Боби Борисов: Добре дошли, дами и господа, в четвъртото издание на BWS Stampede! Аз съм Борислав Борисов, а до мен е човекът, който наричат просто Ивайло Мексикото! The United Center е готов, 23,500 човека са седнали по местата си, за да станат свидетели на зрелището!
Ивайло Мексикото: Аз също нямам търпение да започваме! Тази вечер ще видим първото в историята надяждане с чушки между Крейвън "Ловецът" и Ел Пекеньо Мунчо, ще видим още и...ЧАЙКАЙТЕ МАЛКО! Нещо се случва в Backstage! Получавам информация, че някакъв луд човек се разхожда из коридорите и крещи ДиЕмТи! Нека видим...

Sebastian Garcia: DMT, КЪДЕ СИ? ПРЕДАТЕЛ, КОПЕЛЕ, ПРОДАЖНИК....САМО ДА ТЕ НАМЕРЯ, ТАКЪВ ELBOWBUTT ЩЕ ТИ УДАРЯ, ЧЕ ЩЕ ГО ЗАПОМНИШ...ЧУВАШ ЛИ МЕ? Колумбиецът крещи като луд, а след него е охраната, която му казва да се спре...Изведнъж виждаме, че от офисът на Николай Кадев излиза самият ДиЕмТи! Щом го вижда, Гарсия се нахвърля върху него! Погледнете само колко му е набрал...Себастиан направо го спуква от бой...
Боби Борисов: Враждата между тези двамата става много жестока...Вижте как The Columbian Destroyer удря главата на DMT във вратата на шефа...Това продължава няколко секунди, докато Никълъс Кейдж не се появява, нанасяйки удар в задната част на главата...Най-опасното оръжие на "The A-Lister"! В този момент се появява и шефа на BWS - Николай Кадиев, който много хора започнаха да наричат Винс Кадиев! Той сваля коланът от панталоните си и започва да души с него Sebastian Garcia....Някой трябва да спре това, по дяволите, но кой? Тази управа, този екип няма спирка...Погледнете охраната, те са там, но не могат да направят нищо срещу собственикът на BWS! Garcia вече не е в съзнание, погледнете ДиЕмТи и Кейдж, те започват да го ритат в ребрата и бъбреците...Пълни побойници са тези тримата...Сега Кадиев като един истински лидер, започва да дава нарежданията..."Изправете го горе, искам да му завлечете задникът на ринга"! Явно екшънът ще се прехвърли към бойната площадка! Четиримата мъже са вече на рампата! Виждаме как Никълъс и DMT са хванали безпомощният Себастиан Гарсия, който вече няма помощ от никой...Сега двамата го слагат в ринга! Какво динамично начало на вечерта, уважаеми зрители! Сега тарторът Кадиев е взел микрофонът, явно иска да каже нещо, нека го чуем!

Николай Кадиев: Знаеш, че мога да ти прекратя кариерата в този момент, нали? За кой, по дяволите, се мислиш? Нахълтваш в залата, крещих като побъркан, искаш DMT? Ето го, тук е...Искаш да знаеш защо ти заби нож в гърба, на BWS SummerSlam. Това ли искаш да знаеш? Той няма какво да ти отговаря, защото аз ще ти дам отговорът. Много е просто Себастиан, ДиЕмТи си знае цената, каза ми сума, платих му и той ми свърши мръсната работа. Знаеш ли на Никълъс Кейдж колко много му плащам, за да ми е охрана? Много му плащам...Та искаше причината за предателството, получи я. Просто човекът нямаше никаква полза от теб, докато аз му давам пари, много пари! Стига толкова обаче по тази тема, нещо друго ми направи впечатление. Виждам, че искаш главата на DMT и аз смятам да ти изпълня желанието! Още следващата седмица ще имате мач! ДиЕмТи срещу Sebastian Garcia, като ще сложа допълнително правило Николай Кадиев да е специален съдия на мачът! Успех ти желая, ще ти е нужен!
Ивайло Мексикото: Нашият шеф е тотално побъркан. Той прави всеки ден животът на Себастиан Гарсия пълен ад...Здравето на това момче е в голяма опасност...Какво обаче ще се случи, ще видим следващата седмица! Сега обаче е време Michael Buffer да ни каже правилата на следващият мач!
