Ще сравня AEW с една болезнено позната на голяма част от мъжете житейска ситуация. Представете си, пишете си с някое момиче, хубаво, забавно, видимо заинтересовано. Излизате на една-две срещи, всичко е ок, забавлявате се, едно-друго. На третата среща отивате на дискотека и нещата изглеждат, че ще почнат да се получават. В един момент идва нейната грозна приятелка и тя започва да ви урежда с нея. Надявате се, че е епизодичен случай, но уредбите продължават и след това. Обикновено е хубаво да си запазиш достойнството в тази ситуация и да не се занимаваш. За съжаление, като фен на кеча, се връщам отново и отново тук.
Какво имам предвид точно? Outrunners имат образа, харизмата, влизат в комедия без да са 100% комедия. Имат умения на ринга и физическите дадености. Правят силни мачове редовно, въобще, браво. Неее, брат, Бъксовете ги бият и продължават в турнира за отборните титли. Бакшишите, които са максимум по 65-70 кила набиха 100-килограмовите чичаци. И може и да спечелят турнира, защото FTR ги дъвчем от бая време... Нямам думи.
Цялото нещо се повтори и в мача за титлата, който беше адски силен за седмично шоу. Моксли и Хенгър се млатят на умряло вече, минаха и дежурните намеси, абе стигнахме до честен и оспорван мач. Все някой ще излезе по-добър от другия. Неее, брат, трябваше някакъв пигмей да скочи върху 20 човека и Моксли да го е страх от него. Не знам какво е чувството да те замерят с пигмей, но едва ли ще смъкне толкова хора от каквато и височина. Ебати ужаса. CMLL нали имаха minis дивизия, пращайте го там.
На Крисчън от тоя кур, който му беше заседнал в устата, не се разбра нищо. Ще фюди с Ник Уейн, Едж ще се появи все някога и ще го спаси, после един последен рън. Скука.
Останалата част от шоуто ми хареса, честно казано. Изкефи ме Атина, не знам какъв е тоя гимик на заядлива ученичка, но ѝ отива на нея и на Старкс. Марк Бриско с огън промо, жалко, че ще яде бой от MJF, който изигра пълния насраняк тази вечер като майстор. Въобще всичко покрай него беше 10/10, имаше интеракции със Шелтън, Хенгмен, Бриско, забъркана история.
Отново умолявам Тони Кан: Тонкич, спри да ме сватосваш с горзната си приятелка и ме остави да се забавлявам.