baikiro Чисто от любопитство може ли да споделиш какво правиш?
Формулата ми е следната:
- Задължително ги водя на бар предварително избран от мен. В чата пускам нещо като "Искаш ли да те заведа на моят любим бар?" След което пускам изключително важното съобщение "ако си съгласна, кажи към колко часа искаш да се видим, за да може да си хванеш последния градски транспорт". По този начин показваш още на чат, че нямаш планове да я изчукаш на първа среща, но по никакъв начин не си затваряш опцията да преспите заедно, ако мине доста добре.
Барът задължително трябва да е тих, с лека музика на бекграунд и по възможност да не сте близо до други хора. Важно е да се чувства комфортно, а това подсъзнателно става изключително лесно, ако няма други очи, които могат да се вперят във вас.
Задължително отивам пръв, няколко минути преди началото на срещата, сядам на мястото, поръчвам си питие и чакам да напише отвън съм. Тук идва най-неловката част от цялата вечер, първото виждане лице в лице. Как ще подходиш? Прегръдка? Здравей? Ръкостискане? Тук няма формула. Някои жени директно отиват за прегръдки, други бягат контакт, трябва да усетиш всичко в частта на секундата. Аз лично избягвам всякакъв контакт, но има много фактори (какъв е бил чатът ви преди това, колко социално е момичето и тн).
Аз лично ги водя в барове на самообслужване, директно отиваме към бара и задавам въпроса "Какво ще желаеш госпожице?" Много важно е да избере алкохол, после ще спомена защо. В повечето случаи искат нещо като кафе, лимонада, ала бала, аз винаги контрирам с "Спокойно де, няма да се напиваме на животни, утре сме на работа все пак, хаха. Аз пия джин между другото (наистина пия джин)" Ако и тогава избегне изборът на алкохол, подминаваш и и взимаш каквото си пожелае. Задължително ти трябва да си човека, който да и занесе питието до мястото, което вече си окупирал предварително. Показваш и джентълменство, а всичко това се развива пред нейния поглед, така, че не може да се притесни от евентуално слагане на нещо в питието.
- Първите дискусии - Лично аз започвам с най-плоското, директно анализирам външния и вид. 'Леле очите ти изглеждат още по-светли и от снимките ' ; 'Ууу, на живо изглеждаш по-висока (Ако е около 1,70) ';. Това е лек коментар който да и подскаже, че си впечатлен от външния и вид и да отнемеш от напрежението, което тя със сигурност има - дали изглежда добре. Не прекалявайте с комплиментите, не е хубаво.
След краткия коментар за външния вид, задължително трябва да дойде въпроса "Как си, как мина днес". Лесен въпрос, който не изисква много мислене. Момичето ще каже кратък отговор, а от там идва мъжката задача да включи въображението си. 'Ами бях цял ден на работа...' Контрата би ми била 'Ужас, нали не съм те прецакал с избора на локация, не си пътувала 2 часа, нали ха-ха'. От там ще започне малко да говори и след като си изкаже репликите трябва да споделите нещо и за вашия ден, за да не се чувства на разтрел.
**Тук идва най-важното нещо, което е цялата ми психология за тези срещи. Жената трябва да говори в 75 % от срещата. Тези 25 процента на мъжа трябва да са изградени от 2 неща . Въпроси за нея, които да движат разговора от тема в тема и лека информация за теб, за да покажеш, че имаш характер, но да не издаваш твърде много за да запазиш мистерията около себе си. ** Най-големите оплаквания от жените, които съм чувал са "Агресивно желание за сек на първа среща" или "Не спираше да говори за себе си". Жените обичат да говорят за себе си, дайте им подиума, но мъжете водещият на разговора - задавайте въпроси, които бавно да сменят разговора от тема в тема.
Алкохолът.
Алкохолът е много важно нещо. Ако се навие да пие алкохол, шансовете ви за продуктивен разговор и сек на първа среща се умножават многократно. Винаги когато ВИЕ пиете, правете очен контакт с нея, така подсъзнателно и давате зор и тя да глътне малко от магическата отрова. Не се напивайте на животни! Трябва да сте владетелят на срещата, не може да позволите пиянските ви изцепки да излязат на първо четене. Пийте малки глъдки (ако се напивате бързо) и яжте преди среща, за да ви хване по-бавно алкохола. Когато усетите, че мацката леко започва да разчупи стойката си, може да минете на етап с по-лични въпроси, те увеличават шансовете ви за втора среща. Ако с помощта на алкохол, може да накарате госпожицата да започне да говори за лични неща, тя вече ви има доверие (Изградено със заучени реплики и пиянство, но пак някакво доверие).
Евентуална целувка
Това е най-трудното за анализиране и предприемане. Тук само мога да предложа да следите внимателно езика на тялото и. АКо в началото на срещата е стояла по-далеч от вас (ако сте един до друг) и в течение на вечерта се доближи до вас - това е добър знак. Целувката е нещо, което вие трябва да предприемете - почти няма шанс тя да ви скочи, независимо колко е пияна. Аз лично избягвам целувки на първи срещи.
- Сек на първа среща.
Тук е по-лесно защото се борави с думи. Дайте лек знак, че имате намерения да я водите у вас или при тях. Може да го поднесете под формата на шега: "Ако искаш мога да те изпратя с автобуса, спокойно, не влизам в чужди апартаменти ако не получа изрична покана". По този начин и прехвърляте топката, тя да реши в последствие. Следете и за знаци, които тя дава ако иска да спи увас. Ако зададе въпрос свързан с квартала ви, може да добавите нещо от сорта на "Даа, чувствай се поканена да заповядаш по всяко време / мога да ти направя room tour когато пожелаеш/ с радост бих ти показал улиците по които съм израстнал " .
Бейсик съвети - платете за първата среща, дори най-големите феминистки се кефят на това. Аз ги водя по барове - не по ресторанти. Така поне не плащам ядене ,а само пиене, а жените повече от 2 вина няма да изпият. Стойте изправени, не се прегъбвайте. Не правете фичиески контакт (докосване) поне в първия час, изчакайте да усетите как върви срещата и може да хвърлите леко докосване до крака и докато се протягате за алкохола си. ТРЯБВА ДА ИЗГЛЕЖДА КАТО ГРЕШКА, НЕ ГО ПРАВЕТЕ КРИЙПИ! Моментално пуснете "Извиянвай" и продължете да си говорите по темата. Ако тя не премести краката си и каже "няма проблем" значи положението върви на добре. Ако се отдръпне леко, значи имате още работа. Препоръчвам да направите тоя трик докато вие говорите по някаква тема, защото ако тя говори тогава, може да не премисли ситуацията толкова добре и да не го използва в нейна полза. Избягвайте срещи на кино или шумни места, главната цел е да комуникирате. Жена се печели с думи и действия, не с красота.