Няма да слагам анимации в класацията
1.Новите съседи - не е ситком,знам,ама просто толкова ми е на сърце това нещо.. колкото и да е странно за някои го слагам на първо място,за мен тези персонажи са адски близко до българските такива в реалния живот и като цяло обстановката в Испания (политическа и житейска ми е адски много България),гледал съм всеки един епизод по минимум два пъти
Любим персонаж - Антонио Ресио и може би Амадор
2.Малкълм - гледал съм всеки епизод по не знам колко пъти и никога няма да ми омръзне
Любим персонаж - Хел
3.Ало,Ало - стар английски ситком,изпълнен с добрия стар английски хумор,много добра актьорска игра от всички от млади до стари и сериалът,на който българският превод е може би най-добрият!!!
Любим персонаж - Хер Флик, лейтенант Грубер и Рене
4.Женени с деца - сериал,който ако излезе в днешно време в САЩ - ще бъде забранен.Уникални персонажи ,уникален Ед О'Нийл ,може би съм пропуснал няколко епизода (не съм сигурен),но ми е адски на сърце,защото може би това беше първият ситком,който гледах като малък по телевизията
Любим персонаж - Ал Бънди
5.Двама мъже и половина - много хора казват,че е добър само докато Чарли Шийн беше там,но аз и епизодите с Ащън си ги гледах с интерес,дори до ден днешен всяка вечер върви за фон на телевизора
Любим персонаж - Алън Харпър
Ще дам и един honourable mention
Домашен арест - искам да има и български участие в класацията ми.Разбира се,няма как да го сложа в топ 5, но за българските стандарти се гледаше и имаше някои добри епизоди и колкото и може би ви е странно - кефих му се,определено
Любим персонаж - Коцето