Ивайло Мексикото: Вращаме се отново след рекламите! В този момент получавам информация, че ще чуем интервюто с настоящият BWS World Heavyweight Champion - Светия Дух! Тази възможност ще ни я даде нашият журналист - Жоро Игнатов! Нека чуем за какво става дума!
]
Жоро Игнатов: Така е Иво, аз се намирам в едно село в планината някъде и аз не знам точно къде, но съм получил информация, че това, пред което стоя в момента е къщата на настоящият ни шампион Светия Дух! Сега ще почукам на вратата, за да съм сигурен! "Игнатов почуква на вратата, като веднага, след като прави това, Светият Дух се показва зад него, облечен с расо, което сме виждали само свещениците да носят"! Изплаши ме...Няма проблем, здравей, аз съм Жоро Игнатов от BWS и съм дошъл, за да те разпитам малко! Първо бих искал да коментираме облеклото ти, да не си правил погребение? Също така знаем, че си настоящият Световен шампион на BWS, кой очакваш да бъде следващият ти противник? Като цяло как виждаш бъдещето си в BWS?

Светият Дух: Изключително грубо нахълташ в къщата ми, но ще те оставя, все пак ти е това работата! Питаш ме защо съм облечен така? Ще ти кажа, да аз съм на първо място кечист, но на второ място съм служител на църквата! Знаеш ми историята, роден съм в семейството на християни! Да в началото не исках да се занимавам с това, но виждам плюсовете на цялата тази работа! Бог ми дава сили, за да мога да защитавам The BWS World Heavyweight Championship и преди да нахълташ така нахално в домът ми, аз се молех на него и прославях името му! Колкото повече вярвам в силите на Господ, толкова повече ще съм шампионът, вярвам в това, и никой не може да ми каже друго. Аз продадох душата си на управата, на Николай Кадиев, на Никълъс Кейдж. Дори и на ДиЕмТи! Споменавам ги Бог да им дава здраве и късмет вечно! Колкото го Световната титла на BWS, какво да ти кажа? Всички в тази федерация са едни грешници. Сигурно очакваш да ти кажа име, срещу което ще защитавам коланът, но не мога... Просто никой не е достоен...Видя Вълчан Лисичков как свърши, след като се захвана с великите сили на Светия Дух и Бог...Накрая остана без работа, сега сигурно е на улицата някъде и проси...Едва ли някъде ще го вземат този човек. Много се чудя дали да кажа една молитва и за него, но няма да се хабия. Той вече не е част от компанията, а е и голям грешник...Със сигурност няма да отиде в Рая, а в Ада ще е неговото място...Той дори нарушава 7- те смъртни гряха...Нямам нищо хубаво, което да кажа за бившият кечист на BWS - Вълчан Лисичков, дори и не знам дали е изровен все още от гробът, в който го зарових, но ако не е, то бих му направил едно официално погребение!
Жоро Игнатов: Всичко, което казваш е много интересно, но аз не мога да намеря отговорът, който търся. А той е именно - кой ще бъде следващият ти противник за титлата? Всички искат да знаят...
Светият Дух: Как да ти дам отговор, като и аз не знам..Ако искаш ти се пробвай, дали ще направим добър мач? Това се чудя...
Жоро Игнатов: Не се виждам като кечист, аз имам друга роля в тази федерация и тя е да вземам интервюта, ще трябва да ти откажа...
Светият Дух: Еми братко, явно няма да има достоен противник, който да ми бъде конкуренция и да се пробва да ми отнеме най-важното ми, което е именно The BWS World Heavyweight Champion...Ако сме приключили, то мисля, че е редно да ме оставиш, защото имам още работа. Трябва да черпя сили от Бог, трябва да поддържам силите си...Цял ден правя йога, също така...Знаеш ли колко хубаво нещо е това...Хората живеят до 200 години моето момче! Аз искам да съм вечен...

Боби Борисов: Изведнъж позната музика прекъсва шампионът! Не може да бъде, само не и този човек...Явно има някой, който иска най-голямото отличие в компанията!!!
Ивайло Мексикото: Това е музиката на побърканият VaskoMetala! Не сме виждали "The GOAT", откакто запали Киро Бичето, човекът още не може да се бие заради този мъж... Явно се е прицелил към Светия Граал! В залата беше станало тъмно за секунди, но след като токът се връща, виждаме ВаскоМетъла, който е в средата на бойното поле, хванал микрофон, явно се кани да каже нещо на шампионът, да чуем!

