За трета поредна седмица отново сте с ACL Fire! Намираме се в BWS арена, където хиляди екзалтирани фенове тръпнат в очакване да бъдат спортно-забавлявани. След хаосът миналата седмица, въпросите валят един след друг. Ще има ли реакция от TNW след дебютът на Thunder миналата седмица? Кой стои зад атаката над Yulian? Ще приеме ли Rain предизвикателството на baikiro? Ще въдвори ли Rcade ред и справедливост в собствената си компания? Не знам, уважаеми приятели на професионалната борба, не знам какво още може да се обърка! Тази вечер се надявам на повече отогвори, отколкото въпроси! А сега, пренасяме се в дома на gboy за специално интервю.
Камерата следва uncleG през няколко широки коридора в огромната му къща.
uncleG: Насам, насам, заповядайте, не се притеснявайте! Подготвил съм ви нещо специално.
Продължаваме да го следваме и стигаме до огромна врата със сейф ключалка и четец за биометрични данни. uncleG отваря вратата с ретината си и вратата се отваря, като излиза малко пушек при разхерметизирането ѝ.
uncleG: Добре дошли в моя Форт Комикс! Построих го преди много години, когато осъзнах, че колекцията ми е напреднала до такава степен, че трябва да я съхранявам правилно. Атмосферата и съставът ѝ са напълно контролирани, за да предпазят хартията от деградация.Температурата е винаги постоянна. Да видим някои по-интересни заглавия. Елате! Имам оригинален Amazing Spiderman #400, където леля Мей умира за пръв път. Това тук пък е напълно запазен, mint condition Fantastic Four #48, първата поява на Silver Surfer. Ето и първият комик стрип със Семейство Адамс. А това… това тук е гордостта на колекцията ми. Action Comics # 1, 1938-ма, първата поява на SuperMan. Търсих го с години, какво ли не смених за него. Знаете ли, печелил съм много титли, но това, това… това вече е повод за гордост. Не знам дали бих бил човекът, който съм сега без…
Чакайте малко! Това е lexpenchev! Lexpenchev изскочи иззад някаква библиотеката и удари uncleG по главата с метална туба! Вижте го, напълно е освирепял, некъпан и разпокъсан! Изглежда е бил там с дни! Как по дяволите е влязъл?!? Той продължава да налага жестоко ucnleG, който вече кърви се търкаля по пода. Lexpenchev обръща цялото хранилище с главата надолу и започва да залива всичко с бензин. Празната туба е хвърлена по uncleG.
Lexpenchev: Ей, операторчето, къде тръгна? Имам да направя изказване, даже няколко! uncleG, миналата седмица се изгаври с единствения човек, който обичам повече от родителите ми, идолът на всички поколения и напълно непоклатимия в морала си CM Punk! Изгаври се с наследството му и със всичко, за което се е борил. Взе идола ми и го завлече в калта заедно с тебе. Сега ще унищожа най скъпото ти!
Lexpenchev вади някакво Zippo от джоба си, запалва го и го хвърля на пода. Цялата зала пламва, а Пенчев се смее маниакално. UncleG пълзи към Action Comics #1, целият облян в кръв. Вижте го, оптива се да го предпази с тялото си, за което получава няколко ритника в главата! Пенчев вече е откачил до малоумие, взима комикса и го завира в камерата, след което тя пада и сигналът прекъсва! Видяхме нещо напълно военнопрестъпно! Дано да има оцелели хора, или поне оцелели комикси! Животът продължава, затова да се върнем обратно на ринга!
Излиза Rain, под огромни овации! Погледът му е все така интензивен и съсредоточен. Титлата е около кръста му! Какво уважение само към най-високото отличие в професионалната борба! Той поздравява феновете със задно салто от второто въже и пада на краката си на ринга, след което вдига ръка. Публиката е обезумяла от радост. Много отдавна не сме виждали световен шампион, зад когото да застанат толкова много хора.
Rain: Миналата седмица, baikiro ме предизвика на мач за титлата. Няма да ви губя времето, приемам предизвикателството! Baikiro, можеш да ме наричаш всякак и да твърдиш всякакви неща. Дори ми викай царят на инди скакалците, ако искаш, все тая. Фактът си остава, че двамата ще влезем на ринга и само един от нас ще си тръгне като шампион. Всичко останало няма никакво значение. Вярвам в подготовката си и вярвам в себе си. Ти само избиваш комплекси и когато дойде моментът, единият от нас ще трябва да бъде съвсем малко по-добър, този 0.0001%, който е разликата, между живота и смъртта, между забравените и легендите, между теб и МЕН.
