Гледах шоуто. Не знам дали ААА е най-добрият продукт на WWE в момента, но със сигурност ми е най-забавният. Ще призная, че не им гледам седмичните шоута, но който им буква турнирите, трябва да буква Феда, а Левек да си ходи на гръцкия остров да си пече изкуфелия задник. За съжаление пак имаше страшно много филър в типичния WWE стил, но нещата, които не скипнах, ми харесаха всичките.
Lince Dorado, LWO (Cruz Del Toro & Joaquin Wilde) & Mini Abismo Negro vs. La Parka, Mascarita Sagrada, Laredo Kid & Octagon Jr. - див луча мач, не помня даже кой победи. Типично в техен стил си беше. Абсолютен фен съм на образа Ла Парка, нещо в концепцията "танцуващ скелет-кечист" говори на мой език. За съжаление не можах да намеря почти нищо за кечиста, който е зад маската на този Ла Парка последния път като търсих. Забавен мач, летящи спотове, като за откриващ беше доста добре, въпреки че не харесвам много мултимени.
Natalya vs. Faby Apache - тежък скип. Две жени, които са много, ама много отвъд най-добрите си години и не ми се губеше време с тях. Ако някой го е гледал и е бил хубав, да сподели.
Pagano & Psycho Clown (c) vs. The New Day (Kofi Kingston & Xavier Woods) - дефакто за New Day се биха Kofi и Grayson Waller. Коментаторите споменаха, че Xavier е претърпял някаква операция, но все пак е до ринга да си подкрепя хората. Не съм запознат. Все пак браво за работната етика, ако наистина е вярно. Историята на мача е, че Xavier го е страх от клоуни. Малко ми се проточи цялото нещо и не беше от най-добрата работа на ринга на клоуните. По едно време се измориха и станаха малко невнимателни и си личеше. Все пак довършиха мача, като във финиша Psycho Clown си откъсна лицето и отдолу имаше маска с оголено месо като от хрорър филм. Xavier насра и това даде шанс за победа на клоуните по някакъв начин. После излязоха Уайътите и потрошиха клоуните. Доста свежа вражда за тях, особено при положение, че отборният ростер във Феда е адски скучен в момента. Психо клоуни срещу психо Дисниленд, хайпнат съм.
El Hijo de Dr. Wagner Jr. (c) vs. JD McDonagh vs. Ethan Page vs. Dragon Lee - не обичам много тройни и четворни мачове, този беше просто ок. Всички получиха шанс за изява и в крайна сметка Вагнер запази.
Lola Vice & Mr. Iguana vs. The Judgment Day (Finn Balor & Roxanne Perez) (w/Raquel Rodriguez) - мачът на вечерта. Наскоро си говорихме в чата за CHIKARA и Lucha Underground. Мачът би изглеждал добре във всяка една от двете промоции. На Трипълмания дебютира Демонито, кукличката на Балор, която да контри Ла Йеска (кукличката на Игуаната). Тази история продължава и в този мач. Балор излезе с някакъв чувал, в който е предполоагаемото нещо. Пръснах се да се смея, JBL се скъса да селва Демонито и мале, какво ще стане, дали ще ОЦЕЛЕЕМ ОТ ПРИСЪСТВИЕТО НА ДЕМОНИТО?!? Царска олигофрения, 10/10. Игуаната по едно време скри чувала под ринга, което доведе то този култаж. https://fb.watch/C6pf0og4so/ Направиха Балор интересен за пръв път от години, нищо че е с напълно комедиен енгъл. Доволен съм, дано да продължи това и ще спечели вражда на годината в моите очи. 😃
El Hijo del Vikingo (c) vs. Dominik Mysterio - От Феда се бяха постарали мачът да получи МЕ отношение. Дадоха им промо пакет, представяния и всичко необходимо. Изкефих са, имаше готини изпълнения. Допълнителният залог беше, че ако Дом спечели, Рей Мистерио трябва да му сложи титлата около кръста. Финишът беше яко овърбукнат, Доминик сложи маска, излезе Грандето, излезе Мистерио, Драгън Лий, мазаляк. В крайна сметка дом чийтна и спечели ААА титлата, после го изигра като перфектен гъз и дърпаше, блъскаше и псуваше баща си да му закачи колана. Имам чувството, че двамата ще фюдят съвсем скоро. Поздравления за Мърлявия Дом, заслужен пуш и заслужена победа.