Jackie Redmond: Добре дошли, дами и господа! Делят ни броени часове до първият BWS Stampede след големият турнир BWS SummerSlam! На живо сме от The United Center, където 23,500 човека са в очакване на зрелището! Преди обаче да го видим, то е редно да се изкоментират нещата, които ще се покажат в шоуто! Първият ми гост е един велик българин. Той е сред малкото, които се занимават с кеч! Фенове на BWS, представям ви кечистът Мето, който се включва чрез Facebook връзка, за да сподели какво му е мнението за продуктът като цяло. Също така и да ми помогне с коментарите! Как си?

Мето: Много съм добре, благодаря! Също искам да кажа и мерси за поканата! Досега не съм изпускал издания на BWS! Дори и турнира гледах, мога да кажа, че това е изкуство, което правите! Надявам се някой ден да ме поканите, за да премеря сили с вашите кечисти! Би било чест за мен!
Jackie Redmond: Радваме се да го чуем! Ще видим какво мислят шефовете ни - Николай Кадиев и Сър Волен Сидеров! Нека обаче преминем към това, което трябва да се говори, а то е именно програмата за шоуто! BWS Stampede ще бъде открит от началниците, както казахме и по-рано. Това са господин Николай Кадиев, Сър Волен Сидеров, като с тях ще бъде и предателя, който заби нож в гърба на Sebastian Garcia - ДиЕмТи! Как би коментирал това?
Мето: Определено ще е лично, още не сме видяли отговорът на Гарсия! Със сигурност ще търси разплата срещу бившият си мениджър, дали обаче ще успее да я получи? Ето това трябва да се питаме. Все пак хитрият кучи син е вече в отбор със Николай Кадиев и Никълъс Кейдж...Със сигурност ще му трябва помощ на младият колумбиец, ако иска да си направи отмъщението, но тук идва и друго, кой би искал да му е приятел? Нямам идея какво ще става, но ще гледам с голям интерес!
Jackie Redmond: Със сигурност, а какво мислиш за останалата част, която е именно интервю със настоящият BWS World Heavyweight Champion - Светия Дух! Той е обещал, че ще каже няколко думи на феновете, ще е доста интересно да чуем! Ще видим още и битка между Джо "Пещернякът", който е придружаван от мениджърът си, който е и негов откривател - Професор Уайлдър! Новият кечист на BWS, ще се изправи срещу Лаувеярсон! За първи път в историята ще видим тази битка! Ще видим и за трети път Ел Пекеньо Мунчо срещу Крейвън "Ловецът"! Този път обаче мачът им няма да е обикновен, а ще е от вида надяждане с люти чушки! Това определено ще е нещо силно...Но така са наредили шефовете. Друга битка, която ще видим е мач между Големият Европеец - Der Große Europäer и The Sinister! Отново за първи път в историята, като този път залогът ще е, че ако големият европеец загуби мачът, то той ще трябва да си свали маската пред целият свят, за да може всички да му видят лицето...Определено голям залог за представителят на Европа, не мислиш ли?
Мето: Какво приказваш, това са егати мачовете...Направо настръхвам, като те слушам! Нямам търпение вече да започва шоуто! Сигурен съм, че това не е цялата програма, има и още, нали? Не ми се вярва, че такова голямо шоу ще се задоволи само с това...
Jackie Redmond: Прав си, получавам информация, че ще има още един мач, който ще е между Иван Боримечката и Ащън! Също така ще чуем и няколко думи от новият BWS AlfaTV Champion - Киро Бичето!
Мето: Радвам се, когато съм прав! Нямам търпение да идва шоуто вече! Ще го гледам с голям интерес, мамка му! Дано Кадиев и неговия екип да са ме харесали и да ми дадат някоя поява в шоуто...Бих се радвал да премеря сили срещу селяндурът Бичето, който се мисли за голямата работа, но не е нищо това момче, мога да го смачкам за няколко секунди...Все пак желая успех на всички, които ще вземат участие!
Jackie Redmond: Гледай какво говориш, че с него е големият Иван Боримечката! Като го споменах, то имаш късмет Мето, защото следващите ми гости са точно те двамата! Отново чрез връзка на живо, представям ви настоящият BWS AlfaTV Champion Киро Бичето и неговия помощник Иван Боримечката! Интервю от тях ще им вземе нашият колега, който е от английски произход! Нека чуем!

Английският колега: Who are you? What is your name and what are you doing in Chicago, Illinois?
Иван Боримечката: Кой си ти? Кък се казваш и що прайш тука?
Киро Бичето: Казвам се Върбан Тодоров, но съм в BWS под сценичното име Киро Бичето! Хората ме знаят като най-добрият Ар Ен Би Изпълнител, що праа тука? Ми, ако не си чул, то аз съм първият в историята BWS AlfaTV шампион. Ще взема участие в BWS Stampede, за да видя останаха ли вече истински мъже! Както виждаш имам още белези, след като ВаскоМетъла ме изгори жив, но видиш кък са нещата. Това не ме спря, за да се изкача по стълба и да сваля колана, напълно сам, без помощ!
Иван Боримечката: My name is bicheto, i am the current BWS ALFATV Champion and i will take part of BWS Stampede, because i am the first Ever BWS ALFATV Champion!
Английският колега: Are You Here For The First Time, in Chicago, Illinois?
Иван Боримечката: За първи път ли си тука?
Киро Бичето: За пръв и последен път съм тука, пълно е с урината на Съединените Американски Щати...НЕМА ДА ДОЙДЕМ ПОВЕЧЕ.
Иван Боримечката: I came here for the first time, but i will never comeback here, becuse it is full with урина, The whole urine Of USA is here, we will never comeback agien.

Английският колега: So what can the fans expect from you tonight?
Иван Боримечката: Какво хората да очекват от тебе?
Киро Бичето: Нищо не чекат, кво да очекват?
Иван Боримечката: Nothing, Nothing at all.
Английският колега: So why should people come to BWS Stampede?
Иван Боримечката: Защо требва да идват тази вечер?
Киро Бичето: И аз се чуда защо требва да идват, те са луди тия американци, луди са....
Иван Боримечката: We dont know why they come, they are crazy people. They drink.
They watch wrestling and nothing, they are full with urine and...
Киро Бичето: И кво?
Иван Боримечката: Нищо.
Jackie Redmond: Чухме от Киро Бичето, дами и господа, той дори и не спомена Мето, който му се закани, че ще го смачка от бой, ако се изправят! Ще е интересно как ще се развие тази история. Вие обаче останете с нас, тъй като предстои BWS Stampede! Очаквани шоу, за което ще се говори дълги години, а може и векове! Това беше от нас!