VaskoMetala: Твърдиш, че си недосегаем? Пил си от езерото на вечността и искаш да си вечен? Ти си се побъркал...Все съм чувал глупости, но това е нелепо..Погледни как си се облякал, смяташ, че си набожен?Господ ти давал сили? Това са глупости, аз излизам тук, за да ти кажа, че си един филмар, който трябва да бъде спрян. Продал си душата си на дяволът Николай Кадиев, а се молиш на Господ за сили...Ти си извратен човек. Смяташ, че няма друг, който да ти е конкуренция по извратеност и лудост, но не си се срещал с легендарният ВаскоМетала! Наричат ме врачанската пантера, момче и аз съм излязал, за да те предизвикам на мач за твоята BWS World Heavyweight Championship! Стиска ли ти да се изправиш срещу най-великият, който някога го е правил? Имаш ли топките под това расо, за да приемеш предизвикателството? Или ще се покриеш като страхливецът, който си...Какво ще направиш? Ще отидеш при шефчето Кадиев и ще плачеш, за да ме накаже, това ли ще направиш? Смешен си ми, аз подпалих човек на SummerSlam. Дали не съм направил грях, как мислиш? Знаеш ли, не ми отговаряй, защото мнението ти не ме интересува. Истината е, че ми харесва титлата, която имаш и я искам, силно я искам...Повече от всякога я искам, мамка му...Аз я сънувам тази титла... Та какво ще бъде, отче? Ще ме избавиш ли от греховете ми или ще се скриеш в къщата, която си направил на параклис? Отговаряй ми вече, нямам цяла нощ. Страхливец ли е Световният шампион? Искам да го знам, по дяволите...
Боби Борисов: Този ВаскоМетъла не се шегува, той иска титлата и главата на Световният шампион...Виждаме усмивката върху лицето на Светия Дух, явно му харесва държанието на врачанският, бивш вратар! Преди обаче да е казал каквото и да е, нова позната музика гръмва в залата!!!
Ивайло Мексикото: Мили Боже, стана страшно! Музиката на Сър Волен Сидеров гръмва в залата! Ако ВаскоМетъла иска да се случи този мач, то това е човекът, който може да го направи възможно! Това е мъжът, който държи 5 процента от печалбите! В договорът му има и правило, което му дава да прави и мачове! Видяхме как миналата седмица направи мачът между Джо "Пещернякът" и Лаувеярсон! Дали и сега ще достави? Нека чуем какво ще каже лидерът на АТАКА!
Волен Сидеров: Момчета, момчета...И двамата имате право. Чух много внимателно какво имахте да казвате! Светия Дух, аз те уважавам много, ти си един от нашите хора. Човек на властта си, също така вярваш и в Бог...Това е прекрасно! Едно обаче трябва да знаеш, и то е, че тази BWS World титла трябва да се защитава! Тук зрелището не спира никога и ти знаеш това най-добре от всеки друг. Затова ще направя следното, ВаскоМетъла, искаш да получиш шанс за Световната титла на BWS, нали? Да, искаш шансът, виждам го в очите ти! Гладен си за постиженея. Харесва ми това желание в теб, именно поради тази причина, аз ще злоупотреба отново с правата, които са ми дали и ще направя следното! Следващата седмица ще видим VaskoMetala срещу Светия Дух! Тук обаче става интересното, тъй като мачът ще бъде, без да е заложена титлата! Точно така, правилно ме чухте, ако Васко спечели този мач, то той ще стане автоматично претендент номер едно! А ако загуби, то той няма да има право да се бие за Светият Граал, докато Светия Дух е шампионът! Това е финалната ми дума, така ще бъде. Желая ви приятно гледане на шоуто и не забравяйте да подкрепяте Партия АТАКА и телевизия АЛФА, защото BWS е номер 1! Най-великият кеч се случва тук!

Боби Борисов: Изключително силни думи от Сър Волен Сидеров! Той отново обяви мач, който е с много висока цена за ВаскоМетъла...Светия Дух няма какво да губи, а Васко може да загуби всичко...Определено ще се следи с голям интерес! Ще видим какво ще се случи, когато тези двамата се изправят следващата седмица. Вие обаче не си и помисляйте да сменяте каналът, тъй като най-интересните мачове предстоят! Време е Michael Buffer да обяви първият от тях!
Michael Buffer: Следващият мач ще се води до туш, като правилото е, че ако големият европеец - Der Große Europäer загуби този двубой, той ще трябва да си свали маската и да покаже лицето си пред целият свят! Първи на бойното поле излиза, от Брюксел, с тегло 102 килограма. Той е големият европеец - Der Große Europäer.

