Странното е, че мачът, който ми беше най-безинтересен всъщност ми хареса най-много. Хенгър и Алекасндър направиха класика като за седмично шоу, допадна ми доста. Имаше по-изчанчени спотове, но не ми се сториха прекалени. После промото с Флечър също достави. Оптимистично съм хайпнат за мача им. Шелтън и Рикошет също беше адски добър мач. Летящ кечист срещу Шелтън, който хем е борец, хем е летящ кечист. Спотът със поредните суплекси беше пълен маркаут за мене. Публиката почна да скандира "Let's go baldy, baldy sucks" и зацепих, че и Шелтън, и Рикошет и реферът са плешиви. Коментаторите прекараха известно време на този факт. Кефи ме, когато мачът е добър, но има и глупости, евала. Въобще, Шелтън и Бобо са на по 50 години, а изглеждат все едно са дебютирали вчера. Грехота е, че не се бият за световната титла. Дори и да не я спечелят, поне да ги слагат във високопрофилни вражди от време на време, абсолютни таланти са. Не че е лошо да фюдят с Рикошет, но могат да се справят по-добре. Тони и Скай Блу се изсраха, за съжаление. Повечето спотове ги прецакаха, освен началния, където си зашиха путките с такера, ега кур да не видят, уруспиите долни. След това беше зле. Нещо не работят двете както трябва. После рънина от Текла и Джулия Харт също не ме изкефи. Може би гледам повече олд скуул кеч напоследък, но забелязвам, че предните поколения кечисти като правеха рънин и почваха да правят някакви хватки, или ако спасяват някого, раздават тупаници и ги изхвърлят над въжетата. Тук не се случи нито едното, само някакви нефелни удари и ритници. Текла е просто дребна и някакси като направи определено движение, все едно няма такава сила, не знам и аз. Може би този пуш не е за нея...
Мултимен мача го пропуснах. Сегментът в лафката с Бъксовете беше забавен. Изкефих се, как всички насраха от Моксли като се появи. MJF със силно промо както винаги. Естествено не мога да пропусна и убиецът на пигмеи, Даниел Гарсия, който започва да ми става любимец. Жалко, че ще джобят всичките на четвъртокласника Дарби, но не мога да имам всичко в живота.