5. Fyre

Не знам дали има някой, който не го знае, но това е известен български рапър на име Огнян(FYRE) Павлов, който е инкубатор на цяло поколение филмари, които филмира с неговия рап, външен вид и начин на изразяване, за да прави бизнес на техен гръб. За мен той е една от причините за разпада на младото поколение, но като личност не е толкова лош човек(поне така се представя), затова го слагам последен.
В тази песен например, може да припознаете мисленето и ценностите на младите мъже между 14-25 години, които са силно повлияни от този човек. Аз лично имам такъв опит с познати хора, но слава богу вече не е толкова ''тренд'' и подобни неща останаха на заден план в главите им.
4. Христо Стоичков

Не мисля че има човек, който не знае за него. Велик футболист, но дотам. Абсолютен селяндур и идиот, черно петно за имиджа на България. Проповядва ценности, които сам не може да спазва. Известен е повече с простотията и селските си изстъпления, отколкото с добрата си игра. Говори за младото поколение, футболните школи, възпитанието и т.н, а си продава гъза на всеки рекламодател.
3. Алпер Чочев

Тоя е буквално НАВСЯКЪДЕ. Няма шоу, скеч, представление или какво и да е, свързано с публичното пространство, в което да не си е показал мазната физиономия. Абсолютен имбецил и бездарник. Попаднал е на правилните приятели, чрез които се бута навсякъде, иначе талантът му е под нулата.
2. Мартин Друмев

От всички хора на света, най-мразя псевдо-патриотите. Тоя е точно такъв. Пълен селяк и олигофрен. Дори не съм му гледал нито един клип, но самата му презентация е супер дразнеща. Само като го видя с тая тениска на шевици(или каквато е там някаква българска) ми прилошава и става ясно какъв позьор е. Огромна омраза към псевдо-патриотите....
1. Българското интернет пространство( TikTok, YouTube, Instagram)
Прекалено много са дразнителите за толкова малка класация, затова ги слагам под един общ знаменател. Репортерчетата по Витошка, които делят една мозъчна клетка, циганите в ТикТок, курвите, които си въртят гъза, за да събират чекиджии, келешите, които си снимат дизеловите БМВ-та, псевдо-патриоти като тоя Друмев и още много от този тип, които са заринали интернет пространството и топят мозъците на хората.