Добро беше шоуто. Хареса ми как book-наха Page vs. Yuta - точно такъв squash мач трябваше да бъде. Добър беше и детайлът след това, че никой не помогна на Yuta, като Hangman беше тръгнал да го обесва с веригата. Въпрос на време е вече да направят някакъв разпад на Death Riders.
Отборният мач беше и може би най-добрият мач за шоуто, само съжалявам, че толкова рано трябваше един от двата отбора да отпадне. FTR почти със сигурност печелят този турнир, а като гледам схемата - все едно дори не сме във Forbidden Door build-а. 😃 Поне някой мексикански отбор можеха да сложат.
Hurt Syndicate явно ще ги обръщат face-ове вече и сигурно там ще е краят на сагата с MJF. Доста добре смесиха историите наистина, очаквам на All Out MJF с/у Lashley и FTR срещу Copeland & Christian за титлите.
Toni Storm vs. Billie Starkz беше добър мач - само с няколко мача и появи успяха да издигнат доста Starkz в AEW. Ще има нещо дългосрочно с Athena определено, а иначе добре се развива враждата с Toni Storm. Така както може да се кешва това договорче по всяко време, не съм сигурен какво планират да правят на PPV.
Swerve vs. Hechicero ми звучеше доста интересно на хартия, в действителност беше стандартен мач. Ако Hechicero е подписал двоен договор, се радвам, че ще го виждаме по-често в AEW, стейбълът на Callis също се напълни с брутални кечисти. Към Okada/Swerve и аз имам високи очаквания, двамата си мисля, че ще имат топ химия на ринга.
Нещата с Briscoe и MJF бяха добри, но вече очаквам да ги приключват с някакъв stipulation мач на FD или преди това. MJF в момента е замесен със сума ти персонажи едновременно, включително и Hangman, което е доста яко.
ME-ът беше добър, още един удар по Death Riders. Сякаш предпочитах да затворят историята с Hangman още на All In, но се надявам да видим вече някакво по-голямо събитие следващата седмица около DR, вместо да повтарят отново мача на Forbidden Door.
Много лошо го направиха Forbidden Door да е по това време наистина - макар че очаквам публиката в Лондон да е по-добре от миналата година. Дано все пак скалъпят някакъв приличен card и да видим някакви добри сблъсъци между кечистите от различните федерации.