Какво промо от Рейн само! baikiro даде огромна заявка миналата седмица, но дали някога се е сблъсквал с нещо подобно? Чуваме друга музика и към ринга крачи Rcade, който е вече с микрофон в ръка.
Rcade: Знаеш ли, Рейн, много мразя, когато кечистите се букват сами, все едно не съществувам. Но тази вечер ме хващаш във великодушно настроение. Точно така се случи, че преди малко подписах сделката с дистрибутора и другата седмица е нашият първи Premium Live Event - ACL Dawn Of Wrestling! И колко подобаващо, че в главния мач на Dawn Of Wrestling Rain ще защитава Световната титла на ACL срещу baikiro!
Публиката е на крака! Каква новина само стовари Rcade на главите ни! Всички скандират “Dawn Of Wrestling”! Камерата преминава през тълпата, дори Rain ги надъхва!
Hacky: АРРРРФФ! УООООУФФФФ! УООООУФФФ! УУУУУООООУФ!
Хаки също излиза на рампата. Какво прави този олигофрен тук отново? Вижте го само как се смее ехидно! На сцената нахлуват десетина охрани и го изнасят от залата. Rcade тича след тях и раздава заповеди. Какво означава всичко това?
А сега, прекъсваме за няколко важни съобщения. Оу… забравих! При нас всяко съобщение е важно и има нула пълнеж! Точно така, правим го за вас и единствено за вас - феновете на професионалната борба, които са тук всяка седмица и залужавате да бъдете спортно-забавлявани. Време е да вкараме следващия мач на ринга! Виждаме как Hollywood си проправя път. Това момче има много потенциал, поне така ми изглежда от краткото време, в което съм общувал с него. Чуваме Carnival De Paris и излиза и вторият участник в този мач - Shevchenko. Той е облечен с тениска на Милан и изглежда по-скоро готов да вкарва голове, отколкото да рита задници. Все пак, украинците са известни и с двете, да видим какво ще се случи. Гонг!
Двамата заключват, но Шевченко се отскубва бързо и удря въжетата. Hollywood замахва няколко пъти, но пропуска. Шевченко вече е добил чудовищна скорост и го размазва с cross-body! Невероятно! И двамата изхвърчаха в противоположни посоки. Шевчено е първи на крака, Hollywood едвам се изправя в ъгъла и получава basement dropkick. Изправен е и засилен към въжетата… Pele! Pele kick! Hollywood едва ли знае на коя планета се намира в момента! Cattle Mutilation точно в центъра на ринга! Hollywood няма избор и се предава. Каква експертна проява от страна на Шевченко. Той пуска Hollywood и моли за микрофон.
Shevchenko: Сугарев! Можеш да твърдиш, че имаш всичката сила на света, да извадиш колкото искаш циганки с баници, да си показваш гънките в мускулите! Факт е, че нямаш нито една гънка в мозъка и мога да го докажа. На Dawn Of Wrestling те предизвиквам да се изправиш срещу непорочното зачатие на кардио-васкуларната подготовка, Шевченко! Ще те приключа по-бързо от това леке, с което се справих преди малко!
Шевченко хвърля микрофона и си тръгва. Беше отправен изстрел. Rcade ми каза в слушалката, че ще разберем повече другата седмица, но все още има слот за този мач на турнира. А сега се пренасям зад кулисите и по-точно в съблекалнята. Виждаме Yulian, който загрява усилено за мача си с разтягания и клекове. В този момент влиза Deren. Yuilian откача и се нахвърля срещу него.
Yulian: Копеле мръсно, ударихте ме в гръб и ме засипахте с кучешка храна! Извратеняци!
Deren: Ей, ей, ей… Идвам с мир, спокойно… Спокойно! Мислиш ли, че ако те бяхме пребили миналата седмица Vasko щеше да млъкне по въпроса? Щеше да открие шоуто и още да каканари за топ 5 пребивания в кариерата му. Седни и се успокой. Имам предложение за тебе.
Yulian: Предложение…
Deren: Да предложение, дори ти е позволено да откажеш. Не знам кой те преби миналата седмица, но ми се струва, че може и да имаме общи врагове. Затова, можеш да бъдеш полезен на TNW, а ние от друга страна…
Yulian: Операторчето, айде отиди да пасеш патки!
Вратата хлопва в лицето на оператора. Yulian изглеждаше плахо оптимистичен, но той има по-големи проблеми, защото след малко трябва да се изправи срещу WereWolf! Виждаме го как си проправя път към ринга, яхнал магаре и с бъклица в ръка. Зад него върви цял оркестър гъдулки. Това ако не е класически български бохем, не знам какво друго ще се класира. Вижте го само, бяла риза и всичко! WereWolf се качва на ринга и бавно се полюшва. Дори не изглежда, че е дошъл да се състезава, вечни празници за това момче.