Ивайло Мексикото: Като си говорим тази вечер за важни мачове, то това ще е точно такъв! Големият европеец залага всичко тази вечер срещу мъж, който все още няма загуба в BWS! Говорим за страшилището The Sinister! Тоя човек така доминира нещата тук, че всички вече ги е страх да изязат срещу него. Дали това е някакво наказание, че слагат Der Große Europäer в тази среща...
Боби Борисов: Не знам какво да ти кажа, екипът мисли идея, с която да развие талантът на европеецът, но ростерът ни не е много голям, особено след като Вълчан Лисичков беше уволнен и погребан, и то жив... Въпросът обаче е друг, може ли големият европеец да се превърне в герой тази вечер? Всички знаем колко е важна маската му. Той иска да остане в мистерия за хората, от какво се крие? Ние не знаем, но ако маската падне, то може и да получим отговор! Нещо е намислил този представител на Брюксел!
Ивайло Мексикото: Каквото и да е намислил, няма да му е лесно. Това е сигурно...Поледно видяхме Der Große в мачът за определяне на първият BWS AlfaTV Championship, титла, която беше представена от Лидерът на АТАКА - Волен Сидеров! Големият Европеец се провали тогава, не успя да спечели коланът, но нещо ми подсказва, че не е приключил с гоненето на това отличие!
Боби Борисов: Няма как да не е, всеки иска злато в тази компания. Дали ще е Алфа титлата. Дали е Световната титла, то всеки иска от тортата! Сега обаче идва и другото, какъв може да е животът на Der Große Europäer, ако тази вечер бъде принуден да си свали маската?
Ивайло Мексикото: Дано не се стига толкова далеч...Нека да минем към действията, които се развиват! Големият Европеец влиза в бойната площадка, след това се качва върху най-горното въже и показва мускули! Дали тези мускули ще са му достатъчни, за да спре The Sinister? Предстои да разберем! Време е да видим и появата на неговият съперник!
Michael Buffer: И неговия противник, от Ада, с тегло 130 килограма. Той е The Sinister.

Боби Борисов: Очаква ни изключително важен мач за бъдещето на BWS, няма да спрем да го казваме, защото си е така...Това е битка, която може да разконцентрира и страшилище като The Sinister! Знаем, че най-голямото предизвикателство е да повалиш този човек, но нека да не се забравя фактът, че какъвто и да, човек е и изпитва болка...На това трябва да разчита големият европеец тази вечер. Той трябва да намери човешкото в The Sinister и да го използва срещу него!
Ивайло Мексикото: Това е лесно да се каже, Боби, но The Sinister не е кечист, който ще даде да го доминират...Истинско чудовище е тоя човек. Това е като да се изправиш срещу динозавър...
Боби Борисов: Europäer да му мисли, като нищо това може и да му е последният мач в BWS Stampede, ако си загуби маската... Виждали сме каква травма може да е това, всички помним, като Кейн си свали маската преди много години, беше шок за всички...
Ивайло Мексикото: Разликата тогава беше, че голямата червена машина сама се нави на тези правила, а големият европеец е принуден от началниците да влезе в тази битка...Хич няма да е красив този мач. Това може да го гарантираме...Но това няма да промени забавлението, което идва!
Боби Борисов: Ти си се побъркал, как може да ти е забавно...Този Sinister няма милост към никого...Като нищо може да прекрати кариерата на представителят на Брюксел, но да видим какво ще стане! Стига вече коментари, да минем на същинската част вече! The Sinister гледа право в очите на големия европеец, направо ще го убие с поглед! Двамата са вече в ринга, чакат главният рефер да удари гонгът на тази класика, който следва!
Ивайло Мексикото: Ето, чуваме го! Гонгът вече е ударил и зрелището започва! Големият европеец почва първи, като нанася мощен удар в лицето на The Sinister, който няма голям успех, а напротив, изнервя още повече звярът, който от своя страна бута назад брюкселският кечист и той пада чак в другият край на бойното поле! Вижте само как Sinister флексва мускулите си, а те са изключително впечатляващи! Не е добро началото за техничният Der Große Europäer, но той трябва да направи опит, с който да надхитри противникът, иначе ще трябва всички да видят кой се крие под маската! Сега европеецът се изправя на крака и тръгва към The Sinister, който опитва да го срещне с мощен Саблен удар, който обаче не намира целта си и така Der Große успява да мине зад него и да му направи падащ лист, който попада в десният крак на The Sinister!
