Темата е ясна, може да преминем по същество!
На 5 - то място ще сложа Colin Delaney

Може би, ако сега се завърне този човек и да му дадат нещо смислено, защото е имал мачове срещу големи имена в кеча, но си е чист джобър. Сега гледам, че от 2017 до 2018 г. е опитвал да прави завръщане, но аз го помня този период и нищо не беше направил...Пак си го трепеше кой дойде. Има място в тази класация и всеки, който гледа кеч ще се съгласи с мен.
На 4 - то място - Ace Austin

Ето това е човек, който има талант, но хората просто не ги ебе за него...Като дойде тоя човек в TNA, аз лично имах големи очаквания за него, но може би, защото е много млад и не го взеха насериозно...Жалко, че трябва да го сложа в тази класация, но е факт, защото имаше рейн с Екс Дивижън титлата, после и с Отборните титли, и като цяло нищо запомнящо не беше направил...Може и с право да е джобър. Интересно ми е да видя как ще го букват в AEW, защото разбрах, че е подписал там...Дано не е само за бройката там...
На 3 - то място - Uncle Howdy

Ми момчета джобър си е, когато имаш отбор и отбора постига, а ти седиш и се радваш отстрани, то си точно такъв...Като цяло никога не съм вземал Bo Dallas насериозно, но с този образ затвърди думите ми...Брат му, лека му пръст - Bray Wyatt правеше тоя образ, но правеха нещата така, че той да е силният...Тук обаче не е така и просто не виждам дали изобщо ще има промяна...Нямам какво да кажа повече, не мога да им разбера идеята, като цяло...
На 2 - ро място ще сложа Chad Gable

Като Ace Austin и на него се кефех, когато го видях в началото, но пича се опитва да прави Кърт Енгъл, ми няма как да е Кърт шибаният Енгъл, колкото и да се опитва да бъде...Най-много го съсипаха, като му се подиграваха с онзи образ, Shorty G...Ебати гнусният образ беше, после джобна 10 пъти на Sami Zayn, за което нямам нищо против, защото съм фен на Зейн! Като цяло ме кефи образът, който правеше на Ел Гранде Американо. Но и това му взеха, след като се контузи и сега кайзера е с този образ. Дали ще си му го върне после, като се завърне? Поживямо видим, както са рекли руснаците - означава ще поживеем и ще видим! Има талант, но може би трябва да смени образа по такъв начин, че Трите Хикса и компания да му дадат шанс. За мен си е джобър този мъж и можех и на първо място да го сложа, но сега ще видите кой е на първо място. Достойно име ще е!
И на 1 - во място ще сложим Джеймс Елсуърт

Много ме дразнеше тоя, признавам си го...Фактът, че му дадоха мачове срещу AJ Styles и още големи имена, е нелеп...Човека буквално няма брада...Бая време изкара в WWE, даже се докосна и до жената на Corey Graves, Кармела...Гнусен човек е Джеймс Елсуърт...Дано не го виждам повече в голяма компания. Джобър. Джобър, та най-големият джобър е. Даже не е и смешно...Някой хора просто нямат място на ринга...
Та това беше моята класация, може да сложите и вашата, ще я очаквам с нетърпение!