След него виждаме и Yulian, който върви бавно и уверено на ринга. Yulian е известен с техничния си стил. Бил се е в Япония по същото време като Rain, но двамата са поели по много различни пътища. Все пак се срещат отново тук в ACL и е напълно възможно да видим дрийм мача, който не видяхме в NJPW. Но преди въобще да си мислим за такива работи, задачата на Yulian в дебюта му е сериозна - WereWolf е сериозен състезател, въпреки лежерния му начин на живот. Бийте гонга и да започваме, това вече ще е интересно!
Какво е това? Чуваме тежка класическа музика, може би ще имаме трети участник? Никой не е споменал, че това ще бъде троен мач… Оооо, това е dmtbg! Изглежда напълно сериозен. Той застава в ъгъла на WereWolf и започва да го надъхва? Повече от странно, уважаеми приятели на кеча. Но както и да е, всеки има право да бъде фен на когото си иска. WereWolf гледа въпросително, но мачът започва.
Двамата заключват, WereWolf се отскубва и забива шамар на Yulian. Много лош ход, Yulian изглежда бесен! Той минава зад гърба на WereWolf и прави потресаващ германски суплекс! WereWolf е на земята, Yulian го хваща във front chancery и набива няколко колена в главата му. Ако не измисли нещо, му е спукана работата. WereWolf се изтъркалва от ринга при dmtbg. Виждаме някакъв разговор между двамата, dmtbg сочи и му обяснява нещо. WereWolf кима неохотно и влиза на ринга. Отново collar-and-elbow заключване, изглежда, че WereWolf ще мине зад гърба на Yulian и той тръгва с лакет назад, но не! WereWolf забива крак и го хваща в T-bone суплекс! Вратът на Yulian буквално се огъна в ринга! Отново заключване… Yulian е изстрелян към въжетата… Какъв лакет в лицето от WereWolf! Yulian е безжинен! Туширай го! Туширай го и запиши името си в залата на славата, хлапе! Dmtbg е на ръба на ринга и съдията се занимава с него! Публиката брои до 10, а WereWolf откача и дърпа рефера, след което блъска dmtbg и той слиза. По дяволите, туширай го! Най-накрая! 1… 2… Yulian се надига и го хваща в малкия пакет! 1… 2… 3! Каква абсолютна кражба, но ветеранът си е ветеран. WereWolf слиза от ринга и отива право към dmtbg! Двамата започват да се налагат, дано да намерят кой да ги разтърве. На какво станахме свидетели, по дяволите! Dmtbg буквално даде победата на WereWolf и му я взе изпод носа. Продължавата да се бият и се изсипват зад барикадата в публиката, хвърчат столове, дано да се намери поне кой да ги озапти в бекстейджа.
Пренасяме се отново към Bobby Angel и фестивала в Тутракан? Не мислех, че някога ще изрека това изречение в кеч шоу, но да видим какво са ни приготвили колегите.
Виждаме огромна сцена до Дунава и публика, чува се рок от 70-те, наоколо е пълно с хора голи до кръста, които пият галони бира и се събират за предстоящото шоу.
Bobby Angel: Какво да кажа, музиката ми е страст. Успяхме да спасим фестивала на Цонко и в този му вид, имам чувството, че дори е по-добър. Само да не бяха проклетите дунавски комари, но какво да се прави. За кеча ли? Кечът също ми е страст, но все още не знам кога ще се появя на ринга. Тренирам усилено между концертите. Оня ден успях да тръшна Звезди от Ахат на суплекс. Нелека задача. Гледам и мачове на любимеца ми - Джеф Джарет, пълен виртуоз с китарата. Дано само някой пак не…
Изведнъж от храстите изскача Хайзенберге - бос и кален, само по гащеризон! Той държи въдица и кофа! Отново изречения, които не съм си мислел, че ще кажа някога!
Heisenberg: Ей бауш! Разкарвай си катуна от дъртаци от тука! Плашиш ми рибата и въобще, смущаваш ми почивката!
