Роман - Бронсън
Попадам на много положителни коментари за този мач, но с голяма тъга на сърцето си признавам, че почти заспах от скука. Аурата на бейбифейс Роман не е същата каквато бе преди 1 година, въпреки, че все още в пъти по-голям от 99% от ростера (според мен дължейки се на парт там режима му). Цялата тази история с лакеите на Ролинс просто ми изглежда като филър преди двамата да направят своя 2919 мач ( и надявам се последен, ЩИТ драмата пийна преди 10 години, stop milking it).
Бронсън за пръв път в кариерата си изглеждаше като МЕ талант, трябва да го призная въпреки, че не съм му голям фен. Причината сигурно е, че тоя целия сегмент и мач продължи 50 минути. Иначе Бронсън визуално изобщо не се вписва в компанията на Хеймън, Брон и Кросдресъра. Позицията в стейбъла много повече щеше да тича на някакъв lean кечист (Камело или Остън), който да позволи на Бейкър да изпъква още повече със своята физика. Сега две горили, едната от които прилича на Bloodline-ец, другата на нисък млад Батиста. Някак си не краси окото.
Таг Мач - Трябваше да си сготвя пържоли, пропуснах го.
Дивас мач - Времето ми е пълно ценно да гледам жени, особено ако траверса Ник Бел е там.
Кръчмарския мач - Колко ми е тъпо бате...Не вярвах, че тая брутална публика може да пази гробна тишина, но за нашия го направи. Хънтър брутално сбърка с всичко около Русев, сигурно и самия Миро е напъвал за тоя образ, но трябва да си го признаем - тотална шитня е. Миро е дарен с уникалното умение да вкарва балкански хумор в американските сърца, и колкото и да искаме да бъде запомнен като сериозно име, хора като него са направени да забавляват вместо да всяват страх. Rusev Day до ден днешен си остава един от най-over образите в историята на федерацията, нещо с което любимия ирландец не може да се похвали. В пиковите си години не се е доближавал до нивото на ентъртеймънт, каквото Русев ни даваше през 2017/8.
Самия мач беше окей, такива срещи просто трябва да ни дарят с няколко готини спота и в крайна сметка ни беше предоставено. Това с варелите и масите беше ебати бруталното. Радвам се, че нашия взе победата, дано започнат нещо интересно с него, но малко се съмнявам, че Криейтив тийм може да се позлати този blank образ на нашия...
Сина - Логан Явно Сина ще натиска педала на газта до последната си поява с подобни дълги мачове. Няма да го възхвалявам, защото през цялото време се надявах да свърши по-бързо за да мога да гледам единствения мач за вечерта с реален залог (whc-то), но трябва да отдадем почит на Логан. Подобрява се с всеки изминал мач, все повече попива в занаята.
whc - Краят беше ясен. Имах чувството, че ще направят поредната woke простотия, вкарвайки жена в стейбъла (да се надяваме, че е само за 3-4 седмици и няма да е нещо, което ще виси на екраните до Манията). Моля се на всички богове Кросдресъра да дропне на Сървайвъра и да ни спаси от своето присъствие като шампион за КМ сезона. Въпреки, че засега е по-интересен спрямо всяко свое царуване в последните 10 години, RAW ще бъде много по-приятен за гледане с някакво свежо лице като WHC (Било то LA, AJ, Punk, а дори да не започна да изброявам от Смака).
Публиката беше твърдо зад Пънкаря, този човек винаги си е бил обичан от Европейската публика. Останах леко разочарован от попа за LA... Явно след 3 дълги години, хайпа около него бавно започна да замира. Скоро може да е твърде твърде късно, жалко. Усо няма да го коментирам защото съм в процес на възприемане на присъствието му в МЕ картината и не искам подсъзнателно да се отказвам от него, давам му шанс.