Гледах цялото PPV, така и така го пуснаха безплатно. Като цяло си се получи наистина добро шоу - по-добре, отколкото очаквах да стане, като и имаше два must see мача за мен.
За мачовете от долната половина на карда не ми пукаше особено, горе-долу бяха окей. В известна степен проблем е, че кардовете за ROH PPV-тата се нахвърлят в последния момент, а не знам и доколко въобще използват телевизионните шоута, за да build-нат тези събития.
От Lee Moriarty vs. Xelhua вече почнаха добрите неща в шоуто. Наистина силно представяне от Xelhua - показа добра техника и захвати и успя със сигурност да се издигне в очите на феновете, които го гледат за пръв път като мен. Moriarty в момента също седи доста добре като Pure шампион и поне за мен олицетворява идеята на титлата. Третият най-добър мач за вечерта.
QT Marshall vs. Paul Walter Hauser - очаквах да бъде някаква пародия, но не беше лош hardcore мач - особено имайки предвид ин-ринг опита на Hauser. Поеха някои тежки бъмпове и двамата и като цяло това беше един от мачовете, които заслужават да се отличат.
Bandido vs. Hechicero - фантастичен мач, един от най-добрите за годината и един от най-добрите и в историята на ROH. Напълно различно го проведоха от Bandido vs. Takeshita, но може би дори ми хареса повече, тъй като вложиха повече креативност в нещата на ринга. Много добре си преплетоха стиловете и имаше от всичко в мача, невероятен техничен кеч, high-flying движения, спотове, размени, както и някои много добри контри и транзиции от захвати и ходове. Имаше си и добра babyface vs. heel динамика, история, може би и ако мачът беше в Arena Mexico, щеше да бъде още по-паметен с атмосферата там. Bandido вече е сериозен кандидат за кечист на годината, но и Hechicero също е един от най-добрите в света в момента и се радвам, че имаше възможност да го докаже и в промоция на Tony Khan.
Athena vs. Mina Shirakawa - отличен мач, доста по-добър от този на Athena с Toni Storm. Много солиден limb work и от двете, като Mina обичайно атакуваше крака на опонентката си, а Athena разглобяваше доста фокусирано ръката ѝ, като и selling-ът ѝ заслужава поздравления. Наистина много добре се сработиха и ескалираха срещата накрая, като засега това е най-добрият мач на Mina под чадъра на Tony. Дано Athena скоро загуби най-сетне титлата и си се фокусира напълно върху AEW.