Добро беше шоуто, макар и да ми се стори по-постно от някои от последните. MJF и Hangman с много добър сегмент. Хареса ми историята как MJF искаше да получи мач за титлата от Hangman, а накрая Hangman намери как да го изкара извън нерви и той самият да си използва договора. Не презентират babyface-а като малоумен, както сме виждали в американския кеч. Самия мач исках да го видя малко по-късно, но явно нямат друг избор в момента, който да пасва на сторилайна. Очевидно е, че Hangman ще запази в Лондон, няма как да орезилят така цялата му история, но ми се струва много рано враждата да приключва и трябва да има някакво продължение после. Другото е, че MJF ще има Title vs. Mask мач срещу Mistico в CMLL точно ден преди All Out, който вероятно ще загуби, някак си не ми се вярва това да стане като световен шампион на AEW.
Moxley vs. Knight беше добър мач. Kevin Knight се надявам след време да успее да пробие нагоре, добре им се получи тази мини-история на JetSpeed с Death Riders.
Ospreay не знам въобще как е на линия, очаквах да отсъства доста повече време. Мачът в клетка изглежда зверски на хартия, въпреки че не знам как ще го реализират с десет човека. Събраха просто брутална комбинация от кечисти в отбора на Darby - всичките изпотрошени или наскоро контузени, интересно е, че и Ibushi ще работи с хора от NJPW след контроверсиите покрай напускането му там. За участието на Tanahashi съм окей - по-добър вариант е, отколкото да го мъчат в singles мач срещу някое сериозно име. Omega & Ibushi иначе малко от нищото ги обявиха, но явно не искат да чакат до последното шоу.
Женският мач беше приятен също. Другата седмица Mone & Athena срещу Windsor & Storm ще бъде силно със сигурност. Кофтито е, че ако нещата следват моята логика, и трите пъти този договор от All In няма да бъде оползотворен с титла.
Copeland & Christian ги събраха, въпреки че историята там не беше много изпипана, но ще видим как ще развият нещата. Не виждам смисъл от този мач на Forbidden Door. За някой Dynamite след това щеше да си бъде достатъчно.
Hiromu беше сравнително очакван, но доста адекватен избор за опонент на Kyle Fletcher, странно как досега не е имал по-нормален мач на Forbidden Door, макар и да направиха шоуто миналата година с Mistico и Lucha Brothers. Добре беше мачът им, макар и нищо по-отличително.
Okada и Swerve не правят кой знае каква вражда, може би трябваше да ползват повече Don Callis да говори вместо Okada. Не знам откъде точно изкараха това с контузеното коляно на Swerve, но сигурно ще направят така, че това да му коства мача на Forbidden Door.
ME-ът не успя да изпъкне много, не съм сигурен и защо титлите не бяха заложени тук. The Opps в момента са приличен избор за шампиони, но дано завъртят някакви по-интересни претенденти около тях. Щеше ми се да ги видя и тримата в някакви интересни мачове с младите звезди на NJPW на Forbidden Door, но вероятно ще ги забутат в Zero Hour-а.