Michael Buffer: Откриващият мач за вечерта ще е от вида надяждане с люти чушки! Правилата са, че ще победи този, който остане в съзнание! Първи на ринга излиза, от село Mazunte, с тегло 70 килограма. Той е Ел Пекеньо Мунчо.

Боби Борисов: Какъв мач само ни очаква! В средата на ринга е сложена маса, върху която има купи с всякакъв вид люти чушки! Чухме и от Michael Buffer, победителят ще е последният оцелял...Един от тези двама мъже ще изгуби съзнание от лютото, кой ли ще бъде обаче? Ако ме питате мен, Мунчо има предимство в този мач. Да Крейвън "Ловецът" има надмощието, когато двамата имат физическа саморазправа, но тук правилата са други! Тук ще спечели този, който може да издържи на лютите чушки! Направо не искам да си представям какви видове чушки са приготвили екипът...
Ивайло Мексикото: Определено започвам да се потя, само като ги гледам тези чушки...Определено Еl pequeño Muncho претисна в ъгълът Крейвън с този мач...Дори и агресията няма да го спаси тази вечер...
Боби Борисов: Ще видим какво ще стане, може пък ловецът да поднесе изненадата тази вечер...Не трябва да го отписваме никак. Видяхме, като е ядосан какво прави този мъж...
Ивайло Мексикото: Ще видим какво ще стане. Сега Мунчо се качва в бойното поле, след което върху най-горното въже и поздравява феновете! Всички обичат малкият човек...Дали обаче това ще му помогне да издържи на лютото? Ето това е големият въпрос! Време е да видим появата и на неговия противник!
Michael Buffer: И неговия противник, от гр. София, с тегло 78 килограма. Той е Крейвън "Ловецът".

Боби Борисов: Вижте изражението на Крейвът, той няма никакъв страх от лютите чушки, които са на рингът. Този човек е дошъл с голяма заявка в BWS. Той иска една от двете главни титли, които имаме. Този обаче проблем, който имам, който се казва Ел Пекеньо Мунчо problem. Просто не го оставя...Не му дава шанс да мине напред в кариерата си...Представете си само колко много време ще седят тези двамата в тоалетната, след като приключи този двубой...Направо не ми се мисли, дами и господа, зрелището с кенефа ще е голямо...
Ивайло Мексикото: Струва ми се, че ти е смешно, като го казваш това, така ли е Боби? Не ми отговаряй, вижда се върху лицето ти, на теб много ти харесва това, което е на път да се случи...Но не се поставяш на мястото на тези двамата...Как може да се навият на такъв мач...Това е извратена работа...
Боби Борисов: Кое е извратеното? Ще си хапнат малко чушки, какво толкова? Нищо няма да стане, аз лично съм голям фен на лютите чушки, ям си лютеница яко! Някои са и полезни даже...Моето мнение е, че всичко ще мине добре, ще видиш, че ще бъде така!
Ивайло Мексикото: Изобщо не ми се коментира с теб, като толкова обичаш чушки. Ходи замести един от двамата, да видим дали ще издържиш на огънят, който се съдържа в тези люти чушки...
Боби Борисов: С голямо удоволствие бих отишал, но не съм аз участник в този мач! Назначени сме, за да коментираме действието! Сега Крейвън влиза в бойната площадка, след което двамата с Еl pequeño Muncho сядат върху масата, която е покрита с бяла покривка! Вече всичко е готово, за да се даде началото на този исторически мач! The United Center е готов за истинско зрелище, в буквалният смисъл на думата!
Ивайло Мексикото: Битката за победа започва! Главният съдия е взел микрофон и сега ще каже на участниците коя чушка да опитат първа!
Главният съдия: Момчета, готови ли сте? Като ви виждам лицита, то ми е ясно, че сте повече от готови! Затова ще преминем към същинската част! Виждате тази купа с чушки, искам да вземете тая, която е в зелен цвят и да я хванете в ръце, без да започвате да я ядете! "Крейвън и Мунчо изпълняват инструкцията на съдията, който продължава да говори"! Сега искам да ви разкажа малко за тази чушка! Тя се казва Халапеньо, това е мексиканска чушка, много случай този вид чушка се използва за направата на чили сос. Известно е, че ако изядете една от този вид, то ще ви потекат сълзи, а на челото ви ще избият капчици пот! Нека видим дали е истина това! Ще броя до три и искам да изядете тази чушка! Едно, две, три! Яжте!
