Имаше интересни неща.
Това с обувките на Роман верно е леко криндж, но като цяло на Бронсън гимика му е на изпушил бушоните тип, така че е ок. Едно от нещата които WWE прави добре в момента е изграждането на стейбъла около Ролинс, колкото и Вижън да е ебати тъпото име. Рийд е изплискалия шишко, Ролинс - стратега, а Брон освен младото протеже, това със заигравките The Big Dog и как правят пауърбомбата на ЩИТ с него като завършващия се, изглежда все едно в някакъв, даже не лонг, а мидъл търм, вече гласят Брейкър като човека който ще детронира Рейнс като топ лицето, което е доста амбициозно, но и по-подходящи не се виждат.
Винаги съм твърдял, че Беки е една от най-добрите на микрофона в целия ростер и тук го затвърди. Честно казано, след завръщането и имах чувството, че гледам някаква бета версия и мацката беше доста под обичайното си ниво, но от няколко седмици отново изглежда като най-голямата легенда в женската дивизия, явно просто си е трябвало време да загрее малко.
Покрай контузията на Гейбъл рязко разводниха историята с Ел Гранде. Имаше потенциал, но едно на ръка, че не беше особено добра идея да намесват Кайзера, а сега и това с много Ел Грандета макар и очакван развой, по-скоро презентацията е като за лоу кард сторилайн. Спрямо това колко хот беше в началото, си е разочароващо развитие.
Яд ме е, че Русев все повече изглежда като някакъв комедиен образ. И той самия го играе така, с преиграванията, зверенията, няма да стигне много далеч, при все че очакванията ми към враждата не бяха особено високи, понеже и Шеймъс винаги ми е бил мега скучен.