Така! Започвам по същество. Сигурно повечето от вас са вече пределно наясно, че подкрепям Народна партия Истината и само Истината. Но може би малцина знаят ЗАЩО го правя. А и самият аз може би също не съм споменавал категорично. Та затова в следващите редове ще сторя именно това. Надявам се да бъде прочетено, разбрано и истински осмислено от колкото се може повече от вас.
По начало Народна партия Истината и само Истината е не просто типичният и стандартен политически проект. Никога досега за общо 82 години, считано от управлението на Тодор Живков до 2026 не е имало формация, която в същността и замисъла си да говори за Господ Бог и Неговата ценностна система, както и Божия син и Спасител на човечеството Иисус Христос. Това, само по себе си, е наистина достойно за огромно уважение и признание от страна на целокупното човешко общество.
Разбира се, както в България, така и в целия свят има много атеисти - невярващи в тази най-висша сила. Трябва да знаете, че аз не ги съдя и никога не съм го правел. Но истината е, че няма лошо в това да си атеист. А да си богоборец. Понеже мнозина невярващи в Бога, за съжаление, се опитват да налагат насилствено и на вярващите да спрат да го правят. Например комунизма на Живков. Там строят е повелявал с цената на наказателно и законово преследване да не се ходи на църква и да не се прави общение с Първоизточника и Създател на всичко видимо и невидимо на Вселената. Ето това е ужасното и аз никога не бих го приел за нормално и разбираемо - богоборството.
Та, да се върнем на главния въпрос. А именно - каква е причината АЗ конкретно да го следвам и подкрепям. Истината е, че преданоотдаденият на Бога човек не притежава нито ум, нито интелект, нито разум. Това е така, защото умът, интелектът и разумът са качества, вътрешноприсъщи на греховната човешка природа, а не на божествената съвършена Същност. Що се отнася до последната - на Нея отговаря само една изконна добродетел - Мъдростта. Или, по-точно, Премъдростта, защото Той, като съвършен и Първопричина на абсолютно всичко е пропит именно от Нея. Тоест, искам да кажа, че аз не претендирам и никога не съм претендирал с ум и интелигентност. И не искам също и другите хора да ми казват, че съм умен и интелигентен. За мен най-ценното качество и добродетел е Пре-Мъд-Ро-Стта. И винаги, откакто съм жив и съм се родил, съм се стремял към Нея. Всичко останало е второстепенно и най-вече - човешко. И много често, за съжаление - водещо към Нулата-Лъжата-Неистината.
Също - искам сега да се съсредоточа върху личността на Венцислав Ангелов - лидера на формацията. По начало, ако трябва да сме откровени докрай, този човек от психическа гледна точка наистина не е добре. И това го казвам аз самият - дори в качеството си на негов симпатизант. Той е първичен, експанзивен, избухлив и дори пропит от завидно количество агресия. Има, обаче, нещо друго, при това - много съществено. За цял живот аз, като млад и отдаден предано на Бога човек аз не съм виждал партия или движение (не само у нас, но и в световен мащаб), което да ни подтиква да вярваме и следваме не най-голямата, а Единствената и Чиста Истина. Понеже истините не са много, че да има най-голяма. Тя е само Една, така както Бог е Един. Освен това, Венци е единственият политик, но на първо място човек, който говори за тайните окултни общества - най-древните като време, ревностни като замисъл и агресивни като догматика последователи на пълния антипод на Господ Бог - Луцифер-Сатана-Дявола. Те се наричат "илюминати", или просветени. Разполагат с най-силното и оперативно оръжие - ционистите от апартейдната държава Из-Ра-Ел. Ние, като човешки същества, сме свикнали да делим политически режимите на демокрация, комунизъм, фашизъм и какво ли не. Докато Истината е, че цялата Вселена, а не само свят са се управлявали от хиляди години в течение, наречено "универсален сатанизъм" или "криптократичен ционизъм". Защото ни управляват в криптокрация, или скритовластие - на скрити и труднодостъпни за простосмъртния човек места. Това са масонските ложи. И неслучайно всички известни - не само политици, но и във всички сфери на живота като наука, изкуство и развлекателна индустрия - са техни членове. А аз вярвам или поне ми се иска да вярвам, че това Божествено семейство е в състояние да ги премахне и неутрализира влиянието и господството им върху човечеството.
Нека Бог ни просвети и дари в безкрайната си Премъдрост с Дълготърпение, Дългоденствие и Новорождение! Слава на Живия Бог, Венци и Слава на делото на Нашия Брат и Господ Иисус Христос!