Снощи AEW официално обявиха подписа на Ace Austin, така че ми хрумна да отворя една такава тема за всичките подписани кечисти за тази година до момента. Интересно е, че всичките са non-WWE имена, след като преди Тони подписваше доста бивши WWE кечисти, някои от които се върнаха обратно в компанията. Моето мнение:
Megan Bayne (от STARDOM и индита) - изключително силна придобивка, много добра на ринга, с отличителен powerhouse стил, феноменална визия и излъчване на суперзвезда. Букват я като една от най-доминантните жени в ростъра, много бързо ѝ дадоха мач за титлата срещу Toni Storm, което между другото за мен беше излишно на този етап, ако не искаха да я печели. Едва на 27 е, има потенциал да бъде едно от главните имена на дивизията в следващите години заедно с Mone, Storm и Athena.
Mike Bailey (от TNA и индита) - машина за добри мачове, може да работи много добре и като singles кечист, и в отбор с Kevin Knight. Има зрелищен за гледане стил, който е предпочитан от AEW аудиторията и пасва добре в шоутата. Не вярвам да стигне ME ниво, но има потенциал за добър midcard run с TNT титлата, примерно (където има и други чакащи като Ricochet).
Kevin Knight (от NJPW) - солидно попълнение, има стабилен потенциал, но все още тепърва има да се развива. Засега му намериха мястото в отбор с Mike Bailey, до няколко години може да е на по-висока позиция в карда, има и предимството, че е под 30.
Josh Alexander (от TNA и индита) - на хартия много добър подпис (макар и да съм му гледал само няколко мача преди AEW), но засега е в доста второстепенна роля и го използват главно в multi-man мачове. Don Callis Family е твърде пренаселен със звезди като Fletcher, Takeshita и Okada, за да успее да изпъкне особено, освен това и гони 40. Според мен биха могли да го ползват в роля, подобна на PAC и Castagnoli.
Mina Shirakawa (от STARDOM) - добра придобивка е за дивизията, харизматична е, харесвана е от AEW аудиторията още преди да подпише, на ринга е стабилна. В момента е и междинна TV шампионка в ROH.
Thekla (от STARDOM) - едно от по-изпъкващите попълнения за годината, много добре успя да се адаптира към AEW, има отличителна презентация и излъчване и се справя прилично на ринга, въпреки че засега не е имала по-големи мачове. Обръщат ѝ достатъчно внимание към момента, направиха ѝ и стейбъл, така че може би в бъдеще ще спечели някоя от титлите.
Alex Windsor (от индита) - един от най-скорошните подписи, но за момента ѝ намериха място покрай Mone, Toni Storm и Athena и се опитват лека-полека да я издигнат. Засега се справя достатъчно добре.
Ace Austin (от TNA и индита) - най-новоподписаният кечист, който дебютира на последния Collision. Не очаквам да бъде с толкова значителна роля в AEW, но може да запълни добре някое място в по-долната част на карда.