Последно бях във форма 2018 година, може би и малко от 2019 та...Но помня, че доста се ограничавах. Знам, че и дюнери ги бях намалил до минимум...Бях при един треньор, който вече не е между живите, но мога да кажа, че беше най-добрият в това, което прави! Това е човек, който е пример, и който си обича работата! Когато тренирах при него, цените не бяха такива високи като днес. Мога да кажа, че за скромната сума от 20 лева ми направи програма, направи ми хранителен режим и ми каза напитка, с която свалих много килограми...Като бях отишал, бях 90 килограма, може и нагоре да бях...За няколко месеца станах 76 килограма...Перфектните килограми за мен! Провалих се, защото съм го повтарял и преди, нямам воля и желание, и преди да си отиде тоя човек, аз се видях с него, след като се бях провалил...И усетих тогава, че беше малко разочарован от мен...Но какво да се прави...Все пак да споделя за напитката, с която свалих килограмите!
Става дума за микс, в чаша с вода се слага първо половин Грейфрут, може и цял! Добавя се към него, 1 лимон, пак може и половин! И накрая се слага 1 лажица мед! Това се разбърква и се изпива! Това го правех след всяка тренировка или физическо натоварване! Определено резултатите не се забавиха, но трябва да се ходи на фитнес, за да се случат нещата...Това е...Като цяло всеки може да отслабне, стига да го иска и да си го постави за цел. Няма ли обаче желание, не го ли искаш ти. Няма да се случи...