя на крака, след това опитва да го вдигне за Gorrila Press! Ходът обаче не се получава, понеже Лисичков е прекалено дебел, и така гърба на борецът за справедливост, го предава! Това дава възможност на Вълчан Лисичков да се възползва! Той успява да се измъкне зад гърба на противникът си, след което го хваща за косата и го поваля на земята! Доста мръсен ход от Лисичков! Това обаче не е всичко от него, той изправя Иван и му прави Samoan Drop, който е последван от Leg Drop! Добра комбинация, дали обаче ще бъде достатъчно, за да вземе победата? Имаме нов опит за туш в средата! Едно, две, има ли три? Не, поредно повдигане! Няма да е никак лесно, да се определи победителят тази вечер! Никой от тези двамата, не желае да целува задник тази вечер! Погледнете само напрежението върху лицето на Дзверо, няма я вече тази сигурност, която преобладаваше, преди да започне този двубой...Той започва да се съмнява в себе си, а това не е никак добър знак, колега...
Боби Борисов: Така е, трябва да се стегне, защото унижението ще е голямо, ако подцени съперникът си тази вечер! Сега Вълчан слага в ъгълът Иван Боримечката, след което го изчаква да се изправи, засилва се и го премазва със всичките си 179 килограма! Той обаче не е приключил, тъй като отново отива в същият ъгъл! Този човек иска да убие борецът за справедливост...Той изчаква противникът му пак да се изправи, след което се засилва за втори път към него, но този път няма никой вкъщи! Лисичков среща ъгълът! А това вече отваря възможност за Боримечката! Той се изправя с много усилия, след което прави същото, което и Вълчан правеше! Чака го да се изправи, след това изкрещява "АААААААААААААААААААААААААААААА, ВЪЛЧАНЕ ИДА"!!! Засилва се към него и му прави Stinger Splash! 133 килограма смазаха тялото на Вълчан Лисичков! Опит за туш нямаме, защото Дзверо е седнал в единият ъгъл! Това дава нова идея на Иван Боримечката! Той отново изкрещява "ВРЕМЕ Е ДА ЦЕЛУВАШ ЗАДНИЦИ"! След като всички чуват това, той се засилва и нанася Топчето! Това е един от завършващите му ходове! Вълчан не е помръднал...Това не може да бъде! Сега е придърпан в средата на ринга и имаме опит за туш! Едно, две, ще видим ли и три? Да, ДА, ДА, ПО ДЯВОЛИТЕ! ВЪЛЧАН ЛИСИЧКОВ ЩЕ БЪДЕ УНИЖАВАН ТАЗИ ВЕЧЕР!
Ивайло Мексикото: Ужасяваща съдба за Вълчан Лисичков...Той сега ще трябва да застане на колене, докато Иван Боримечката си сваля панталоните. А след като това се случи, той ще трябва да му целуне задникът...Погледнете Вълчан, той се е хванал за главата, не може да повярва, че е загубил този двубой. Но е факт! Ще се наложи да бъде унижен тази вечер! Сега големият мъж застава на колене пред Иван Боримечката, който сега си сваля слиповете...

Боби Борисов: Погледнете този задник само...Огромен е, мамка му...ПОГЛЕДНЕТЕ ВЪЛЧАН ЛИСИЧКОВ...ТОЙ Е НА ПЪТ ДА ПОВЪРНЕ, НО ВРЪЩАНЕ НАЗАД НЯМА! ДЗВЕРО Е НА КОЛЕНЕ...И СЕГА ВЕЧЕ ТРЪГВА ДА ЦЕЛУВА ЗАДНИКЪТ НА ИВАН БОРИМЕЧКАТА! АРАБИТЕ В ЗАЛАТА СА НА ПЪТ ДА ПОВЪРНАТ СЪЩО...ТРЯБВА ДА СЕ СЛОЖИ ЧЕРВЕНА ТОЧКА 18...ТОВА Е ПРЕКАЛЕНО, ПО ДЯВОЛИТЕ...
Ивайло Мексикото: ТУК НЯМА ЦЕНЗУРА, КОЛЕГА. ТОВА Е ПРОБЛЕМА! ВЪЛЧАН ЛИСИЧКОВ СИ МИСЛИ ДАЛИ ДА ГО НАПРАВИ....ТОЙ СЕ БАВИ, А БОРИМЕЧКАТА ЗАПОЧВА ДА СЕ ИЗНЕРВЯ ВЕЧЕ...В КРАЙНА СМЕТКА ВЪЛЧАН ЛИСИЧКОВ ГО ПРАВИ! ТОЙ ЦЕЛУВА ЗАДНИКА НА ИВАН БОРИМЕЧКАТА! ПОГЛЕДНЕТЕ ГО САМО...ГОТОВ Е ДА ПОВЪРНЕ, ЯВНО МИРИЗМАТА НЕ Е БИЛА ДОБРА...КАКВО УНИЖЕНИЕ ЗА ВЪЛЧАН ЛИСИЧКОВ...КАК НЯКОЙ ОЧАКВА, ЧЕ ТОЗИ ЧОВЕК ЩЕ ИМА 2 МАЧА ЗА ТИТЛА...НИКОГА НЯМА ДА Е СЪЩИЯТ ВЕЧЕ...
Ивайло Мексикото: Усещам емоцията в гласът ти, Боби...Това, което видяхме, беше нечовешко....Едно обаче е сигурно, враждата между Вълчан Лисичков и Иван Боримечката приключи! Борецът за справедливост е по-добрият от двамата! Нямаме какво да кажем повече, всякакъв коментар е излишен...Феновете вече си отидоха, а това е показно...Всички са отвратени от случилото се...Предстои първият турнир, който ще казва BWS SummerSlam!Не го пропускайте. Това беше от нас, изнасяме се!