На 1 - во място
Hornswoggle

Каквото и да кажем за това джудже ще бъде малко! Определено много ме дразнеше, докато беше в WWE, фактът, че му дадоха cruiserweight championship беше пълна подигравка...Честно казано, Hornswoggle ми прелича на един човек, ако искате да разберете на кой, питайте ме на ЛС!
На 2 - ро място
Малкият Boogeyman

Помня, че рънът му беше кратък, а и беше много гнусен...Абе знаете го, няма кво да изпадам в обяснения....
На 3 - то място
El Torito

Като гледам този измислен бик, то се сещам за тъпият образ, който разиграваха Примо и Епико, пълни джобъри бяха...Същински жалкари....Като цяло нищо започнящо не е направил El Torito, но го слагам за класацията! Да има!
На 4 - то място
Wee Man

Всички помним как този човек участваше в унижението на Сами Зейн, когато имаше онзи мач на Wrestlemania! Други пък го помним от филмите на Джони Ноксвил...
На 5 - то място
Малкият Букър Ти

Нямаше как да минем и без петото място! Това си беше голяма ебавка с Букър, но си беше и смешно! Определено си заслужава мястото да е там! Не знам кой играе този образ, но се справи добре!
Това е моята класация, можете и вие да направите класация на топ 5 джуджета в кеча! С интерес ще прочета предложенията ви!