Като зададохте въпроси в общи линии ще обощя нещата така че отговорите на повечето въпроси да се намират тук!
НЕ НЯМА - Да добавям хора от др държава или някакви абсолютни миимове
(Впрочем имам такива в момента кат - Стоян Колев, Багата, Кобрата, брат му, Халибиб Калема, но всички по един или др начин са вързани със физически боен спорт *освен Стоян Колев) + това трябва и да се съобразим със това че лимита на играта е 80 човека - всяка година!
(Ние сме 74+1 който се прави в момента)
Всяко шоу се прави всяка събота ИЛИ неделя като режима е почва се от BWF RAGE 1ви и след това BWF PAIN на следващата седмица - защо? - защото графика ми е такъв Very Happy
Още се обмисля дали да не се направят повече - общо нормалните шоута са 5 (Като ротацията е Rage>Pain>Rage>Pain>Rage>Pain>PPV) на 6тото два PPV-то което дава пре достатъчно време да се нагласят №1 претендентите в която и да е дивизия итн.
Всяко шоу има 7/8 мача в които 1вите шоута е винаги за да се разрешава дилемите за титлите предимно с 10 човешко кралско или battle royal в зависимост от бройката на съответната дивизия поради бройката шоута в които това трябва да се разреши.
ЗА МАЧОВЕТЕ! Решават се произволно и предимно тези нямат или са с по-малко такива, не се броят участията за кралски или куфари за да е честно за всички
Разликата при отборните е че те се решават турнир с елиминации в който по случаен принцип (Random number generator) и се решава по следния начин: 1ви мач /2 отбора/ 2ри мач /3 отбора/ - според колко броя отбори има в дадения ростър и се дели на 2.
На третото шоу се пускат отборите победители един срещу др.
Българската Телевизионна титла има най-простия режим всяко шоу пускат 20 човека (на случаен принцип с random number generator) да се борят за класиране в битката за титлата - когато двете шоута намерят своите победители на идното шоу (без значение кое е по ред) правят 1 в 1 мач определяйки №1 претендент за титлата.
Титлата може да отиде в което и да е шоу тъй като се защитава от всеки и всяко PPV
БГ ТВ титлата учасват всички ако са избрани сред 20мата които ще участват в кралските във респектините шоута
Титлата на непобедимия (BWF Undisputed) Там схемата е проста - Задръж се шампион до BWF Summerslam / BWF Night of Champions / BWF Wrestlemania и ще имаш шанс за нея титла която се решава както съм писал тук: Прави се кралско между шампионите на BWF (освен отборните) който да определи №1 претендент и във същата вечер се изправя срещу тъй наречения непобедим!
Има и риска че можеш да загубиш титлата си при защитата в същото шоу.
Има риска да изгубиш мача и да изгубиш титлата с която си влезнал.
Всеки нов шампион на тази титла получава нов дизайн според суперзвездата му!
BWF Undisputed участват всички шампиони * с изключение на таг дивизията - ДРУГОТО ВСИЧКО Е ВЪТРЕ и се решава в Battle Royal Между шампионите
Куфарчето ни е ясно на всички как работи, но лично съм сложил туиста - че няма да има този "удар в гръб" така да го наречем, Куфара от "Пари в трезора" дава възможност на един късметлия да избере кога иска да се изправи за титлата в която дивизия се намира!
Това значи пълен избор! Срока е до другия турнир за куфара. Ако човека не се следи се избира произволно, ако следи ще избере сам!
За описването на постиженията и като говоря за еди-колко си кратен - не е това което си мислите, в BWF човек с две успешни защити е 2вукратен тъй като всичко се случва в BWF и няма как някой да направи дори най-великите рекорди като например на Васил Хр Тенев (7кратен) или на Калема (5кратен). За това се отчита по този начин!
За букването препоръчвам особено за тези които се следят да пишат и ще измислим мач
ЗА НОВИТЕ Дебют получавате на идно PPV
Всеки дебютант ако ще се следи може да избере своя опонент (Ако не му се избира произволно)
WWE 2K ИГРИТЕ СА БЪГНАТИ ДО УШИ! - в деня преди Night 1 на MITV половината ми звезди се коръпнаха и за мой късмет само 3ма трябваше да преправям и за това се забави 1ва вечер.
НЕ ОЧАКВАЙТЕ Някакви големи cutscenes итн. Тъй като в сегашния стадии на играта е бъгната - отборната дивизия отказва да работи - вторите екипи на всички не искат да се показват с дрехи (това е и също за 1вите, определено нов бъг в WWE 2K25) Със сигурност ще отнеме време всичко да си дойде на мястото - в някои случаи и може да отнеме до новата... Иконката на Поколени така че малко е такова...
Повярвайте ми виждал съм как екип от хора правят нечовешки шоута с игрите и промота итн.. но съм сам и нямам идея как подяволите го правят така че за това което е ще трябва да ми простите.
Жени не възнамерявам да има поради лимита който е даден от играта и липсата на бройа и време да правя тази дивизия реалност - нш лично към жените.
Приемат се букинг на мачове пожелание кой с кой да е, но се гледа винаги според това кой колко мача има и се гледа приоритетно които нямат мачове или са с най-малко. Ако има проблем ще се изработи
ДОРИ И СЪС ЗАЯВЛЕНИЕ НЕ МОЖЕ - да се мести звезда веднага когато се реши > това става винаги на ЕДНО И САМО ЕДНО PPV BWF SURVIVOR SERIES!
Заговорихме за Survivor series - ето как работи:
Всичко е Randomized - демек произвола на съдбата
15 човека избирани и от двете страни
Ако някой иска да се мести само тук може да се разберем - ест на лично
другото си е почти същото като реланото нещо
(В общи линии ако втори човек дето му се занимава и има таланта/възможността като мен да се занимава е добре дошъл с него би дало възможност да допълнително развитие на федерацията И потенциално качвайки по-чести шоута, но е разбираемо ако няма такъв историята на BWF е леко наивна ще я разкажа тук скоро.)