Много добро беше шоуто, днес го гледах. Като цяло нямаше нищо, което да не ми хареса в този епизод. Така трябва да изглеждат всички Dynamite-и след PPV. Самата зала иначе ми се струва по-подходяща за Collision-и, но как да е.
Добър отварящ сегмент с FTR и Christian/Copeland. Christian явно ще му запазят същия образ, с което съм окей, тъй като ми беше трудно да си представя да го презентират като истински babyface, а и е твърде добър в тази роля. Самият мач с FTR в Канада си е събитие, въпреки че нямам чак толкова огромни очаквания.
Доста стабилен мач на Moxley и Garcia - хареса ми как го изградиха по-методично, с повече захвати, обработка на крака. Евала на Moxley, че направи тези мачове с Knight, Bailey и Garcia на седмичните шоута и най-вече, че в последните месеци наистина се раздава в AEW. Иначе едно от най-добрите представяния на DG в последно време, въпреки че ще има нужда от промени, за да се конкурира с другите по-млади пичове.
Hook не ме впечатли с нищо миналата година, ще видим сега как ще е. Поне малко е подобрил визията си. Иначе готина песничка.
Женският мач беше на ниво. Изненадващо добра химия между Harley и Statlander, Bayne и Ford също са добър отбор и потенциално очаквам да са първите отборни шампионки при жените, ако не решат да push-нат Megan по-скоро.
На Mone ѝ отива този гимик на колекционер на титли. Вероятно ще ги видим с Windsor този път в singles мач, ще спечели още 1-2 титли и може би Athena ще я победи за TBS-а?
All Stars тагът беше традиционно добър. Много добър детайл е това напрежение, което загатват между Takeshita и Okada, като очаквам Callis да заеме страната на Okada и Takeshita да turn-е babyface, а оттам финалът на C2 е написан.
Нещата при световната титла за All Out са ми малко неясни, не виждам кого може да дадат на Hangman от DCF за PPV-то в момента. Може и да завъртят нещо с Omega, така и така ще има WWE шоу по същото време и очаквам Тонката да хвърли силен кард.
Триос мачът беше също приличен, с логично продължение на нещата с Ricochet/HS с намесата.
Claudio vs. Darby си беше супер Falls Count Anywhere мач - точно както трябваше, си го построиха, Claudio го убиваше през почти цялото време, а Darby разчиташе на някакви контри и моменти, в които да го издебне, за да вкара офанзива. Иначе съм склонен да не се съглася с @STARRCADE за победителя. 😃 Darby все пак ще има мач с Moxley на All Out, не е ок да губи от подчинените му преди самото шоу. В кеча като цяло всеки може да бие всекиго, ако го направиш да изглежда поне малко реалистично.
Големият минус покрай цялата история за мен е, че Gabe Kidd вече е с единия крак извън NJPW и няма да се учудя, ако още януари Тонката го подпише, което ще бъде нелепо за цялото партньорство с NJPW - ползваш кечист от друга компания на седмичните шоута и след това директно си го привличаш. Но дано не съм прав въпреки слуховете, че ще става регулярен член на DR. Не може гимикът ти в Япония да е "FUCK AEW, SHIN NIHON ICHIBAN" и накрая да станеш кученцето на Moxley в AEW. 😃 Наясно съм, че гимикът си е гимик и не бих го винил, ако действително смени компаниите, но си погреба тежко персоната в NJPW - и то след цялата инерция, която имаше януари-февруари, а целият му потенциал може и да остане нереализиран.