uncleG, в моите очи малко се драматизира. Имам 25.8 часа дотук на нея и не ме е яд, че си дадох парите. Завършена ли е напълно? Не. Най-вероятно до края на цикъла ѝ ще се налага да пускат пачове. Следващата игра ще е доста по-изчистена, нямам съмнения, но в крайна сметка смениха енджина и се очакваха някакви проблеми в началото. Почти навсякъде е такъв процесът в подобни моменти. Особено ако не планираш да играеш онлайн сесии с приятели, gameplay-ът става все по-приятен. Ще ти трябва малко време за адаптация към новия UI, но се свиква. Ще откриеш детайли, които не ти допадат, но това е нормално. Не мисля, че има нещо, което да е достатъчно зле, за да те накара да refund-неш в последствие. Самият match engine ми се струва доста приятен. Екранът с тактиките за мен е страхотна стъпка напред, давайки повече свобода и възможност да изложиш все по-разнообразни идеи.
За всеки случай изгледай разни content creator-и как я разцъкват. Обмислям и аз даже да започна някаква поредица в идните дни ако ми се освободи малко повече време, но няма да приказвам много, че като нищо може и да не го осъществя 🤣 Изгледай ревюта, изгледай няколко епизода от някоя друга кариера, направи си изводите дали си заслужава. В Steam имаш до 2 часа цъкане с право на връщане на парите, макар че 2 часа хич не ми се струват достатъчни в този случай.