Даниел Петканов: На живо сме от UBS Arena, която се намира в Long Island, New York! 19,000 човека ще станат свидетели на първият турнир под марката BWS! Аз съм Даниел Петканов! Завърнах се, след като си взех кратка почивка, и сега ще съм вашия водещ, който заедно с гостите, които съм ви подготвил, ще коментираме това, което предстои да видим на BWS SummerSlam! Време е да приветствам и първия ми гост в студиото! Той вече е правил анализи, но е толкова добър в това, че реших отново да го поканим! Дами и господа, при мен е легендата на българският национален отбор - Вили (Велизар Димитров)! Радвам се да те видя отново, как се чувстваш? Изненадан ли си, че отново ще можеш да направиш анализите на мачовете, този път за историческият първи турнир? Отново ще се пише история!

Вили: Чувствам се страхотно! Да бъда избран за анализатор на кеч шоу, и то за втори път...Това е изключително голяма чест за мен! Първият път бях изнервен доста, защото не бях правил досега такова нещо, но този път съм изключително спокоен и готов да покажа истинско хладнокръвие при анализите! Между другото виждам, че държиш тесте с карти, каква им е идеята?
Даниел Петканов: Радвам се, че ме попита! Тези карти символизират кечистите на BWS! Те са като картите, всички са различни, но само една ще бъде по-добрата! Да оставим картите настрана, нека да започнем с това, за което сме се събрали, а то е именно BWS SummerSlam! Програмата ни е изключително богата! Ще видим мач със стълби, който ще определи първият в историята BWS ALFATV Champion! Ще видим на един ринг Вълчан Лисичков, Големият Европеец - Der Große Europäer, The Sinister, Иван Боримечката, Ащън и Киро Бичето! На тези 6 имена се е спрял господин Волен Сидеров! Как би коментирал тази битка, Вили?
Вили: Изключително непредвидимо ще бъде, отсега мога да кажа...Има доста интересни имена, като две от тези имена ще имат два мача на BWS SummerSlam. Това са Вълчан Лисичков и Киро Бичето! Другото, което си мисля е и колко ще е концентриран върху битката Вълчан? Беше миналата седмица, когато устните му целунаха задните части на Иван Боримечката...Едва ли е приключила враждата между тях...Не знам кой ще спечели, но бих заложил на Киро Бичето! Все пак е най-добрият Ар Ен Би Изпълнител...
Даниел Петканов: Напълно съм сългасен с теб, а какво ще кажеш за останалата част от програмата ни! Ще видим мач, който видяхме и в предишното ни шоу, а именно Ел Пекеньо Мунчо срещу Крейвън "Ловецът", също така ще видим и нашия шеф Николай Кадиев, който ще влезе в отбор с Никълъс Кейдж, които ще се изправят срещу Sebastian Garcia и човека, който твърди, че му е мениджър - ДиЕмТи! Мачът им ще е от вида торнадо, без дисквалификации, както ще видим и Inferno Match между ВаскоМетъла и Киро Бичето! И разбира се, главното събитие на вечерта! Корпоративният шампион - Светия Дух ще защитава The BWS World Championship срещу Вълчан Лисичков, който ще излезе за вторият си мач за вечерта! Как виждаш тези мачове?
Вили: Всички срещи си имат историята, което е много хубаво! Ще ми е доста интересно поменения Светъл Дух срещу селянинът от село Мечка - Вълчан Лисичков! Нека се има предвид, че двата ще се изправят в мач, който е от вида погребан жив! Някой от двамата, буквално ще бъде погребан под земята....Мачът между Васко и Бичето също ще е нещо, което не се вижда често... Inferno мачът си е битка, която си е подходяща за летният сезон, в който се намираме! Дано и двамата да излязат живи и здрави от този двубой. Това и пожелавам! И имаме, и битката между Крейвън "Ловецът" и Ел Пекеньо Мунчо! Направо не ми се мисли за нещата, които ловецът ще причини на малкият човек...Та той беше унижен, мъжкото му достойнство беше направено на пух и прах...Някъде бях чел в интернет, че Крейвън бил изпаднал в депресия, след като е загубил от Мунчо...Направо ще съм много изненадан, ако има силите да се появи тази вечер...Като заключение бих искал да пожелая късмет на всички, които ще вземат участие в турнирът BWS SummerSlam, защото няма да им е никак лесна вечерта.

Даниел Петканов: Сигурен съм, че думите ти ще бъдат чути от нашите кечисти! Аз обаче искам да ти благодаря за участието, и факта, че си тук за втори път! Програмата ни обаче не е приключила! Време е да ви представя и втория ми гост! Той е коментаторът на BWS - Ивайло Мексикото! Иво радвам се, че си тук, първият въпрос ми е какво очакваш от първият турнир в историята на BWS? За поредна седмица ли ще внесем зрелището? Ще бъде ли най-доброто шоу това?
Ивайло Мексикото: Думите, които каза Вили са много силни! Той е велик българин, на който целият му живот е футболът! Аз няма какво да добавя повече, но искам да кажа все пак николко неща, като първото от тях е, че съм много горд, че федерацията ни стигна толкова далеч! Едва три шоута имаме, а всеки път пълним залите! Дори и сега имаме 19,000 човека, които ще ни гледат на живо! Това е скандално направо...Това говори само едно Даниеле, хората за гладни за зрелище, и ние сме готови да им го дадем! Имам изключителни притеснения за Вълчан Лисичков...Този човек целуна огромен задник миналата седмица, а сега ще има 2 от мачовете на животът си, като залогът за него е най-голям тази вечер! Ако загуби и двата си мача, то шефът Кадиев ще излезе и ще го уволни от BWS...Може да си представите колко ще гръмне интернетът, ако това се случи...Вълчан е човек, който има големи претенции, да се надяваме, че няма да се стигне до отстраняването му, но условията са, си условия и трябва да се спазват! И огнения мач между Бичето и Метъла ще е много интересен! Абе всичко ще бъде перфектно тази вечер, и аз, и Боби сме много развълнувани, за да коментираме действието! Като цяло очаквам страхотен турнир, исторически турнир, ако мога така да кажа! Защото говорим за първият, а той се помни вечно! И нещо последно искам да кажа, преди да прилючим с "Pre-Showto"! Искам да поздравя господин Волен Сидеров, защото направи много за BWS! Написа книга, рекламира ни, даде ни платформа, чрез която хората да могат да гледат шоутата ни! Това човек е истинско съкровище за нас, трябва много да го пазим, защото рейтингите са скочили до небето, благодарение на него! Може би не е само заради него, но и той е направил много! Разбраш ме какво искам да ти кажа! Просто много се вълнувам! Най-големият турнир за лятото е на път да започне!

Даниел Петканов: Аз също съм много благодарен за коментарите ти! Време е да се насочим към турнирът BWS SummerSlam, защото е на път да започне! Очаква ни голямо шоу, уважаеми дами и господа! От нас беше това.