Боби Борисов: Силни начални минути за големият Европеец, но той трябва да направи нещо повече, ако иска да повали страшилището! Той опитва да хване Sinister, като идеята му е да направи ДДТ! Тази идея обаче не се поздравява с успех, защото пратеникът от Ада успява да контрира нещата и да запрати Der Große Europäer зад въжетата! Става доста интересно, понеже фактът, че големият европеец остана на ръбът на рингът, изнервя непобедимият! Той се засилва към маскираният и му нанася мощен удар, който го запраща извън бойното поле! Виждаме, че The Sinister леко накуцва! Явно усилията на Europäer са дали резултата, който е трябвало! Обаче изглежда, че може и да не е достатъчно, понеже звярът е на крака! Той изчаква европейската звезда да се изправи, след това се засилва към него, премазвайки го в металнитя кол! Това изглеждаше много брутално. Зловещият Sinister обаче не е приключил, понеже не си губи времето...
Ивайло Мексикото: Така е, той вдига човекът, който смаза преди секунди, след което го запраща с голяма сила в барикадата! Гърбът на Der Große Europäer се размаза в барикадата, а по всичко изглежда, че чудовищният му противник не е приключил! Той изкрещява силно, след което се засилва към него, премазвайки го през барикадата! И двамата мъже са на земята, затрупани под предпазните барикади, в краката на публиката! Изключително динамичен мач, който може и да намери краят си тук...Съдията е стигнал вече до шест, а нито един от двамата участници не е помръднал! Имаме седем, осем, девет, ще има ли и десет? Дали ще видим първият мач, който ще приключи, без да видим победител??? Точно така! Това се случва, двубоят, в който беше заложена маската на големият европеец завършва без победител! Това е скандално, но е факт...Явно враждата между тези двамата ще продължи и за напред...Сега доктори влизат, за да видят какво е състоянието на двамата кечисти, а докато това се случва...
Боби Борисов: Докато се случва всичко това, то е време да видим главното събитие за вечерта! Ще видим дебют тази вечер! Нека Michael Buffer да представи участниците!
Michael Buffer: Дами и господа, време е за главният мач за вечерта! Той ще се води до туш! Първи на рингът излиза, от Пещерата, с тегло 102 килограма и придружаван от археологът, професор Уайлдър. Той е Джо "Пещернякът".

Ивайло Мексикото: Все съм виждал откачени неща, но пещерняк в кечът е на друго ниво...Погледнете само размерите на Джо...В какво се забърка Лаувеярсон само. На турнирът BWS SummerSlam беше излязал, за да търси предизвикателство, а получи луд, който се бие с динозаври...Пълна откачалщина е тази федерация, направо не ми се коментира...Шефовете са ни пълни откачалки, за да водят такива хора...Върнете Вълчан Лисичков...Защо ми водите тези хора от каменната ера?
Боби Борисов: Защото така трябва, защото трябва да има промяна и нещо ново! Да Вълчан беше добър кечист, но сега е някъде 6 метра под земята, а този средновековен мъж - Джо "Пещернякът", който е най-великото откритие на археологът, който е и професор, говоря именно за Уайлдър! Той просто прави пари от пещернякът...А горкият Джо е толкова глупав, че не може да го осъзнае това...Вижте само как Джо "Пещернякът" рита металните стълби...Прати ги чак в последните редове на публиката! Нечовешка сила притежава...Явно няма много акъл в главата, иначе защо ще се навива някой да го използва така? Сигурно професорът не му дава и една стотинка от припечелвата, което двамата постигат...
Ивайло Мексикото: Човекът си прави бизнес, няма какво да му кажем! И ние ако имахме такова откритие в ъгълът си, и ние да сме правили същото! Стига обаче вече за пещернякът! Той влиза в бойното поле, след това тръгва да гони съдията, но неговият археолог го укротява с няколко трикове! Време е да видим и появата на най-мръсният кечист в BWS, човекът, който няма трик, който да не е използвал! Абе нека Buffer да представи и него!
Michael Buffer: И неговия противник, от неизвестен град, с тегло 73 килорама. Той е Лаувеярсон.

Боби Борисов: Ето и човекът, който направи голяма заявка на изминалият турнир! Той каза, че дошъл в BWS, за да вдига титли! И по неговите думи, никой нямало да може да го спре, дори и мъж от каменната ера...Дали не са много силни думите на Лаувеярсон? Този мъж буквално краде музиката и завършващият ход на противниците. Виж го, дори и сега го прави, без да има никакъв срам...
Ивайло Мексикото: Защо пък да го е срам? Той си каза, че феновете идват, за да гледат него и не му пука за действията, които прави...Такива хора не могат да стигнат далеч, принципно, но явно Лаувеярсон ще е от изключенията! Поне така си мисли...Дали обаче този Джо няма да го изяде тази вечер? Пещернякът няма никакъв мозък в главата, сигурно не знае и как се казва...Вижте как неговият професор е застанал пред него, за да не може да нападне противникът си, преди да е започнала срещата...