Боби Борисов: Ето, уважаеми приятели, яденето започва! Двамата ядът тази чушка Халапеньо! Виждаме, че върху лицето на Мунчо няма следи от пот, няма и сълзи! Явно е свикнал с такива нещо...Същото обаче не може да кажем за Крейвън, който започва да се поти и сълзите се стичат върху лицето му! Човекът обаче не се отказва и така надяждането продължава!
Главният съдия: Много добре, много добре. Тази чушка ви беше за загрявка само! Време е да минем към нещо по-сериозно! Искам да вземете тази червената чушка, тънката! Виждате ли я? Точно тя, да! Сега ще ви кажа историята и на нея! Тази чушка се казва Кайен! Тя е една от най-лютите в света, буквално! Има слухове, че ако изядете една чушка от този вид, то ще имате чувството, че кръвта ви ще заври! Нека поставим тази теория на тест! На три - едно, две........Три! Яжте!
Ивайло Мексикото: Двамата отново са нахъсани и ядът смели тази чушка Кайен...Виждаме, че ловецът хич не се чувства добре, а малкият Muncho си хапва смело...Явно е свикнал този човек с лютото...Все пак е от село край Мексико...Вижте лицето на Крейвън, то става в силно червен цвят...Явно това имаше предвид съдията, като каза, че ще се чувстват като все едно кръвта им ври...Ловецът едва си е отворил очите вече, но не се предава! Иска още от това мъчение....Мачът продължава!
Главният съдия: Много добре, момчета! Харесвате ми! Виждам, че чушката е изядена и все още сте с всичкият си, нека продължим напред! Искам да вземете тази жълтата чушка, предполагам, че все още виждате? Да, точно нея! Тази чушка се казва Хабанеро, чувал съм за тази чушка, че ако отхапете от нея, ще се чудите дали сте живи все още! Искате ли да продължим? "Двамата участници дават палец нагоре"! Добре, на три тогава! Едно, две.....Три, яжте!
Боби Борисов: Яденето на тази чушка започва! Тук вече пораженията се виждат и при двамата участници! Мунчо започва да се поти, но не се отказва жилавият кучи син! Вижте обаче Крейвън "Ловецът". Той започва да губи съзнание, след като изяжда половината от тази чушка...Той пада внезапно върху масата, а от него започва да се носи неприятна миризма...Мили Боже, това ли е, което си мисля?
Ивайло Мексикото: Ми това можеше да се очаква от този мач, Боби...Крейвън напълни гащите на живо пред 23,500 човека...Той не е мръднал, а аз съм на път да повърна...Някой трябва да го изнесе оттук....Осмърдя цялата зала, а има още мачове, по дяволите...
Боби Борисов: Скандални са нещата, които виждаме...Победителят обаче е ясен и той е Ел Пекеньо Мунчо! Главният съдия му вдига ръката, а охраната идва и изнася Крейвън "Ловецът", който вече е напълнил и крачолите...Не им завиждам на тези момчета...Все пак ще го изведът, вие обаче не сменяйте канала, понеже предстои включване от настоящият BWS AlfaTV Champion - Киро Бичето, който има да ни каже няколко думи! Наш журналист се свърза с него, в локация, която си нямаме представа къде е! Нека видим!
Журналистът: Не знам къде се намирам, но ми казаха, че тук се намира настоящият BWS AlfaTV шампион - Киро Бичето! Но съм обиколил цялото място и никъде не го виждам...Може би е в тази стая...Това място изглежда като някаква цигания на село...Кой би живял тук? Виждам някакъв съндък, може би нашият човек ще е там! "Журналистът отваря съндъка и в него вижда Киро Бичето, който си отваря очите, явно е бил заспал там и този човек го сабуди...Вижте как шампионът крещи на журналистът, много му е ядосан"! Стига, просто искам да ти взема едно интервю, без да има насилие...

Киро Бичето: Кво искаш, а? Искаш ли да те пребия? За кво ме сабуди, бях си заспал така добре в съндъка, а ти ми развали почивката...Казвай кво искаш???
Журналистът: Дай да излезем на вънка и ще ти кажа какво има, тук ме побиват тръпки...
Киро Бичето: Хубаво, да излезнеме! "Двамата излизат пред мястото и интервюто продължава"!
