The Bucket List е много дълбок филм, който може да накара човек да се замисли над живота си. Много философски теми са засегнати и особено това какво минава през главата на хора, които знаят, че дните им на този свят са преброени. Великани като Чичо Джак и Морган Фрийман са невероятни в ролите си. Без да съм толкова запознат с лични живот на Фрийман сякаш двамата играха себе си. Поне при Джак със сигурност историята на героят му и неговата в личния му живот са много подобни. Страхотен филм, който ми беше в грубия списък.
Rush Hour 3 си е най-слабия от трилогията, но си остава един доста забавен филм. Много съм се смял с френския таксиметров шофьор, който изведнъж продобива жажда за кръв и иска да поддражава на американците. 😃
Вчера гледах Inside. Ами определено не е мой тип хорър това. Първата част от филма ми хареса доста, където основно имаше напрежение заради сталкването на главната героиня, но след като злодейката влезе в апартамента и започна клането загубих интерес. Накрая просто се появяваха рандом герои от нищото за да има нови кървища. Пълен минус.
Фен съм на Fracture. Виждаме Антъни Хопкинс в една малко по-различна светлина. Радвам, се че попадна в класацията.
STARRCADE Потресен съм, че Кроненберг още е бачкал през 2007-ма.
Този филм е от периода му, когато прави трилъри и гангстерски филми. Кроненбърг със сигурност не е един трик пони. Голям фен съм му. Две години по-рано пуска също толкова добрия филм A History of Violence отново с Мортенсен в главната роля. Иначе тук става въпрос за руската мафия, а Мортенсен играе култов персонаж. Има една легендарна бойна сцена в турска баня, където Виго се бие напълно гол с наемни убийци. Може би най-реалистичната бойна сцена, която съм гледал. Венсант Касел също прави страхотна роля. Препоръчвам силно този филм.
Харесвам Death Proof доста. Не съм гледал другия филм, който е на Робърт Родригез. Стънтмен Майк ми е много забавен, жалко че си намери майстора в лицето на няколко мацки. 😃
Не съм гледал 99 Francs и Симпсънс филма. Ще се радвам @mr_enchev да сподели повече за последния.