shevchenko Очакванията за РГ? Мнозина очакваха Синер да бъде в лоша форма, но след изнасилването на Рууд, вече е фаворит по равно с Алко. Утре в Рим ни очаква епичен финал!
baikiro Аз очаквам Алкарас да си вземе РГ, но ще е интересно доста. Дано видим някаква изненада, че аз лично не съм му много голям фен.
dmtbg Не знам дали видяхте какво се случи с Гришата в мача срещу световния номер 1,ама какъв е тоя късмет просто 😅 ден преди мача казах на един колега,че Григор ще победи и съм сигурен,че щеше да победи,ако не се бе отказал.
baikiro dmtbg Аз видях, да. Много кофти, че се е контузил, когато е водил с 2-0. Да беше падал поне, че да не се ядосваме. 😃
dmtbg baikiro Това му бяха дори първите загубени сетове на Синер на турнира..просто не му е писано на Григор да вземе някакъв голям шлем
dmtbg Голям успех! Дори финалът на US Open за юношите беше изцяло български.Дано да му потръгне при мъжете на Иван Иванов след двата трофея,а и на Василев също (който загуби финала срещу Иванов). Само,че тая "купа",ако я направят по-малка вече няма да може да се вижда с просто око.