Журналистът: След като вече сме на въздух, то е редно да започна с въпросите, а първият е какво следва за теб? Спечели титлата на телевизия АЛФА, шампионът на господин Сидеров си, а сега какво? Има ли изобщо някой, който да е достоен, за да ти вземе отличието?
Киро Бичето: Виж кво ще ти кажа, още се възстановявам от изгарянията, които онзи ненормален човек ВаскоМетъла ми причини на SummerSlam и ще трябва да пропусна екшънът и тази седмица. Но това не означава, че следващата седмица няма да съм на линия! Искаш да ти кажа противник? Ще ти кажа, чух онзи самохвалко Мето! Мисли си, че може да говори за Бичето глупости, така ли? Не си мисли, че като не те споменах в Pre-showto, то не съм те забравил! Абе ти кой ще заплашваш с физическа саморазправа, а? Това, че ми се биеш в някакви долнопробни физкултурни салони не ти дава право да ми говориш така, ясен ли съм? Искаш най-добрият Ар Ен Би Изпълнител на ринга? Ще го получиш, следващата седмица! Даже съм толкова сигурен, че ще те смажа от бой, че ще си сложа и титлата срещу теб! Киро Бичето срещу Мето за The BWS AlfaTV Championship! Ще дойдеш, ако ти стиска, шибаняко! Ето ти го мачът, вече имам противник за следващата седмица, други въпроси имаш ли или да се връщам да спя? Имай предвид, че ме чака и мениджърска позиция тази вечер! Аз ще изляза, за да подкрепя моя човек Иван Боримечката! Той ще смаже Ащън тази вечер, направо няма да знае къде се намира това момче и аз ще съм там, за да видя всичко на живо!
Журналистът: Ще видим дали ще е така, Биче, Ащън е жилав човек и няма да се даде без бой, но да видим! Определено ще е интересен мач, нямам повече въпроси към теб и ти желая успех следващата седмица срещу Мето!

Ивайло Мексикото: Силни думи, стори ми се, че мястото е някъде в планината, където се проведе това интервю! Явно не е далеч, защото мачът между Иван Боримечката и Ащън е следващото нещо, което ще коментираме тази вечер! Нека чуем Michael Buffer!
Michael Buffer: Следващият мач ще се води до туш! Първи на рингът излиза, от село Алтъново, придружаван от настоящият BWS AlfaTV Champion - Киро Бичето. Той е с тегло 133 килограма. Това е Иван Боримечката.

Боби Борисов: Погледнете Иван Боримечката, той е променен човек, няма нищо общо с преди...Феновете го замерват с кенчета и тоалетна хартия...Те мразят този човек, защото се продаде за пари...Продаде се на шампионът Киро Бичето, същият е като ДиЕмТи, определено биха могли да бъдат отбор...
Ивайло Мексикото: Да си кажа честно, не си ги представям като отбор, но всичко може да стане! Аз все пак влизам в положението на Боримечката. Човекът е от село, има нужда от пари, виждаш, че само хубави неща му се случват, откакто се събра с Киро Бичето! Даже успя да научи и английски! Видяхме демонстрация, преди да започне шоуто! Най-доброто нещо му се случи на Иван, откакто се събра с Бичето! Случайните работи са най-красиви! Сега неговият приятел, Киро ще е край рингът, за да му дава нужните сили! Нямам съмнения,че Боримечката ще спечели тази среща!
Боби Борисов: Няма да подценяваш Ащън, една победа и то пред очите на Бичето може да го направи следващият претендент за титлата на телевизия Алфа! Време е за зрелище! Стига толкова приказване! Боримечката е на ринга, а Киро Бичето е в един от ъглите и му дава акъл, казва му стратегията! Време е да видим и излизането на Ащън!
Michael Buffer: И неговия противник, от Сидни, Австралия, с тегло 97 килограма. Той е магнитът за жени - Ащън.

Ивайло Мексикото: Ащън излежда притеснен, дами и господа, той излиза срещу промененият Иван Боримечката, но трябва да знае, че и Киро Бичето може да направи някой мръсен номер...Изключително е непредвидим този човек...Тежка вечер ще е за Обичащият жени, а понякога и мъже...Все се навира в трудни моменти този човек...Дали и този ще е такъв, е това е големият въпрос?