Боби Борисов: Не знам какво да кажа, много нестандартен главен мач ни очаква...Имаме доста имена в ростерът ни, но именно тази двамата ще закрият седмичното шоу тази вечер!
Ивайло Мексикото: Нищо не се случва, без да има причина! Щом тези двамата ще закрият, то така трябва да стане! Сега Лаувеярсон влиза в бойната площадка и застава право в лицето на Джо! Той няма никакъв страх от пещерният човек...Очаква ни повече от зрелище, уважаеми дами и господа! Всички чакат да удари началният гонг и да започне този двубой!
Боби Борисов: Началото е дадено, време е за главният мач на четвъртото издание на BWS Stampede! Джо седи на едно място, докато Лаувеярсон го обикаля! Той обмисля стратегия, с която да повали хилядолетният мъж. Изисква се концентрация, но дали майсторът на мръсните номера я има? Той скача върху гръбът на Джо "Пещернякът"! Явно това е стратегията му, иска да изтощи съперникът си с преспивателното! Идеята му обаче не се поздравява с успех, понеже Джо успява да го хване и да го хвърли напред, използвайки животинската си сила! Това определено се хареса на археологът, професор Уайлдър, който в момента използва непознат за всички ни език, с който комуникира с Джо! По-рано чухме от него, че този език се казва пещерняски....
Ивайло Мексикото: Щом е казал така, то значи са така нещата! Виж какво прави професорът, той взема един метален стол и го дава на Джо! Той го взема и не знае какво да направи с него! Главният съдия му казва да остави оръжието, иначе ще приключи мачът...Джо обаче прави нещо друго, той просто чупи столът с ръцете си...Ход, който не се харесва на неговият откривател, който явно имаше за идея друго! Няма значение, всичко това дава възможност на Лаувеярсон да се съвземе! Той бърка в очите на пещернякът, след това го рита в коремът и му прави ДДТ! Най-накрая успява да повали дебютантът на земята, дали обаче ще е достатъчно? Имаме опит за туш! Едно, две, ще има ли и три? Не, повдигане на едно! Явно Джо наистина няма нищо в главата, защото DDT не е хич шега работа, а той се повдигна на едно...Шокът се вижда върху лицето на Лаувеярсон, но той не спира с опитите си! Хваща за главата човекът, който живее в пещера и му прави Захват! Изглежда много брутално...Вижте само положението на главата, не е хич правилно...Главният съдията вижда този факт и веднага проверява състоянието на Джо, а то не е хич добро...В този момент обаче чуваме подкрепата на професорът, който отново използва пещерняският език, за да даде сили на своето откритие, което му носи пари! Джо се изправя на краката си, след това вдига във въздухът кралят на мъсните игри и му прави Странично Тръшване! И двамата са на земята!
Боби Борисов: Ключов момент в срещата! Главният ни рефер започва да прави броене! Едно, две, три, четири, пет, шест, седем, осем, девет, ще има ли и десет? Не, двамата успяват да се изправят на крака! В този момент виждаме една от запазените марки на Лаувеярсон, която е именно Codebreaker! Много рядко виждаме този ход, но щом се случва, то явно тази вечер няма да може да открадне завършващият ход на противникът си...Имаме нов опит за туш! Едно, две, ще има ли три? Не, Уайлдър слага кракът на Джо върху най-долното въже, а съдията не е видял това, но вижда кракът и така битката продължава! Изключително разочарован е човекът, който краде музиката...Той обаче не се отказва и отново се изправя на краката си, след това изчаква дебютантът да се изправи и опитва да му направи отново същият ход, този път обаче не се получават нещата и Джо успява да го хване за гърлото и да му направи Гърлото на звяра! Задушаващото Тръшване е направено! Това може да свърши работа, имаме опит за туш - едно, две, ще има ли и три? Да! Имаме успешно записан дебют! Джо "Пещернякът" записва много важна победа, но го вижте какво прави! Той заключва Хватката на звяра! Самохвалкото Лаувеярсон бива удушван пред изключително много хора...Вижте как хората си обръщат гърбът, те не искат да гледат това...Съдията предупреждава, че ще отмени победата на Джо, ако не се спре! Това е и единствена причина, поради която професорът спира своето чудовище...На Лаувеярсон му трябва медицинска помощ...Каква доминация, какъв кечист, какъв дебют...Ето това е магията на BWS Stampede, никога не се знае какво ще се случи! Сега професор Лайлдър вдига ръката на пещерният си човек, като с това се и разделяме! Ще се видим следващата седмица, където ще видим петото издание на BWS Stampede! Това беше от нас за тази вечер!