Волен Сидеров: Здравейте феновете на BWS Stampede! На живо сме от Арена Лвов, където 34 915 украинци ще станат свидетели на зрелището! Аз съм лидерът на АТАКА, сър Волен Сидеров и тази вечер ще ви подготвя за това, което предстои! Няма да съм обаче сам! Аз никога не съм сам, защото съм велик! Преди обаче да ви кажа първият ми гост, то сигурно се чудите защо точно аз ще съм водещ на "Pre Showto"? Нямам ли си достатъчно работа, след като притежавам 5 процента от печалбите на всяко шоу, отговарям и за букингът, също така и за телевизията, която излъчва шоуто - АЛФА? Много въпроси, но само един е верният отговор и той е, че мога да си го позволя и съм искал разрешение от председателят на BWS - Николай Кадиев! Той ми е позволил да го направя това! А пък и сметнахме, че колегите трябва да си вземат почивка малко. Трудили са се и го заслужават! След като обясних нещата, то е време да ви представя и първият ми гост в студиото! Той е един от най-великите актьори в киното, мой много добър приятел е, а е и също така бодигард на господин Кадиев! Уважаеми зрители, на живо чрез сателит ще се включи Никълъс Кейдж! Как си приятелю? Вълнуваш ли се за шоуто?

Никълъс Кейдж: Първо искам да ви благодаря за поканата, господин Сидеров! За мен е чест да се включа! Какво да кажа? Тук съм от самото създаване на тази федерация BWS! Работил съм заедно с теб, заедно с господин Николай Кадиев, като цяло ви смятам вас двамата за мои братя! Научих и български покрай вас! Абе само полезни неща, искам да ви кажа, че вие двамата винаги сте добре дошли да се включите във някой мой филм! За да отговоря на въпросът ти, да вълнувам се за предстоящото шоу! Украйнската публика не е виждала такова зрелище, дано им отвлечем вниманието малко от тази война, която се случва между Украйна и Русия...
Волен Сидеров: Това е целта! Ще има много настроение на Арена Лвов. Това е сигурно, все пак не ми беше лесно да навия президентът Зеленски, но все пак се нави някак! Ще има много строги мерки за сигурност, това можем да ви го гарантираме! Нека обаче сменим малко темата, за да коментираме мачовете, които сме подготвили за петото издание на BWS Stampede! Ще видим дебютът на новият ни кечист - Виро Мекицата! Той ще се изправи срещу един друг човек, който също наскоро направи дебютът си - Джо "Пещернякът"! Решили сме с управата да им сложим Уличен бой, като правила! Ще видим и поява от Големият Европеец - Der Große Europäer, който ще каже няколко думи за публиката! Ще чуем коментари за събитията, които му се случиха! Фактът, че го накарахме да заложи маската си в мач и още много! Нека да не се забравя и мача за претендент, който аз лично обявих миналата седмица, който е между Светия Дух и ВаскоМетала! Нека да припомня, че ако Васко загуби, то той няма да има право да се бие за BWS World Championship, докато Светият Дух е шампионът! Ще видим и още битки в програмата, като двубоят между Киро Бичето и професионалният кечист Мето, които ще премерят сили за титлата на телевезия АЛФА - THE BWS ALFATV CHAMPIONSHIP! И разбира се, най-личният мач, който ще се случи в това шоу! Sebastian Garcia срещу DMT, като Николай Кадиев ще е специален гост съдия! Как ти се струва програмата дотук?
Никълъс Кейдж: Всичко ми се струва страхотно, но има едно нещо, което липсва, господин Сидеров и това е появява от "The A-Lister" Nicolas Cage! Къде е моята поява? Къде са мачовете за титла с мое участие? Защо винаги съм слаган на заден план в тази компания? Кога ще ме питат мен защо съм подписал с BWS? Смятам, че мога да бъда повече от бодигард на Николай Кадиев и смятам да го докажа! Още в предстоящото шоу ще изляза и ще предизвикам някой на мач! Няма човек, който да може да ме спре тук! Време е да получа своето. Колкото до мачовете, ще ги следя с интерес, също така ще гледам и за нередности. Особено в битката, в която моят шеф Николай Кадиев ще е съдия, ако онзи колумбиец му вдигне ръка, то ще получи за поредна седмица удар в задната част на главата! Никой няма да се ебава вече с Никълъс Кейдж, време е да разберът хората защо съм тук! И въпреки всичко желая късмет на всички, които ще имат участие в това шоу!

Волен Сидеров: Силни думи, от силен човек! Сигурен съм, че ще направиш всичко, за да бъде добре компанията, Ник! Въпросите ми към теб обаче свършиха! Време е да представя и втория ми гост, който отново ще се включи пред сателит! Той е бивш национал на България и е редовен коментатор на събитията преди шоуто! Цялото му име е Велизар Димитров, но някои го наричат и Вили! Аз също ще се обръщам към него с Вили! Радвам се, че успяхме да се свържем с теб! Как ти се струва първото шоу в град Лвов, Украйна? Какви са очакванията ти за шоуто? А и така си тук, бих искал да изкоментираш фактът, че ще чуем няколко думи и от Лаувеярсон!
Вили: Първо искам да кажа, че за мен е огромна чест, че отново съм се включил, за да коментирам събитията около BWS Stampede! Какво да кажа? Толкова много се разви тази федерация, че не е истина... 34 915 човека ще пресъстват! Това е велико! В това пето издание ще се пише история! Аз съм сигурен в това, ще видим дебют, ще се защитава титла, ще видим, може би нов претендент за най-престижният колан тук! Вълнението е голямо, а съм сигурен, че и за хората от Лвов ще е така! Това е народ, който е в постоянно напрежение и само мислят за воини и кървища...Сега е време BWS да се намеси и да оправи настроението на тези хора! И всичко това се случва благодарение на големите усилия на сър Волен Сидеров, който прави всичко възможно да популяризира BWS! Нямам търпение вече да започва шоуто, ще видим и може би развръзката между ДиЕмТи и Sebastian Garcia! Абе очаква ни нечовешко шоу и аз нямам търпение за него! Гледайте BWS Stampede по Телевизия АЛФА и купете книгата на Волен Сидеров, която се казва "Планът Сидеров"! Заслужава си, а и струва само 2 лева! Аз си я купих...Иначе отностно промото на Лаувеярсон, можем всичко да очакваме от този откачен човек...Видяхме предишният път как сипваше с голямата лъжица на феновете. Дали обаче ще има сърцето да го направи сега? Тези хора няма да му мълчат, това е сигурно! Готов съм за всичко, Волене! Дано видим шоу, което ще надмине всичко предишни издания!

Волен Сидеров: Аз също имам големи очаквания! АРЕНА ЛВОВ, ГОТОВИ ЛИ СТЕ ЗА ЗРЕЛИЩЕ? Дано да сте, защото такова ви очаква! Времето ни е към своят край. Затова ще приключваме! Благодаря на Вили и на Никълъс Кейдж, те бяха гостите, а вие останете с нас, защото предстои петото издание на BWS Stampede, ще бъде голямо!