Факт е, че сегментът с Бейли е топ. Мацката спори с демоните в главата си, готино написано и заснето, а също интересно за гледане.
Не ме кефят джабронитата от ААА които почнаха да рекламират. Викинго е човек на когото трудно можеш да си фен. Никакъв образ, джоберски атайър, а освен това е нисък и плешив. Така или иначе очакванията са джоби на Дом. Мистерио синковец също не е Лице материал, но ще привлече интерес към мексиканския филиал, но сериозно трябва да търсят някой който да им е топ бейбифейс в лонг търм. Не че нас ни ебе, поне аз едва ли някога ще седна да гледам ААА.
Задължително ми се струва Бекенцето да мине като валяк през Ники Бела. Ако имат някаква друга идея, жестоко са сгрешили и публиката ще им сере. Да, и двете са ветеранки, но Линч им е най-голямата жена легенда, докато Ники е известна предимно с това, че със сестра си са продухвали Джони Асото преди да им стане и степ деди и да затвори кръга.
Честито на Наоми, макар че в тоя формат малко ги прееба. Няма лошо жените да напускат компанията по майчинство, но ако няма да се пазят и работят открито за деца е малко тъпо да го прави когато най-накрая и дадоха топ спот и е шампионка. Можеха да изчакат докато дропне титлата, а може и да не е било планирано, но честно казано малко се съмнявам.
Хората искат да гледат Роман като бейбифейс, но пичът май тотално е заебал идеята да е фул тайм, дори само за 2-3 месеца, което прави нещата трудни. Съгласен съм иначе с аркадата, че повечето истории и вражди са еднотипни и монотонни, като цяло е голяма скука.