Мислех да правя разбор мач по мач, но да върнем един забравен формат.
The Good
Започнаха с малкото останала канадска култура/носталгия. Някаква хокейна легенда и Bubbles от Trailer Park Boys. Пълен маркаут за мене, обожавам канадски глупости. TPB съм го гледал почти целия. Пичовете дълго време имаха и подкаст, в който си оставаха в образ и като цяло са пълен култаж. Ето и непринудената ми реакция.

Самият мач на Едж и Крисчън срещу FTR си беше по-скоро WWE мач. Не е изненадващо, защото и четиримата са WWE кадри. Направих моменти и спотове, трибюта на Сина си беше култов. За Бет Финикс не знам какво да мисля, май ми е все тая. Все пак доста хийлско от FTR да я набият и според мене подобна история трябва да се развива точно по този начин (гледам към тебе Сет Ролинс). Не ме кефи, че пак ще гледаме концлагеристите от Матриархията. Много са ми антипатични, като изключим млекоцентралите на Шейна. Все пак силен откриващ мач, измислен специално за удоволствие на канадската публика. Останах много по-очарован, отколкото очаквах.
Бриско и MJF направиха пълна изродщина. Отново очаквах доста по-малко и ме изненадаха приятно. MJF ми е еталон за хийлски изпълнения. Получи освирквания, защото върна масите под ринга, пълен трол, евала. Бриско винаги си е бил джобър на звездите в моите очи, но тази победа по-скоро му идва добре. Всъщност си пуснах мача да го гледам втори път и някакси на второ чете ми хареса дори повече.
Мерцедес Пари и Рихо в истински кеч мач, със захвати, обрати, напрежение, както си трябва. Рихо не съм я гледал никъде другаде, защото по принцип не гледам джошита, но топ представяне от нея. Саша е във форма и има повечко месце в сравнение с Феда, така че освен всичко, вече радва и окото. Разбирам защо я държат шампионка толкова дълго, адски е консистентна, за последните няколко месеца, в които гледам редовно, почти не е разочаровала. Също мач, който си пуснах втори път.
Окада/Такешита/Дорада също не очаквах, че ще е толкова добър. Към края чак ми се прииска Дорадата да спечели титлата, толкова много ме надъха. Готин мач и разказаха история как двамата японци са по-големи и по-силни, а лучадора се оптиваше да компенсира със скорост и изпълнения.
Хенгър и Флечър излязоха с абсолютна класика. Отдавна не бях гледал толкова дълъг мач, без да ми се стори, че влачат излишно нещата. Направежението се усещаше във въздуха, а коментарът на Даниелсън и Калис също помогна за това. В крайна сметка се видя, че Флечър още не е готов, но според мене цялото нещо го издигна още повече. Може би най-добре сглобеният мейн евент, който съм гледал тази година в която и да е компания. Адски съм доволен.
Изобщо, много съм доволен от цялото шоу, особено предвид колко спрели бяха седмичните шоута до този момент, тук доставиха адски много. На фона на Палузата, обективно по-доброто шоу, с кеч както си трябва, с енгъли, завръщания, бруталии, напрегнати мачове. Тонката не трябваше да го мести, но се радвам от егоистична гледна точка, защото успях да гледам част от него лайв с хора от форума. 🍻
The Bad
Дарби и Мокси ги слагам тук, с уговорката, че беше страхотен мач и завръщането на КОПЕЛЕТО ПАК добави още заряд. Просто Дарби ми е смешен и не мога да го взема насериозно. Гледаше ми се точно такъв мач, но с други участници.
Деманда и Нараняваме Хора не беше лош мач, но тъкмо започна да ме радва и свърши. Отделно, казвал съм го прекалено много пъти, Бобо и Шелтън трябва да се бият за сингълс титли, а не да падат от Рикошет... МВП просто е много контузен и не може да се движи вече, но маркнах, като видях, че ще се бие.
Мачът със стълби беше мач, който гледах, но не помня нищо от него. Такива мултимен спотфестове в един момент ме карат да претръпна и просто изключвам. Джак Пери и Лучазавъра получиха силна реакция поне.
Четворният женски мач беше просто помия. Не можаха да координират някои неща, изглеждаха адски непохватни и не ме грабна. Освен това не харесвам много четворни мачове. Статландър спечели от нищото, но покрай нея има история, а покрай Тони не толкова, така че има някаква логика. Сигурен съм, че го заслужава, но просто беше някакъв "уот" момент и толкова.
The Ugly
Дарби Алин пали пръднята на Моксли... Съжалявам, на такова ми изглеждаше, запали му задника и го изгасиха почти веднага. Пълна простотия.
Еди Кингстън е най-антипатичният тюфлек и го скипвам още от като беше по индитата. И този път скипнах. Биг Кас също не помогна, ебати некадърния бурсук.