С доста скип го гледах, но все пак беше добро шоЛ.
Меган Бейн явно я пушват, но за мен женската дивизия трябва да почне да залага сериозно на Харли Камерън и да започне да я издига лека по лека вече. Вижда се, че мацката е супер популярна и всичко, което направи, става вайръл, хората й се кефят, привлича вниманието върху себе си като магнит на всяко шоу ... не виждам защо най-накрая не й дадат пуш и да се види докъде ще стигне.
Спийдбол с поредна победа - тоя път над някакъв джобър - но си личи, че Тони Кан му се кефи и го пушва, макар и да не е много натрапиво засега. Като излезе Окада се надъхах за мач между двамата, ама май няма да го бъде 🙁 .
Иначе за мен събитието беше отборният мач за тайтълшот и общо взето се получи доста добре. Особено като за второто шоу на AEW - имаше доста какво да се види. Правилният победител в лицето на Роудс и Сами и съм надъхан за мачът им със Синдиката.
Дъстин Роудс може и да е дърт вече, ама още го бива на ринга. Никога не съм си го представял в отбор със Сами Гевара, но то пък се получи много добре. Най-популярното нещо в ROH в момента са те двамата.
МЕ го скипнах почти изцяло. Юта и Хобс не мога да ги приема като големи имена, колкото и да ми ги навират в лицето. А сега, като са покрай истински звезди, само още повече си личи, че нямат нужната харизма.