Хайзенберг се качва на сцената и започва да хвърля разни инструменти във водата. Bobby Angel не може да повярва на очите си! Трудът на живота му малко по малко отива към Молдова! Той се хвърля върху Хайзенберг и двамата падат в реката! Бой в абсолютна тиня и разруха, дами и господа! Виждаме как пристига и полицията! Кечът се пренася и в музиката, нямам търпения да видя как ще завърши тази сага! Обратно към ринга
Време е за главния мач на вечерта. Този мач беше букнат след събитията миналата седмица. Има доста жега между тези хора, така че нека не губим време. Към ринга си проправят път огромният Thunder и Glam4o, който е с тениска на Локо Пловдив и изглежда не е бил по-щастлив през живота си. Двамата се качват на ринга, Glam4o пляска Thunder по огромния му гръден кош и вика “елате ми, балъци!”. През публиката слизат Deren и Scroller. Двамата са олепени и превързани след това, което им причини Thunder миналата седмица. Това е вашият MAIN EVENT! Да започваме!
Мачът започва с deren и Glam4o. Двамата обикалят ринга и се опитват да хванат другия неподготвен. Glam4o натиква deren в ъгъла и съдията ги разделя! Гламчо се изтупва и казва “заеби”, след което прави смяна. На ринга влиза огромният Thunder. Дерен бяга към ъгъла да се смени, но Скролер вече е на пода и отказва смяната. Thunder изплющява огромен шамар по гърба на Дерен и го вдига над главата си. Господи, какво тръшване! Рингът се разлюля. Скролер стои отвън и не смее да се намеси. Thunder вдига Deren от пода буквално за врата и му прави chokeslam! Thunder се сменя с Glam4o, който се качва на най-горното въже и извиква “Кажи ЧАО”, след което пада върху Deren с мощен elbow drop. Scroller влиза на ринга, но Thunder e готов за него. Chokeslam! Glam4o тушира Deren… 1… 2… 3 Напълно бърза и оправдана победа. Thunder вдига Гламчо на раменете си и двамата празнуват. Отмъщението им за всичките подигравки продължава, изглежда, че никой няма да може да спре тези двамата…
Glam4o е повален от раменете на Thunder със саблен удар от въжетата! Това е vasko1234 с поредната подмолна атака. Останалите от TNW нахлуват на ринга! Mr_enchev се нахвърля върху 130-килограмовия гигант. Kingpin също е тук, Scroller се включва с лоу-кикове. Tunder се защитава, но числата просто не са в негова полза и той е повален на земята. Glam4o се опитва да ги спре и започва яростно да налага vasko1234, Thunder се изправя, но получава low blow от Scroller, който тъкмо се е съвзел! Glam4o е изтикан в ъгъла от mr_enchev и Kingpin! Другите продължават да налагат великана! Пълен превес на TNW и тази вечер! Защо ли очаквах нещо друго! Егото на vasko е прекалено лесно-ранимо! Glam4o е повален и получава TSUNAMI!!!! Kingpin се качва за втори път и отново… TSUNAMI!!! Не знам как това момче има куража да се появява тук всяка седмица след толкова цунамите. Kingpin извиква нещо и останалите хващат Thunder! Дали ще видим Tsunami и върху великана? Vasko1234 спира Кингпин и му шепне нещо в ухото… двамата се гледат известно време и изведнъж зазвучава Natural Born Killaz! Какво по дяволите е това? Vasko отново се смее маниакално! Вижте размерите на този човек! Той е дори по-огромен от Thunder! Ще му отнеме цяла вечност да стигне до ринга! Дали това наистина е… няма кой друг да е, това е Лежляко! Лежляко е тук в BWS, гледайте, завиждайте и треперете! Той вече е на ринга! Не знам колко още съоръженията ни ще издържат такава маса човечество. TNW още държат Thunder! Имайте милост, за бога! Този човек има семейство! Лежляко се катери по сглобката, всъщност му помагат да се качи и сега всички евакуират ринга! Дали ще го видим наистина? Огромно, гигантско, гаргантюанско TSUNAMI!!!! Рингът кляка и се троши! Всичко е обърнато и разхвърляно, хвърчи плат и дървесина! Thunder и Лежляко лежат в купчина отпадъци! Дано да имаме бюджет да оправим всичко това, дано всички да излязат живи от тази катастрофална сцена. Лежляко се изправя и вдига триумфално ръце! Дори TNW са потресени от това, което се случи и гледат в недоумение! Оставяме ви с тази апокалиптична картина! Спете спокойно, ако можете и смеете, Лежялко пристигна в BWS!
Понеже ме мързи да изписвам имената на всички правилно и на латиница, тагвам всички, които участват в епизода.
@uncleG @mr hustle loyalty respect @Rain @shevchenko @_Hollywood_ @yuliyan40 @deren @WereWolf @dmtbg @Bobby Angel @Heisenberg @Thunder @Glam4o @Scroller @mr_enchev @Kingpin @Vasko @Diego Aires