Боби Борисов: Ще се разбере отговорът много скоро! Аз обаче не бих подценявал бисексуалният Ащън...Този човек може да развали много планове, виждали сме го и преди! Може да бъде трън в задникът на всеки един кечист, а вижте какъв магнит за жените е този човек, направо му се лепят! Вижте как го придърпват към себе си само...Този човек има 6 плочки на тялото си! Определено е един на 100...Той има казва, че ще се занимава с тях след битката! Правилно от негова страна, изключително важна среща е това за него! Сега Ащън се качва, след това и влиза в бойното поле! Вече всичко е готово за тази класика, дами и господа! Време е да чуем началният гонг!
Ивайло Мексикото: Моментът дойде, защото го чуваме! Битката започва, а Иван Боримечката се нахвърля върху Ащън! Той е различен човек, не ме виждали тази негова страна! Киро Бичето пък се усмихва и си пуши цигарата извън бойната площадка! Как изобщо е позволено пушенето в залата? Ето това е въпрос, на който е труден отговорът! Няма значение това, защото битката продължава! Иван спира с ударите, след това изправя Ащън и го заслива към един от ъглите! Този мъж не си губи времето, той иска да се докаже пред шампионът! Сега чуваме запазената му марка "АААААААААААААААААААААААААААААА", след това селяндурът се засилва към противникът си, но няма никой вкъщи! Ащън се отмества от пътя и така Боримечката се размазва в обтегачът! Следва Jumping Clothesline от Ащън, който зашеметява още повече борецът за справедливост! Виждаме и комбинация с Neckbreaker! Силен момент за бисексуалният кечист! Той опитва туш - едно, две, ще има ли и три? Не, Киро Бичето слага кракът на Иван Боримечката върху най-долното въже! Съдията не успя да види нищо, защото броеше, но забеляза къде е кракът на селянинът! Победа за Ащън няма, колкото и да му се иска! Той си вдига ръцете, мисли си, че е спечелил...
Боби Борисов: Мръсни действия от настоящият Алфа Шампион, той е вече доста време в играта и знае всеки мръсен номер, без да бъде забелязан! Магнитът за жени спори със съдията! Той не може да повярва какво се случва, нито и всички в залата! Но е факт, който няма как да не се отбележи.
Ивайло Мексикото: Колкото и да е шокиращо всичко, Ащън има надмощие. Той започва да дебне съперникът си, явно иска да пробва една от запазените си марки, а именно - Zig Zag! Чака го да се изправи, но преди да се случи това! Киро отново се меси! Той се е качил върху ръба на рингът и псува Ащън. Вика му педерас...Това изнервя изключително бисексуалният и той тръгва към селяндурският шампион! Поваля го с удар в лицето. Това е наказанието му! Този момент обаче даде възможност за Иван Боримечката и той напада с Балкански ботуш, който попада в задната част на главата! Ащън пада и е в много тежко състояние!
Боби Борисов: Определено изглежда така, Иван направо му махна главата с този ботуш...А изглежда, не е и приключил! Той се качва на въжетата, след това скача и премазва тялото на Ащън с мощно Цамбурване! Направо може да му прекрати кариерата с този ход, но и това не е всичко, тъй като селяндурът, който е приятел и на Бичето, изправя жертвата си и му прилага завършващият си ход - Balkan Bearhug! Цялата сила на Ащън го напуска, той опитва да се бори. Но огромният човек го е хванал здраво! Стига го с всички сили! Киро Бичето го гледа на кръв. Той се е изправил на крака и направо не мига...Чисто луд е шампионът. Какво ще се случи? Съдията вдига ръката на Ащън, тя пада първи път, втори път, ще падне ли и трети път??? Да! Имаме победител в тази битка и това е Иван Боримечката! Той записа много важна победа срещу мотивираният Ащън! Сега The AlfaTV Champion влиза вътре и му вдига ръката! Това са истински приятели, дами и господа!
**Ивайло Мексикото:* Нямам търпение да идва следващото шоу вече, колега...Мето е набрал много на Бичето и ще ми е интересна срещата им! Как обаче ще се справи професионалният кечист със Иван Боримечката? Истинско страшилище е този селянин...
Боби Борисов: Скоро ще разберем отговорът! Сега обаче ще се разделим за реклами, след които продължаваме със следващите неща от шоуто, останете с нас!